fotoknjiga, kje lahko naročim..
Ne gre to tako, da daš s ključka delat fotoknjigo. S programom, ki ga dobiš, jo moraš narediti sama, poslati fotostudiu (po internetu), ki jo natisne. Jaz sem delala knjigo s 34 stranmi 7 ur, menda sem bila precej hitra, tako so mi rekli. Če se prav spomnim, sem uporabila nekaj manj kot 200 slik, (lahko jih povečuješ ali pomanjšuješ), uporabiš večkrat ali za ozadje. Za 300 slik boš morala izbrati več listno knjigo. Kar se tiče izbire studia, imaš veliko izbire. Jaz sem knjigo naročila preko nekih kuponov za 10 eur, polna cena je bila okoli 30 eur. Zdaj nič tega ne gledam, a verjamem, da so stalno kakšni ponudniki.
a je težka
http://lmgtfy.com/?q=foto+knjiga
ampak vseeno, 300 slik je kar precej. Nekaj sem jih dal skozi roke, premisli, ali bi dala kakšno veliko čez npr A4, pa nekaj manjših ipd… naj bo razgibana in ne nastreljanih 300 slik, natlačenih po straneh…. v razmislek
Priporočam program Digifot. Tistega, ki ga naložiš z njihove spletne strani na računalnik, ne online verzije. S tem programom potem oblikuješ fotoknjigo. Pred nekaj leti, ko sem se začela ukvarjat s fotoknjigami, sem preizkusila par programov in tale je omogočal največ nastavitev in možnosti oblikovanja. Imaš seveda tudi možnost samo naklikat fotografije in ti jih program sam razporedi po knjigi. Če se sam lotiš oblikovanja, pa seveda malce traja, da naštudiraš vse možnosti, ki jih program nudi. Za 300 fotografij bi bila najprimernejša knjiga s 64 stranmi. Cene imaš na spletni strani Digifota, trenutno imajo (do 13. 10.) popust na knjige s trdimi platnicami.
Tudi kvaliteta izdelave je v redu, imam že blizu 10 knjig in so vse fajn.
Forum je zaprt za komentiranje.