Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”

Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”

To dekle ti ni simpatično?

Ali si slep? :)[/quote][/quote]

Tipica je faking photoshopana tak da baby skin ni tak gladki kot njeno čelo….

sploh pa ima obraz ful anti oblike za moj okus!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ok.

Kaj pa je za tebe lep ali vsaj simpatičen obraz?

Ja, res Matkić, znal si nam zelo odlično predlagati, kako se naj ženske oblečemo, daj nam še razodeni, kaj je po tvojem lep obraz, da se prepričam ali moram po novem hoditi s čelado ali vrečko prekrita po svetu 😉

Prvo kar mi je prišlo na pamet kot primer luštnega in simpatičnega obraza

Alizee1

Alizee2

Alizee3

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Alizee1

Alizee2

Alizee3[/quote]

Sploh na zadnji je za 9/10 po simpatičnosti … če ne 9.5!

Sploh na zadnji je za 9/10 po simpatičnosti … če ne 9.5![/quote]
vtakni tiča v ekran in miško goni po njem na te slikce … ni hu.di.č, da ne bo kaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mah, kompliciranje je že to. Ženska ne rab zgledat lih 9ka. Da jo boš podrl je 7ka je čist dovolj. Bolj kot to je važno, da se ukvarja s športom, pa pazi na prehrano.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dvomim da smo se o tem pogovarjali Sadni 😛

Alizee1

Alizee2

Alizee3[/quote]

Po mojem se tebi samo zdi, da iščeš simpatičnost. Tebi so v resnici všeč ženske izredno milega pogleda, oblečene v nedolžno belino. 🙂

pičkež … brez tiča, majhnimi jajci in zagrenjen, ker ni spodono kosmatim tipom hoditi naokoli v dopičjaku ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Po mojem se tebi samo zdi, da iščeš simpatičnost. Tebi so v resnici všeč ženske izredno milega pogleda, oblečene v nedolžno belino. :)[/quote]

nima ustnic sploh..glede na brado in podolgovat obraz bi rekla da ma dol karfjolo 🙂

oz.cvetaco 😀

sam poglejte bejbo k ma polne ustnce, baby face, take majo tud dol “lepo”.. ceprou lepo je relevantno,kukr za koga 🙂 no vsaj moje raziskave ne lazejo… tko k znam doloct tut po postavi tipa kaksnga ma, pa redkokdaj zataji moja presoja 😀 (pa ne zdej da vprasam tipa ej a mas tazga pa tazga… frendice k sprasujejo ugan kaksnga ma moj… pa ne nism bla z njimi :D)

Po mojem se tebi samo zdi, da iščeš simpatičnost. Tebi so v resnici všeč ženske izredno milega pogleda, oblečene v nedolžno belino. :)[/quote]

ženska mora bit mila če ne ni ženska oz. ženstvena….

možače tipa Michelle Rodriguez in podobne pač niso ženstvene ženske 🙂

Drugač mam pa skoraj raje črno na ženskah kot pa belo 😉

Točno tko, ženska mora bit podobna ženski, kar pomeni nežne obrazne poteze. Tale Alizee z lahkoto prekaša kšno Angelino Jolie, ali pa Kardashianovo.

O ti šment, ti si pa nevarna, prežarčiš nas kot rentgen. Oblikovno še gre, dolžinsko pa je potem malo že problem tako na oko, a ne :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Alizee1

Alizee2

Alizee3[/quote]

Meni je pa na prvi bolj simpatična, še fajn frizurco ima.

Se mi zdi malo bolj povprečna simpatičnost, taka, ki jo veliko lažje najdeš med dekleti.

Je pa simpatična, vsekakor je.

Moj glas ima 2 🙂

Meni je pa na prvi bolj simpatična, še fajn frizurco ima.

Se mi zdi malo bolj povprečna simpatičnost, taka, ki jo veliko lažje najdeš med dekleti.

Je pa simpatična, vsekakor je.[/quote]

aha, zato so fantje kot obsedeni en cas objavlal na FB tale filmcek od nje. La isla bonita 😀
ma premal zenstveno postavo za mene, moda ji je pa spanska muha (je pa star posnetek, se razume)

https://www.youtube.com/watch?v=jjUVStwNt3k

Matjazko, nevarna lih ne, velik jih tut nisem imela, sem pa fast learner in znam ocenit, tut dolzina se gre,in po moznosti v katero smer ima zavitega 😀 😀 to je kar za v referenco pisat hahahah

Sicer pa se na izkušnjah učimo, tako da ne vem, mogoče hitro dojemaš? :D.
Pri desničarjih menda vse v levo visi, pri levičarjih pa v desno? Kam pa spadajo tisti, ko je raven ko sulica?? 😀

Malo nas tako po občutku posortiraj od najmanjšega do največjega, da vidimo tvoje intuitivne ženske sposobnosti. :)))
Da ti malo pomagam na začetku, sem že umestil NM-3w-ja, ker tu ni kaj za zgrešiti :D:

Sadni, On, Robi, Marko, Matkič, Spider, m111, WishYouWereHere, Matjazko … morda še kdo? :)))

NM-3w < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ? < ?

Naj nekdo že enkrat odpelje tega matjazka v vrtec…

1996-letnici, ki je lahko kvečjemu kakšna asistentnka preko študenta, si lahko privošči kaj bolj drznega – šefu bi zagotovo ugajalo to, kar vidi.. 😀

[img]http://media.entertainment.sky.com/image/unscaled/2009/2/25/Kelly-Brook-0209-9.jpg[/img][/quote]

1996-letnici?

Na sliki imaš pa Kelly Brook, letnik 1979. 🙂

No, toliko, da vidimo še kako obleka zgleda od spredaj. 🙂
[img]http://media.entertainment.sky.com/image/unscaled/2009/2/25/Kelly-Brook-0209-8.jpg[/img][/quote]

Na njej je dobra samo obleka, noge ima nikakve. Strinjam se s fanti zgoraj Alizee je zelo simpatična, lepa, pa tudi postavo ima pravilno.

Stvar okusa, kaj je komu všeč. Meni Alizee ni privlačna, mogoče pa bi mi bila ti, če imaš dobre noge? 😀

Stvar okusa, kaj je komu všeč. Meni Alizee ni privlačna, mogoče pa bi mi bila ti, če imaš dobre noge? :D[/quote]

Ah, daj no, če bi ti imel takšno žensko kot je ona, bi skakal do stropa od veselja. :))) Noge? Raje bi videla, da bi bile tanjše, ampak sem že dobila kar nekaj komplimentov s strani moških. :))

Se muči s temi štikli, kot da se bo vsak čas razletela po asfaltu. 🙂

Se muči s temi štikli, kot da se bo vsak čas razletela po asfaltu. :)[/quote]

Robi, kaj č’mo, nekatere ženske mislijo, da je moškim pomembna višina petk. :)) Jih gledam v službi kako se mučijo. :)))

Stvar okusa, kaj je komu všeč. Meni Alizee ni privlačna, mogoče pa bi mi bila ti, če imaš dobre noge? :D[/quote]

Ah, daj no, če bi ti imel takšno žensko kot je ona, bi skakal do stropa od veselja. :))) Noge? Raje bi videla, da bi bile tanjše, ampak sem že dobila kar nekaj komplimentov s strani moških. :))[/quote]

Že zdajle skačem do 1. štuka, tako da si lahko samo misliš… :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close