Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”

Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”

Antilopa – presenetljivo dober okus imajo, še jaz nimam takšnega 😉

Ej, a veš, da jaz pogosto kršim pravila in oblečem tudi kaj zelenega, rdečega, malo rumenega, vijoličnega….:))! Seveda ne te vse barve skupaj, ampak usklajeno.

obrazi:
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2013050105911612

http://www.zurnal24.si/ne-v-prekratke-hlace-ali-krilo-clanek-161409

http://www.otto.si/artikel/879396/Majica?navnodeid=1229&articlebrandid=0&property1=0&property2=0&sort=0

oblačila:
http://www.otto.si/artikel/879492/Dolga-tunika?navnodeid=1229&articlebrandid=0&property1=0&property2=0&sort=0

http://www.otto.si/artikel/879343/Majica?navnodeid=1229&articlebrandid=0&property1=0&property2=0&sort=0

poslovno mi je pa tako všeč:
http://www.lisca.com/index.php?page=bluze-2&lang=si_SI&local=si
http://www.hm.com/si/product/12159?article=12159-A

Ej, a veš, da jaz pogosto kršim pravila in oblečem tudi kaj zelenega, rdečega, malo rumenega, vijoličnega….:))! Seveda ne te vse barve skupaj, ampak usklajeno.[/quote]

Saj včasih je prav, če je človek ves v temno barvo načičkan da da nekaj “življenja” nase npr z rumeno barvo, tako da to barvno eksperimentiranje ni izključno v tvoji domeni, več nas je takih 🙂

Mene toliko ravno neposrečena oblačila in ličila ne motijo, bolj me razjezi pomanjkanje smisla za higieno (pri drugih).

Matkic, nisem vedela, da imaš tako slab okus:).

Iz dalje, lep je mil obrazek,
ko prideš bliže vidiš zmazek!!
(Ivan Rob)

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

žal so vsi rentgenski posnetki ženskega “podstrešja” -neglede na urejenost – enaki.
Se pa po npr. objavah na netu razbere “urejenost” … tudi žensk.
pri anti_lopi ugotavljam dezinficirano čiste “predale” … večinoma prazne.
kar lahko pomeni potencial, da jih s čim napolni … lahko pa averzijo na polnjenje “predalčkov”.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Z eno besedo kaj je urejena ženska: britvica. In ne samo tam spodaj, tudi pazduhe, roke, noge, kjerkoli že. Ni težko imeti britvico pod tušem vsaki dan, minuta dve dela. Vse ostalo je lenoba.

Glede oblek pa manj je več. Klasika vedno pali. Ne komplicirat.

Urejena ženska je za moje pojme ženska, ki:
-redno uporablja britvico
-ima čiste in urejene lase
-urejene nohte
-negovano kožo po vsem telesu
-ne pozabi da so podplati tudi pomembni
-ve da makup ni nujen za vsako priložnost
-ne gre v trgovino (čez cesto) v natikačih in viklarjih v laseh
-se zna oblečt priložnosti primerno
-v torbici nosi samo 20 stvari

Garderoba ni znak urejenosti. Je samo znak ali pokazatelj okusa ženske ali nas moških.
Ene ženske se super udobno počutijo v kostimčkih in petkah .. poslovno in tudi za družabne namene. Vendar se znajo stisnt tudi v pajkice ko gredo na rekreacijo
Druge so rojene v jeansu.. takem in drugačnem
Važno je da ženska ve kaj ji paše in v čem se dobro počuti in da se zna oblečt priložnosti primerno..

Zanimivo kakšne okuse imajo naši moški; mi je kar žal da moski111 ni podal fotografskega prikaza, da bi videla, če ustrezam njegovim kriterijem :)))

antilopa, naslednjjič pa odpri temo Fotografski prikaz pojma “urejeni moški”; me prav zanima kakšne okuse imamo tukaj na forumu. Samo predlagam, odločaš pa itak ti… da ne bo slučajno hude krvi 🙂

p.s.
Matkič je pa čedalje bolj zanimiv 🙂

Matkič je pravi modni guru. :))

Kar ti odpri tisto temo o moških, ti dajem pisno soglasje. 🙂

Kar ti odpri tisto temo o moških, ti dajem pisno soglasje. :)[/quote]

Res ja, si nisem mislila…. tista “njegova” v belem mi je sploh všeč 🙂

Hvala za soglasje 🙂

Kar ti odpri tisto temo o moških, ti dajem pisno soglasje. :)[/quote]

Hvala za soglasje :)[/quote]

Meni je pa samo tista, vse ostalo mi bolj deluje kot moda za starejše:)). Tudi v poslovnem svetu si lahko oblečen modno, okusno, barvno…ni treba, da si še v 90-ih:).

Hvala za soglasje :)[/quote]

Meni je pa samo tista, vse ostalo mi bolj deluje kot moda za starejše:)). Tudi v poslovnem svetu si lahko oblečen modno, okusno, barvno…ni treba, da si še v 90-ih:).[/quote]

Saj zato imajo nekateri moški rahlo “zategnjen” odnos do poslovnih žensk. Ker mislijo, da so take kot obleke iz 90-ih let. :)) Ne vedo, da znajo tudi te ženske biti “vesele in barvite”.

Evo, pa imamo zaključek.

Ena bejba v treh izdanjih:

haha moski spet dokazujete kok ste samo 1+1=2 in kako vam je mini kiklca pa mia butik modra oblekca iz bombaza pa zlate sandalcke visek mode.

ojoj. in pol vi nam o zenstvenih zenskah..neee.vi hocte neke 15letnce za zene a 😀

Goldfish, če ti to res ni všeč kar je prilimal Matkić, potem si ziher nonstop v narodni noši 🙂

Goldfish, če ti to res ni všeč kar je prilimal Matkić, potem si ziher nonstop v narodni noši :-)[/quote]

ocitno sem tudi jaz v narodni nosi cel cas hahaha

ob takem izboru cunj sem rajsi cel lajf v pizami! pa hodm z njo naokol 🙂

Goldfish, če ti to res ni všeč kar je prilimal Matkić, potem si ziher nonstop v narodni noši :-)[/quote]

ob takem izboru cunj sem rajsi cel lajf v pizami! pa hodm z njo naokol :)[/quote]

Tvoj problem kar nase navlečeš, izhajam iz tega, da mi Matkićevi predlogi niso napačni in mi ni mar če sem edina tega mnenja 🙂

ob takem izboru cunj sem rajsi cel lajf v pizami! pa hodm z njo naokol :)[/quote]

Točno tako. Njegov izbor je pust in dolgočasen. Narodne noše so naša dediščina in se jih nosi primerno priložnostim. Ne vem kako jo lahko enačiš s slabim okusom:).

Matkić je gor limal poslovne obleke. Če dela v kšni pisarni, na banki, zavarovalnici ipd., potem logično, da ji ne bodo dovolili imet oblečen minič, petke, majico, ki preveč odkriva, tudi barve odpadejo zraven. Siva, črna, bela, tu se pa že konča.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tvoj problem kar nase navlečeš, izhajam iz tega, da mi Matkićevi predlogi niso napačni in mi ni mar če sem edina tega mnenja :)[/quote]

Dejstvo je, da ima Matkic boljši okus kot marsikatera ženska, vsaj po mojem mnenju. Samo naj še kakšno barvo in vzorec doda pa bo sploh kul.

Tista Matkičeva bela je zakon …

Točno tako. Njegov izbor je pust in dolgočasen. Narodne noše so naša dediščina in se jih nosi primerno priložnostim. Ne vem kako jo lahko enačiš s slabim okusom:).[/quote]

To o enačenju slabega okusa ti trdiš, kljub temu predvidevam, da si oblečena v narodno nošo 🙂 naj ti tekne :))

Tudi meni je tista bela zadeva huda, na splošno imam rada belo barvo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close