Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”

Fotografski prikaz pojma “urejena ženska”

Saj Sadni ne misli dobesedno…. ampak pač v tem stilu da so bli bolj taki mirni, partybreakerji…

Ti ne razumeš Marko… saj dejansko so vsi srečni… Ženska se ne ujema znjim karakterno ampak ujema se v tem da je

1. Srečen ON ker ma za seksat in ker je prej bil 25+ let ”luzer” v družbi mogoče podrl 1 max in ga družba ni cenila kot moškega…

2. Srečna Ona ker ma moškega ki ne ”dela težav” in lahko ona vodi stvari doma (niti) in vbistvu se ji on prilagaja v 90% ona mu pa pač da pa še kdaj mu da občutek moškosti če je pametna.

3. srečni otroci ker majo atija ki pride z službe direkt domov in je doma cele dneve in mamici pomaga ter jih odpelje na sprehod,.

To je ravno epicenter srečne družine ”kao” srečne… Zgledajo nazven kot idealna družina navznoter pa se moški ne počuti dobro zato ker čeprav dobi si po parih letih želi da bi se počutil še bolj moško…

Ženska se po nekaj letih ne počuti več dobro (ponavadi) zato ker njen ded ni DED ampak samo copata (v različnih odtenkih eni bolj drugi manj) in jo potem začnejo premamljat bad boyi ki si jo vzamejo in podobno…

No otroci so pa srečni še naprej zato ker majo mamico in ateja in na koncu je to morda cilj in mamice in ateja in pač oba trpita pavšalno zaradi zavestnih odločitev (ona po otrocih on po seksu)

Je pa en mali odstotek družin oziroma ZVEZ kjer moški ostane enak ali zelo podoben kot prej se ga še vedno gre s prijatli napit itd…

Ampak tam je običajno ženska podrejena… ali pa ima limitirano besedo pri komandi… ali pa v najboljšem primeru tudi ona počne podobno (redko!)

Prvi primer so tisti najhujši moški ki se jim potem pozna kriza srednjih let NAJBOLJ… ženske pa od žalosti nad pubertetniki postanejo samohranilke tam pri 35-40 😉

Potem pa pride Spider 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, to kar ti opisuješ ni srečen človek oziroma družina, ampak družina, ki samo glumi srečo, v sebi se pa zavedajo, da niso srečni. Jaz pa govorim o srečni družini oziroma paru, ki se tega zavedata in jima ni treba ničesar glumit.
Jaz že razumem, ne vem pa če si ti lahko predstavljaš to dvoje ali samo tisto prvo, kar sam opisuješ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkič

Spet si pri pijači, Matkič. Kot da je to univerzum in edini užitek tvojega doživljajskega sveta alkoholiziranje.
Očitno nisi sposoben doumeti, da imajo tudi moški še druge višje prioritete kot prekrokane noči ob pijači s pivskimi prijateljčki. Če je to zate višek zabave ali sprostitve, si dejansko zelo nezahteven, tako kot 15-letniki, ki gredo, “da se ga napijejo”. Te karakteristike moškega zagotovo niso željene pri resnih ženskah, saj tak moških nima kvalitet dobrega partnerja (moža), kakor tudi ni za potencialnega očeta, za kar je potrebna osebna zrelost, če hoče biti dober zgled otrokom in nuditi ustrezno stabilnost in čustveno podporo svojo družini.

No, ampak če se odločimo biti “večni samec”, potem je tak stil življenja opravičen, ker smo odgovorni le zase, tudi ko gre za butasto pobijanje sivih celic z “alkoholno razvado”. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Aja, zakaj pa se potem ženske v svojih 20ih zapletajo z moškimi, ki imajo vse prej, kot dober potencial postati dobri očetje ? Ne ujema se ane.[/quote]
Se ujema, saj si že sam podal odgovor v naslednjih postih, pa čeprav si malo pretiraval. 🙂

Pri 20-tih letih še ni pomembna družina, ampak uživanje. Kasneje, ko pa se ženska zresni in si zaželi otroke, pa od moškega prav tako pričakuje, da se bo zresnil in postal skrben oče in zvest mož.
In tisti moški, ki jim je zrelost tuja in bi še naprej samo uživali, takšni ženski več niso zanimivi, saj jim ne omogočajo soustvariti njihove družinske slike. Zato začne ženska gledati za mirnejšimi in stabilnejšimi na katere se lahko zanese, da ima potem občutek varnosti.

Spet si pri pijači, Matkič. Kot da je to univerzum in edini užitek tvojega doživljajskega sveta alkoholiziranje.
Očitno nisi sposoben doumeti, da imajo tudi moški še druge višje prioritete kot prekrokane noči ob pijači s pivskimi prijateljčki. Če je to zate višek zabave ali sprostitve, si dejansko zelo nezahteven, tako kot 15-letniki, ki gredo, “da se ga napijejo”. Te karakteristike moškega zagotovo niso željene pri resnih ženskah, saj tak moških nima kvalitet dobrega partnerja (moža), kakor tudi ni za potencialnega očeta, za kar je potrebna osebna zrelost, če hoče biti dober zgled otrokom in nuditi ustrezno stabilnost in čustveno podporo svojo družini.

No, ampak če se odločimo biti “večni samec”, potem je tak stil življenja opravičen, ker smo odgovorni le zase, tudi ko gre za butasto pobijanje sivih celic z “alkoholno razvado”. ;))[/quote]

Glej lahko bi zapisal tudi da gre za 2 dni z prijatli z faksa roštiljat ok?

spet si zgrešil bistvo ki je drugje

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Imaš prav. To si lahko privošči odgovoren oče (če govorimo o družini z otroci), ki se je že dokazal in je pripravljen z otroci kdaj tudi sam ostati 2 dni, medtem, ko gre ona na morje. Enako velja v zvezi, kjer ni otrok. Da pa zgradiš tako svoboden odnos, pa je treba vanj nekaj vložit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja, zakaj pa se potem ženske v svojih 20ih zapletajo z moškimi, ki imajo vse prej, kot dober potencial postati dobri očetje ? Ne ujema se ane.[/quote]
Se ujema, saj si že sam podal odgovor v naslednjih postih, pa čeprav si malo pretiraval. 🙂

Pri 20-tih letih še ni pomembna družina, ampak uživanje. Kasneje, ko pa se ženska zresni in si zaželi otroke, pa od moškega prav tako pričakuje, da se bo zresnil in postal skrben oče in zvest mož.
In tisti moški, ki jim je zrelost tuja in bi še naprej samo uživali, takšni ženski več niso zanimivi, saj jim ne omogočajo soustvariti njihove družinske slike. Zato začne ženska gledati za mirnejšimi in stabilnejšimi na katere se lahko zanese, da ima potem občutek varnosti.[/quote]

Robi ”problem” je v tem ker si ženska potem SPET zaželi moških ne resnih in stabilnih ampak moških ki jo navdahnejo z energijo, dobro voljo, ljubeznijo, strastjo… tega pa od resnobnih stabilnih moških le redkokdaj dobi …

Problem je ravno v željah žensk… one hočejo po eni strani bad boy atitudo moškega oz. pol lastnosti bad boyov (da se počuti zaželjeno ženstveno) in pol lastnosti copatarjev resnih in stabilnih….

Ampak problem je ker tisti resni stabilni DOSTIKRAT ne znajo biti bad boyi ko bi blo treba, tisti ”bad boyi” pa redko želijo biti copatarji oz resni in stabilni ker jim 24/7 biti bad boy bolj paše oz razveseljuje.

in potem običajno ženske med 15-25 sanjarijo bad boye… potem pri 25-35 nekje želijo resne stabilne potem pa se jim spet odrola in se hočejo počutit kot nekoč v 20tih in spet hočejo bit oboževane in kaj jaz vem kaj še vse… in so spet bolj in bad boyi…

problem je ker 1 oseba le redkokdaj lahko nudi oboje ob pravih trenutkih 😉

Ja, Matkic, veš da je treba žensko znati ljubiti in še dobro poseksati. 🙂

In verjamem, da je to velikokrat nemogoče. Še posebej zato, ker so ženske prav tako vedno zahtevnejše in je vedno več perfekcionistk, katerih pa sploh ni možno zadovoljiti.
Iskanje ljubimca je zato najlažja pot…Iskanje razlogov zakaj ji en moški ni dovolj, pa malo težje. 🙂

To je res problem nekaterih, ampak ti nisi tak, zato se ne rabiš s tem obremenjevat. Ti nisi resen in dolgočasen.

Matkic

To dobijo od osebnostno nezrelih moških, ki se obnašajo kot 15-letniki? 😀
In tu je tvoja “jaka točka”, ker vsem drugim “dolgočasnežem” spelješ ženske. haha
Dokaz so Monovke, ki padajo kot za stavo, ko vidijo vso to moč izražanja, ki je na nivoju najstnikov. 😀

Matkič, večina moški zase misli, da so zabavni, s pivom ali brez.
Temu se reče moška samovšečnost in domišljavost. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj ni problem biti le zabaven ali pa le resen. Problem je biti oboje skupaj v pravi meri. :))

In tisti moški, ki jim je zrelost tuja in bi še naprej samo uživali, takšni ženski več niso zanimivi, saj jim ne omogočajo soustvariti njihove družinske slike. Zato začne ženska gledati za mirnejšimi in stabilnejšimi na katere se lahko zanese, da ima potem občutek varnosti.[/quote]
Robi, nevem kdaj boš ti dojel, da so ženske ves čas “resne”. To, da se je ona pri 30ih odločila, da se ne bo več hodila po diskačih in se fukarila z desetimi različnimi moškimi, se ustalila in si ustvarila družino ni zato, ker je zdaj bolj zrela, kot pri 20ih. Za to se bo odločila, ker ji tiktaka biološka urica, otroke si pa vsaka ženska želi, sem že zgoraj napisal kako to zgleda. Drugi razlog je pa seveda tudi ta, da kasneje bodo zelo težko našle samskega in hkrati dobrega moškega, takšni so ponavadi že našli svojo srečo in so oddani. Tretji razlog je pa tudi ta, da pri 30ih/35ih vizualno ne morejo več konkurirat 20 letnicami, moški pa če bo imel izbiro si bo pa vedno raje izbral mlajšo, kot pa starejšo. Iz istega razloga, kot si bo ženska raje izbrala 5 let starejšega, kot 5 let mlajšega.

Pa tole zgoraj glede zrelosti je realnost, ne govorim kar nekaj na pamet. Naj omenim, da se je še ne dolgo nazaj na forumu tudi 30 letnica strinjala s to mojo teorijo. Imam še vedno njena privat sporočila, na javnem je pa tudi pisarila o tem. Samo pravim, da ne boste slučajno spet bili pametni po nepotrebnem…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To dobijo od osebnostno nezrelih moških, ki se obnašajo kot 15-letniki? 😀
In tu je tvoja “jaka točka”, ker vsem drugim “dolgočasnežem” spelješ ženske. haha
Dokaz so Monovke, ki padajo kot za stavo, ko vidijo vso to moč izražanja, ki je na nivoju najstnikov. 😀

Matkič, večina moški zase misli, da so zabavni, s pivom ali brez.
Temu se reče moška samovšečnost in domišljavost. :)[/quote]¸

10 starih prekl ne prikaže populacije kot tudi midva z Sadnim ali samo ti pa Marko ali kdorkoli nismo dovoljšen dokaz za karkoli.

večina moških res zase misli da so zabavni, se 100% strinjam, ampak pozabil pa si da redki pa to tudi vemo 😉

dolgočasen res nisem, resen pa znam bit ampak to zelo zelo zelo zelo redko…

jaz še na pogrebe sorodnikov grem zelo redko in zelo nerad pa ne zato ker mi niso nikdar nič pomenli ali ker jih nisem mel rad, ampak zato ker na pogrebih začutim in doumem še bolj kako je brezveze bit resen in resnoben ko pa je življenje minljivo in bi ga bilo potrebno uživat.

Kaj bi dal da bi se na mojem pogrebu smejali in se spominjali kaj vse so z mano počeli… naj bodo solze sreče če že morajo bit solze…

Iskanje ljubimca se morda zdi najlažja pot pa jaz dvomim da je osebno… sicer nisem mel dosti ”ljubimk” oz. sem jih mel zelo malo vezane sploh nobene ampak bi reko da je tak proces relativno težak, zato ker dobro tja do 22tih je pač alkohol prva stopnja da pride do ljubimkanja pol pa še pač parkrat ko je že blo, ampak jaz osebno verjamem da imajo ženske pa tudi moški težavo najti ljubimca tam pri 30-50… zaradi okolja in njihovih dnevni poti….

Vidim da je Robi vedno boljši debater in mi je prav v užitek ko vidim njegovo pisanje (za razliko od enih) čeprav se ne strinjava dostikrat…

Robi, nevem kdaj boš ti dojel, da so ženske ves čas “resne”. To, da se je ona pri 30ih odločila, da se ne bo več hodila po diskačih in se fukarila z desetimi različnimi moškimi, se ustalila in si ustvarila družino ni zato, ker je zdaj bolj zrela, kot pri 20ih. Za to se bo odločila, ker ji tiktaka biološka urica, otroke si pa vsaka ženska želi, sem že zgoraj napisal kako to zgleda. Drugi razlog je pa seveda tudi ta, da kasneje bodo zelo težko našle samskega in hkrati dobrega moškega, takšni so ponavadi že našli svojo srečo in so oddani. Tretji razlog je pa tudi ta, da pri 30ih/35ih vizualno ne morejo več konkurirat 20 letnicami, moški pa če bo imel izbiro si bo pa vedno raje izbral mlajšo, kot pa starejšo. Iz istega razloga, kot si bo ženska raje izbrala 5 let starejšega, kot 5 let mlajšega.

Pa tole zgoraj glede zrelosti je realnost, ne govorim kar nekaj na pamet. Naj omenim, da se je še ne dolgo nazaj na forumu tudi 30 letnica strinjala s to mojo teorijo. Imam še vedno njena privat sporočila, na javnem je pa tudi pisarila o tem. Samo pravim, da ne boste slučajno spet bili pametni po nepotrebnem…[/quote]

Sem ženska, pa se strinjam s Sadnim. Res je, ženske te vrste se v renici nikoli ne zresnijo. Še naprej bi rade bile v središču pozornosti v družbi, se lizarile na feštah z različnimi tipi, menjavale tipe, rade bi, da bi dedci skakali okrog njih kot mački okrog vrele kraše. Največkrat vizulano to sploh niso ne vem kako nadpovprečne ženske, so pa priljubljene pri moških, ker so najlažji plen. Težava pa je v tem, ker morajo počasi za resnega dedca, ki jo bo oplodil, pod krinko ugleda igrati damo … Pa tudi dedci se ne zanimajo več za njih, ko jih EMŠO zajebava. Manj interesantne postanejo tudi po porodu – jasno, ker se potem moški raje ozirajo za samskimi oziroma brez prtljage.
Te ženske v resnici komaj čakajo, da njihovo dete (ki jih tako ovira pri moških) malo zraste, da bodo spet šle ne svoje fuk pohode – težava je v tem, ker so potem že 40 ali krepko več.

Sem ravno zadnjič videla eno znanko, ki je dala čez pol vasi, z bebico v vozičku, vso zafrustrirano, ker ji ne gre v račun, kako, da ni več fuk ponudb 🙂

Hja, ženske, katerih samopodoba je odvisna od števila jebačev, so v resnici res uboge, čeprav jih sodobni mediji in nekateri prikazujejo kot carice. Ponavadi potem ostanejo same.

Noben ne dvomi v tvojo realnost. Težava je v tem, da pozabljaš, da vsak živi svojo, ki se pa med sabo lahko razlikujejo. Ko boš starejši, boš verjetno drugače razmišljal, kot razmišljaš danes. Zaenkrat je pač to vse, kar vidiš, z novimi izkušnjami pa boš morda tudi spremenil svoj pogled na svet. Veliko je odvisno od tebe. Svet se ne spreimnja tako zelo, kot se lahko posameznikov pogled nanj.

Noben ne dvomi v tvojo realnost. Težava je v tem, da pozabljaš, da vsak živi svojo, ki se pa med sabo lahko razlikujejo. Ko boš starejši, boš verjetno drugače razmišljal, kot razmišljaš danes. Zaenkrat je pač to vse, kar vidiš, z novimi izkušnjami pa boš morda tudi spremenil svoj pogled na svet. Veliko je odvisno od tebe. Svet se ne spreimnja tako zelo, kot se lahko posameznikov pogled nanj.[/quote]

saj vsi tukaj vemo da ima vsak svojo ”realnost”

ampak če nekdo piše o svoji realnosti in pozna par žensk nekdo pa pozna 50 primerov… kateri je bolj relevanten…

Svet se pa lahko zelo spremeni samo 1 svetovna vojna je potrebna… ampak saj verjamem da ti to dobro veš Marko.

Upam, da ti je zdaj kaj lažje pri srcu, ker si tako “grdo” izkašljala; ne vem, kaj je z nekaterimi ženskami (predvsem v njihovi glavi), da tako rade pljuvate po svoji vrsti? Pravzaprav, če sem natančna – niti nočem vedeti.

Se strinjam. Enako pa velja za moške, katerih samopodoba je odvisna le od števila jebačic. Ponavadi ostanejo sami. 🙂

Upam, da ti je zdaj kaj lažje pri srcu, ker si tako “grdo” izkašljala; ne vem, kaj je z nekaterimi ženskami (predvsem v njihovi glavi), da tako rade pljuvate po svoji vrsti? Pravzaprav, če sem natančna – niti nočem vedeti.[/quote]

Bodi srečna takih žensk je malo… poglej tu cele legije moški pljuvačev po moških!

+1

Verjetno si sem štel tudi sebe, ki druge označuješ za luzerje. Če pa si pozabil, te samo spomnim. 😉
Jaz pljunem le tistega, ki me pljune prvi. Pravzaprav se pljunek le odbije od mene, tako da se pljuvajo sami. :))

Srečna zaradi tega? Ne. Moje doživljanje sreče ni odvisno od tega, kar kdo pove in kot drugo – vaš problem, če se ne marate med sabo 😉

Verjetno si sem štel tudi sebe, ki druge označuješ za luzerje. Če pa si pozabil, te samo spomnim. 😉
Jaz pljunem le tistega, ki me pljune prvi. Pravzaprav se pljunek le odbije od mene, tako da se pljuvajo sami. :))[/quote]

če bi še 1x prebral sem napisal PIKNIK luzerjev….

verjetno pridejo tudi punce ane?

torej nisem izključno pljuval po 1 spolu 😉

enih par moških tu gori pa IZKLJUČNO piše da je za vse slabo v zvezah ipd. krivda moškega ki ne zna, noče, ne zmore ugodit muham ali pričakovanju žensk… Če že omenijo žensko omenijo kvečjemu v kontekstu da bi morala OBA stopit korak bližje…. nikoli pa samo ženska, samo moški pa mnogokdaj 😉

zveni znano?

Bolje skorajda ne bi mogel pojasnit, tudi sam vidim to stvar na podoben način. Govorijo, da sta za uspešno zvezo odgovorna oba, na koncu pa spet moški vsega kriv. Če bi ženska odprla temo in se zjokcala kako jo tip nima rad, da ji ne posveti dovolj časa bi jo “potrepljali po rami” in ji napisali, da ima doma nezrelega možakarja, da jo ni vreden in naj si poišče drugega. Če bi pa moški odprl podobno temo, bi ga pa skurcali na vse možne načine, da je on vsega kriv, ker ji ni posvetil dovolj pozornosti in ker je ni sposoben razumeti. Torej na koncu bo vzrok za razpadlo zvezo vedno samo eden – moški se ni dovolj potrudil, ženska je pa uboga revca, ki tudi če ni nikoli napeljala na to temo, da bi se morala kdaj pogovoriti, je itak za to na koncu odgovoren moški, ker je ne razume. Ženska nič ne pove, moški bi jo pa moral razumeti, zakaj je tečna, zakaj je obrnjena proti zidu in neče govorit. Mogoče bi pa moral do Dannya it, da mu preko kart prerokuje, kaj točno se dogaja doma z njegovo ženo.

In, ker nisi pljuval samo po enem, ampak po obeh spolih, je to boljše? Verjetno si želel to povedat a ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close