Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek foto knjiga

foto knjiga

Ali ste že kdaj naročili fotoknjigo? Zanima me ali je kvaliteta enaka razviti fotografiji, kje delajo najbolj kvalitetne knjige in cenovno ugodno? Prosim za izkušnje.

jaz sem jo pred kakšnima 2 letoma, se mi zdi, da v DM-u. kakovost ni enaka razvitim fotografijam, je slabša. se pa definitivno ne bi več odločila za nakup foto knjige. rajši bi si razvila fotke in potem sama naredila “foto knjigo”. sem že hotela, iskala sem tisti album s folijo, pa ga niso imeli. če ga dobim, bom vanj vstavila izbrane fotografije in sama vse oblikovala. ga je pa težko dobit. pa še fotke so zaščitene. v foto knjigah pa se ti lahko umažejo.

Kvaliteta fotografij niti slučajno ni enaka kot na fotografijah, vse je bolj medlo, podobno, kot če sprintaš, samo na gladkem papirju. Če torej pričakuješ kako visoko kvaliteto fotk, to ni to.

Najlepša hvala za izkušnje. Sem se lotila urejanja slik (vsaj 3 leta že nisem razvila – ja lenoba lena sem) in teh slik je malo morje.
Vidim, da je klasika še vedno najbolje. Razvijanje in sortiranje mi torej ne uide.

Hvala in lep pozdrav

Bi naredila isto kot unatam, sem bila precej razočarana nad fotoknjigo

Če ne dobiš albuma s samolepilno folijo, je praktično tudi takole: slike nalepiš na karton, list, dodaš napise, kako dekoracijo… in daš v prozorno mapco in v registre. Primerno dekorirano, popisano… je čista konkurenca albumom.

Jaz pa se ne bi nikoli več odločila za urejanje posameznih fotografij. Odkar imam otroke, itak ni časa, slik pa se nabere v enem mesecu cela gora. Mi je bolj prakrtično so vzeti par večerov nekaj uric in urediti fotoknjigo . Lahko dam noter več slik, odseke slik, napišem, pa pride precej lično. Sigurno pa ni kvaliteta čisto enaka fotkam. Že papir je drugačen. Bi pa rekla, da se bodo knjige čez 30 let bolje ohranjene kot fotke.

Naredila že več fotoknjig, predvsem za darila .
Zadnje čase po programu Petrol.

tudi jaz sem zadovoljna z foto knjigo. Če želiš najcenejšo izberi Hofer, jaz sem izbrala Foto Tabor. Ravno sedaj pa pripravljam že tretjo in meni je boljša kot fotografije.

teli imajo pa res po mojem mnenju prov super: foto knjiga[/url] najbolj mi je všeč, da imajo program, pri katerem lahko potem tudi sproti pregleduješ, kako bo fotkonjiga zgledala. pa se mi zdi, da relativno hitro potem tudi dobiš na dom

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close