Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Forumska imena in njihova simbolika

Forumska imena in njihova simbolika

in pušnila v tajmingu, promociji, biti bran nick … have fun in darkness

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hja, glede domišljije mislim takole. Sam imam takšno ime, da nihče ne ve, ali je tudi pravo ali pa predstavlja nekoga, nekaj drugega, kakega sorodnika, vzornika, koga pokojnega itn. Če to ni dobra domišljija, potem je pa res nimam. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa če nas imaš tako zelo rad bi nam pa lahko kaj lepega spesnil?
Ali pa kaj od že spesnjenega dal za prebrat?

Jaz bi z veseljem prebrala.
:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mislim da je je fer da se razjasni spol.
Ceprav verjetno kdo tu igra z nasprotnimi kartami.. 🙂 Ha verjetno je ful zabavno, jeziti in rajcati svoje 🙂
Kdor je neprepoznaven ga ne berem.
Ker je to zensko-moski cvek (zakaj so zenske na prvem mestu) je logika je preprosta : moski.
111? Preprosto ena enka je bila zasedena, dve sta bili zasedeni, trica pa je bila prosta.
Ja moski smo preprosta bitja in ne kompliciramo.
Zanima pa me ker se nekateri poznate kako da se nikoli ne zatipkate in koga naslovite s pravim imenom?

Včasih moram kar pazit, sploh pa se na srečanju lahko predstaviš kot m111 in to je to. Še vedno boš anonimen le ta m111 bo dobil obraz 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa če nas imaš tako zelo rad bi nam pa lahko kaj lepega spesnil?
Ali pa kaj od že spesnjenega dal za prebrat?

Jaz bi z veseljem prebrala.
:))[/quote]
meni pa € … vsaj z 3 nulami med številko večjo od 1 pred decimalko … na moj TRR … te bom imel rad ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni pa tale naš NM-3w predstavlja nekaj takega
:)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nimam kaj za pojasnjevati :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ja res, to je to: [sub](z)[/sub]medena_samica? 🙂

Ja res, to je to: [sub](z)[/sub]medena_samica? :)[/quote]

Haha – medena, prej strupena 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ja res, to je to: [sub](z)[/sub]medena_samica? :)[/quote]Haha – medena, prej strupena :P[/quote]Strup v pravih količinah je lahko zdravilen….. 😉
Želiš povedat, da si malo nerodna pri doziranju? :))

Haha – medena, prej strupena :P[/quote]Strup v pravih količinah je lahko zdravilen….. 😉
Želiš povedat, da si malo nerodna pri doziranju? :))[/quote]

Dvomim, drugi si dovolijo, da jim preveč pod kožo zlezem – jaz nimam nič s tem :)))))

pikec … več boš doživel, če tiča na fazo natakneš kot, če se z mano ukvarjaš ☺

:D:D:D:D:D

Men pa je vseeno.Glih zato da se nasmejemo.Pa četudi ima nekdo 5 minut časa da piše nebuloze,se vsaj narežimo.

Na MONu so za resne in strokovna mnenja in odgovori posti,ki so namenjeni prav temu in strokovnjaki odgovarjajo.

Na SČ pa je zajebancija.

Jst sm pa čist navadna japkica. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eh …. ne mi zbijati čustev … bodi vsaj s kakšnim plusom, majhnim presežnikom … smrk, smrk, smrk

eh …. ne mi zbijati čustev … bodi vsaj s kakšnim plusom, majhnim presežnikom … smrk, smrk, smrk[/quote]

Ampak sočna… ;)))

ps; dej no mal med vrsticami beri nooo :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eh …. ne mi zbijati čustev … bodi vsaj s kakšnim plusom, majhnim presežnikom … smrk, smrk, smrk[/quote]

Ampak sočna… ;)))

ps; dej no mal med vrsticami beri nooo :)))[/quote]
delaj prostor med vrsticami, da bom imel kaj “brati” ☺

Strup v pravih količinah je lahko zdravilen….. 😉
Želiš povedat, da si malo nerodna pri doziranju? :))[/quote]Dvomim, drugi si dovolijo, da jim preveč pod kožo zlezem – jaz nimam nič s tem :)))))[/quote]Saj tam bi jim bilo lahko udobno, če bi bila ti malo bolj spretna z doziranjem strupa…. :)))

Ampak sočna… ;)))

ps; dej no mal med vrsticami beri nooo :)))[/quote]
delaj prostor med vrsticami, da bom imel kaj “brati” ☺[/quote]

A ga ti ne zmoreš narediti? 😉

delaj prostor med vrsticami, da bom imel kaj “brati” ☺[/quote]

A ga ti ne zmoreš narediti? ;)[/quote]
emmm … moledujem pa ne … niti ne potvarjam ☺

Tole ni SČ, trple!

A ga ti ne zmoreš narediti? ;)[/quote]
emmm … moledujem pa ne … niti ne potvarjam ☺[/quote]
šit … evo … pa sva splavila ☻ … pa tako lepo “noseča” sva bila ☺

meni pomeni npr:
Imam Tisto (kar ima Prava Ženska — le, da nihče ne opazi) ♥[/quote]

Če bi pa to bil moj namen za izbiro nicka, bi se pa že hvalila. To pa ni v mojem stilu. Ali pa bila zelo samovšečna. Neumna.

P.S.
Nekdo je pa vseeno opazil. 🙂 Recimo.

Sem sicer proti objavi imen in priimkov in neznanki dam popolnoma prav, da neznana tudi ostane …
Mislil sem le na to, da bi “nick” forumašev bil bolj v dobesednem duhu pregovora “Nomen est omen.”

Sem pa prepričan, da bi se z neko “samooznačitvijo”, ki bi bila še daleč od prave identitete, kultura prispevkov izboljšala in trosenje nebuloz avtomatsko samo od sebe umirilo …[/quote]

Seveda, vsi bi bili idealni, vse teme bi bile take splošne, nihče ne bi več ničesar provokativno napisal, v glavnem postalo bi kaj hitro dolgčas. Naj bo pa jasno, da ne podpiram nobenega razpihovanja strasti in kakršnihkoli bedarij in izzivanja med forumaši, samo dejansko da vem, da me jutri lahko nekdo najde doma, me mine karkoli napisat kot registrirana oziroma za take reči uporabljam FB.[/quote]

Zato bi pa vsak pazil, kaj napiše, ali pa ne bi napisal sploh nič. Poleg tega bi se izognili podobnim sranjem, kot je npr. nastalo sedaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close