Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Forumska imena in njihova simbolika

Forumska imena in njihova simbolika

Na forumu ima vsakdo svoje izmišljeno ime … Ob izbiri le tega pa se lahko odločimo zavestno ali podzavestno za nek simbol, ki nas nehote opisuje kot že osebno ime samo . Tak pristop deluje do drugih udeležencev foruma na nek način iskrenejše in prijazneje….
Druga pot pa je takšna izbira, ki v “nicku” navidez ne nakazuje nobenega pomena ali sporočila . Se mi zdi da se tu dotična oseba želi do popolne neprepoznavnosti prikriti – kot da zakriči : o meni ne boste nikoli izvedeli popolnoma nič …

Je potreba po tako ekstremni anonimnosti sploh potrebna, če največkrat vstopamo v nek forum zaradi izmenjave mnenj – po možnosti s podobno mislečimi sogovorniki … ?

Ali je ekscesno in ekstremno pisanje pod bolj “zamegljenimi” nicki pogostejše, pa naj vsakdo presodi sam …

Predlagaj obvezno uporabo imena in priimka ter naslova. 🙂 Sem že večkrat napisal, da to ne bi bilo slabo. Sedaj vsak, ki ima 5 minut časa piše nebuloze, da te kap.

Ostala bom neznanka:)

koliko vas lahko dam v eno enačbo ☺ — da ne boš ajfrala ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sem sicer proti objavi imen in priimkov in neznanki dam popolnoma prav, da neznana tudi ostane …
Mislil sem le na to, da bi “nick” forumašev bil bolj v dobesednem duhu pregovora “Nomen est omen.”

Sem pa prepričan, da bi se z neko “samooznačitvijo”, ki bi bila še daleč od prave identitete, kultura prispevkov izboljšala in trosenje nebuloz avtomatsko samo od sebe umirilo …

In tvoje vprašanje je…. ?

Če bi se vsi morali predstaviti s svojim pravim imenom in priimkom, bi se tadva javila kot zadnja : Nm-3w, Marko.

Še posebej prvi, ki tako zelo rad žali. Vsakemu drugemu uporabniku piše, da je funkcionalno nepismen, butelj in kako je spolno občeval z njegovo mamo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sem sicer proti objavi imen in priimkov in neznanki dam popolnoma prav, da neznana tudi ostane …
Mislil sem le na to, da bi “nick” forumašev bil bolj v dobesednem duhu pregovora “Nomen est omen.”

Sem pa prepričan, da bi se z neko “samooznačitvijo”, ki bi bila še daleč od prave identitete, kultura prispevkov izboljšala in trosenje nebuloz avtomatsko samo od sebe umirilo …[/quote]

Nobenega indica, da bi bilo tako, ne vidim.

nick je psevdonim ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V prostem času tud pesnim, rojen sem na isti dan kot France Prešeren, OK, kakšno leto kasneje..zato sem se tako prekrstil za potrebe foruma. Z lahkoto pa napišem tudi svoje ime, saj nič ne skrivam, nikogar vsaj ne namerno ne žalim, moj namen je, da izmenjam kakšno mnenje in se pri tem čimbolj zabavam…Poet ma vas rad!

Meni tudi ni problem.Ga tudi v službi imam javno z sliko vred na javnem mestu.

Tko da..mi je vseeno.

Sem pa prepričan, da bi se z neko “samooznačitvijo”, ki bi bila še daleč od prave identitete, kultura prispevkov izboljšala in trosenje nebuloz avtomatsko samo od sebe umirilo …[/quote]

Seveda, vsi bi bili idealni, vse teme bi bile take splošne, nihče ne bi več ničesar provokativno napisal, v glavnem postalo bi kaj hitro dolgčas. Naj bo pa jasno, da ne podpiram nobenega razpihovanja strasti in kakršnihkoli bedarij in izzivanja med forumaši, samo dejansko da vem, da me jutri lahko nekdo najde doma, me mine karkoli napisat kot registrirana oziroma za take reči uporabljam FB.

Nekateri ste pa tako dobesedno “zapeli” za neko prikazovanje identitete, da mi ni nič več nič jasno … poanto vsega se mi zdi , da je še najbolje zaobjel v svojem komentarju “poet” :

Če bi se on tule gor predstavljal kot ” žbrlj-8x ” bi imel najprej za norca sebe, potem pa šele vse ostale, tako pa je optimalno “zadel” samega sebe … to je to !

Simbolike ni, vsaj pri meni ne. Všeč so mi majhne pisane akvarijske ribice – gupiji. Mogoče pa je tudi v tem simbolika….:)

To je to …

Našel v nekem špageti westernu!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

senza=brez

…brez nalepk, brez celofana, brez zamere, lahko tudi brezveze. 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

dolga, mračna zgodba, kot najbolj cenen krimič
polno preobratov, podmuklosti, družinskih tragedij, samomorov, kraje in zlorabe, vaških posebnežev, ki nenadoma obogatijo z dediščino in “lahkih” deklet, ki to odseksajo,
alkohol, mamila, predrzne in prehitre vožnje z ukradenimi vozili,
romantični posnetki Zemlje s Plutona podloženi z nežno glazbo, kjer hlačke padajo in modrci letijo

tko … vse skupaj brez milosti kot je življenje podobno kurji lojtri: kratko in usrano.

Margot, ker … je moje življenje prav takšno kot v stripu.

Kdor je bral Alan Forda, bo vedel o čem govorim.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Meni je v resnici ime Sadni, za forum pa sem si nadel ime Marko, ker mi Sadni ni preveč všeč. 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O,
morala si bom zamenjat nick. 🙂

Po mnenju WYWH z mojim nickom nič ne povem o sebi… ali pa ne?

meni pomeni npr:
Imam Tisto (kar ima Prava Ženska — le, da nihče ne opazi) ♥

Tako temo (s podrobnejšo analizo konkretnik nickov) sem odprla pred kakim letom. it, se spomniš, kaj sem zapisala zate? Da me spominjaš na knjigo Stephena Kinga haha

Sicer pa je jasno, da ste moški brez večje domišljije, zato ste si nadeli svoja imena ali pa obča imena (moški111, On_) hehehe

Ja, ker it je ful izviren vzdevek ane ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No, no….. kdo je brez domišljije?
Ali je ženska le na Off_…… moja je na On_……. :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close