Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem FORD MONDEO ?

FORD MONDEO ?

Kupujem avto do 3 miljone,kaj mi svetujete ne bi renaulta ali kakšnega športnega,najraje bi kakšno limuzino,gledal sem ford mondeo ,vaše mnenje.LP

Za ta denar, ki ga misliš nameniti nakupu avtomobila dobiš zelo veliko.

Sam se sicer zelo nagibam k japonskim in korejskim avtomobilom.

za tak denar bi kupil po zadnjih raziskavah najbolj kvaliteten avto na svetu, torej Hyundai.

Tudi toyota je odlična vendar je po kvaliteti padla žal na 2. mesto.

torej moj nasvet je Hyundai Elantra!

Za rabljen avto: Alfa 166 2.4 JTD

najbolj kvaliteten avto na svetu Hyundai !!!!!!!!

khm, mi lahko daš link na to raziskavo da se prepričam na lastne oči ?

http://www.hyundai.si/default.asp?id=260

Torej ameriška raziskava postavlja Hyundaja v sam vrh In sicer z modelom Sonata na prvo mesto.

tko da se lahko nemci nad svojim Volkswagnom, Mercedesom itd. fest zamislijo kako naprej.

klikni na view press release……
dobro poglej zadevo potem se pa popravi………..

Ne vem kaj bi mi zdej rad povedal.

Toyota je bila do zdaj na prvem mestu, trenutno je Hyundai.

V čem je problem in česa ne razumeš.

še enkrast si oglej rezultate raziskave in potem nasedaj lažem hyundajevih trgovcev……..

čisto spodaj imaš graf napak…….ne da se mi šteti točno na katerem mestu je hyundai ampak to definitivno ni drugo mesto…….. je še precej pod povprečjem panoge…….

Potem pa bodi JACK pa jih prijavi, ker zavajajo kupce, lepo te prosim no ne nakladaj.

ti gledaš stare podatke.

ah….sej se mi ne da……..
živi v prepričanju da so hyundaji najboljši………

za zanimivost…….
že kar nekaj let nazaj se je na adacovem testu zanesljivost vozil znašel na prvem mestu renault……khm….le kako……..kasneje so ugotovili da je to posledica tega da je renault (kot eden prvih v Evropi) organiziral svojo pomoč na cesti in posledično adacovi mehaniki niso več (tolikokrat) posredovali na renaultovih vozilih…………..kar pa ni naredilo renaulta nepokvarljivega tisto leto……..

Upal sem na vaše konkretne odgovore!

najbrž kupuješ rabljen avtomobil, glede na to, da imaš v mislih mondea do 3M sit…
Mogoče bi pogledal za kako 3-4 leta staro Toyoto Avensis ali Hondo Accord…toliko stari avtomobili so po mojem mnenju najbolj racionalen nakup…
ne bi pa izpustil tudi približno 4 leta stare BMW 3, kak 320d…

Se popolnoma strinjam s cashy-jem. Raje poglej za kako Toyoto, Hondo, BMW-jem.

ford mondeo je dober nakup, ker fordi pri nas zelo hitro zgubljajo na vrednosti (v primerjavi z drugimi znamkami). Za malo denarja dobiš veliko ladjo 🙂

Zakaj fordom tako hitro pade cena? Sem tudi sama videla, po 4 letih za več kot polovico za karavan mondeo.

Lp, Srči

Zgolj zaradi tržnih zakonitosti. Po višji ceni se jih ne da prodati (najbrž zaradi neke fiksne ideje slovencev, da so slabi) 🙂 Drugače pa so zelo dobri avti.

New Report

Close