Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ford Mondeo karavan?

Ford Mondeo karavan?

Zanimajo me vaše izkušnje (ocene) diesel variante…..

V planu imam zamenjavo avta, pa cincam med Fordom Mondeo karavanom (trenutno se nagibam k njemu) in njemu podobnimi (Laguna, Vectra, Mazda, C5,…)

Potrebujem OGROOOOMEN prtljažnik, varčnega in zanesljivega dizla, kupil pa bom rabljen avto, nekje do 3,5 Msit…..

Torej?

Mi ga imamo, starega eno leto, dizel, 115 km, Trend, smo zeeelo zadovoljni. Ogromno prostora, tudi zadnji sedeži so izredno komot (še veliko prostora med koleni in sprednjimi sedeži). Lepo potegne, vožnja v njem je pesem (ker je dolg avto, se pelješ kot v “ladji”). Ima 8 airbagov…..

Mi ga priporočamo!

Ford mondeo v karavan izvedbi je prava stvar,sploh za tiste,ki rabijo veliko prostora tako v prtljažnem prostoru kot v potniški kabini.Tega ja v mondeu skoraj v izobilju( več kot v Renaultovi laguni ali Oplovi vectri).Poleg tega Ford slovi po dobrih podvozjih (primer focus).Sam sem že vozil mondea sicer 5 vratno različico z dieselskim 2.0 TDCI motorjem 130Hp in 6 stopenjskim ročnim menjalnikom.Avtomobil je na cestu zelo suveren z njim se skozi ovinke pelješ kot po račnicah za povrh pa 130 konjski diesel navdušuje z močjo in prožnostjo prav tako kot menjalnik ,ki je zelo natančen in nasploh prijeten za pretikanje. Z tem avtomobilom se pelješ zares dobro. No ,da pa nebom hvalil samo Forda sem nekaj podobnega doživel,ko sem vozil Mazdo 6,vendar če bi jaz kupoval avtomobil bi se 100% odločil za nakup mondea.Sicer pa ma vsakdo svoje mnenje in vsake oči svojega malarja.

Lep pozdrav in srečno vožnjo!

Ivan!

Ja, mondeo je res dober avto. Za tako ceno dobiš veliko, tako po kvaliteti kot po kvantiteti.

New Report

Close