ford c maks
midva ga imava:) avtek je super…nimam občutka da je velik, ni problem za parkirat, kar mi je pa všeč je pa to, da je pregleden. Svetujem ti da najprej pelješ testno vožnjo, pa boš vidla če ti je ok.
Če primerjam renault scenica in c maxa lahko rečm da je razlika v širini. C max se mi zdi ful širši in bolj prostoren. Sem se v scenicu peljala iz lj do obale, pa je ok, ampak je c max res bolj prostoren.
Če si iz Lj ali okolice, ti svetujem nakup pri Ford Klemenčič na dolgem mostu…ful so korektni in se posvetijo stranki. Pri nama se je ful potrudu prodajalec 🙂
Meni je c max ful dober S max pa še bolj. SEm ju včeraj gledala na servisu ko sem peljala naška focusa na letni servis. In so ful super sam S max je pa še večji sam je res super.
Drugače ima pa naš sosed c maksa in je ful zadovoljne.
Nam je focus nasplošno lep.
Pa želim vam srečno vožnjo in pa prijetno če se odločite zanj.
midva se še kar voziva s c maxom in sva presrečna da ga mava. Kupila sva ga ceneje ker sva letos januarja kupila letnik 2007. Tko da se po novem letu splača kupit lanski model ker je ful ceneje.
Avtek je super in ga še ene 5 let ne zamenjam 🙂
Sva pa vozila tut testnega s maxa, je super, ampak nama finance ne omogočajo da bi ga kupila. Mogoče bo pa naslednji s max 🙂