Florida&Bahami potuj z nama
Živjo,
a greš z nama uživat 11 dni na Florido in Bahame.
Od tega 4 noči v Orlandu in 3 noči na Dayton Beach na Floridi. S turistično križarko Discovery 1 nato na Bahame kjer bomo 3 krat nocili.
Več o izletu si lahko najdete na http://www.specialttravel.com/packages.html, preko te agencije bomo potovali.
Potovanje je zakupljeno za 4 osebe, doplačilo je za polet in še nekaj stroškov.
Glede termina se lahko pogovorimo je odprt, vendar predlagama 1 ali 2 januar 2006.
To bo sanjsko potovanje, javite se.
zakupljeni so prostori brez hrane ter rentacar, transport do USA-Orladno ni vključen, transport med Florido in Bahami je vključen.
Se pravi nekako:
povratna letalska karta cca 150.000 SIT/osebo
davek ki se plača ob bivanju na Bahamih cca 80.000 SIT/osebo
za bivanje na Bahamih je potrebna viza, ne vem še kolk stane mislim da cca 20.000 SIT/osebo
Posebnost so res Bahami, z križarko se ponavadi lahko res zapelješ za dan na njih, vendar nočitve zahtevajo viso in plačilo davka. Plačilo davka ob vstopu je potrebno, saj se znotraj Bahamov davek ob nakupih ne računa.
rada bi se vam pridruzila, a zal bom v ameriki (WASHINGTON DC) v poletnem casu (do septembra) in mislim, da se mi ne splaca iti nazaj za par dni konec leta. mogoce bom pa slana bahame v poletnem casu in hvala, da si mi povedal, da potrebujem vizo. sicer pa mislim, da bi se jo dalo zrihtati v ZDA ali se mogoce motim.
Jaz bom tudi do septembra v ZDA in sem imela neke ideje, da bi sla pol se na Bahame, samo me je pol ta viza cist odvrnila. Najblizje veleposlanistvo Bahamov v Evropi je v Londonu. V ZDA pa ne vem kako je s pridobitvijo vize. Tko da sem svoje ideje mal spremenila in bom sla mogoce rajs v Dominikansko republiko. Cene letov so priblizn iste (cca 350$).
No ce pa se ti se zmerej navdusujes nad Bahami pol se pa mogoce lahko kaj skupaj zmeniva in ukreneva kaj v tej smeri. Kaj pravs?
Ja glede vize za Bahame obstaja varianta, da se nabavi v ZDA. Tole sem nekje prečital, pa se mi zdaj ne da iskat. Če pa koga bolj natančno zanima, pa lahko to poiščem.
No upam da se bosta našli.
Lahko pa bi se vsi štirje dobili in se pogovorili o vsem skupaj. Jaz in moja punca ter vidve, pa se pogovorimo o vajinih predhodnih izkušnjah v ZDA in o tem kar veva midva.
Kaj menita?
zivjo
meni ni problem, da malo osvezim spomine o mojih potovanjih po ameriki. res, da jih mi bilo veliko, a vseeno sem nekaj videla. problem je sedaj samo ta, da so se mi zaceli izpiti in takoj po zadnjem izpitu ze grem nazaj v zda.
kdaj pa vidva s punco mislita iti v zda. samo okoli novega leta ali kaj prej.
Forum je zaprt za komentiranje.