Najdi forum

Florida

Ojla!
Čez 5 dni se odpravljava na Florido ( MIAMI, ORLANDO), zato vas lepo prosim za kakršne koli nasvete, ki nama bi bili v korist…..hvala

Predvsem vzam gumijaste škornje pa brisače. Sej ne – bodi rajš bosa, ampak poletje na Floridi ni ravno najboljši čas. Vsakodnevne hude nevihte + vlaga za popizdit. Drugač pa, Miami je odličen (tko kot vsa južna/hispanska mesta) Orlando pa kič totalen in gužva vse naokrog ogromna. /če ga spustiš po mojem ne zamudiš popolnoma nič/

LP

okol orlanda je veliko zabaviščnih parkov, kot na primer seaworld, disneyland, universal ipd.
vec si lahk pogledas na .
kljub temu da nista otroka je po moje fino si ogledat vsaj en tak park. katerega pa je odvisno od vajinega okusa, men je bil seaworld ful dobr.

Mi letimo 14.julija na Florido. Kaj vidva imata že kaj rezervirano (nočitve, avto itd.)? Še nameravata iti kam izven Floride?

Hi. Midva Greva 14 iz Londona, 3 dni Miami, nato Orlando, kjer ostaneva 5 dni na konferenci, kako pa potem pa bova videla….vrjetno bova rentala avto, prenočišča pa kake ugodne varjante…. pa vi….???

Heh, te pa ne bomo na istem avionu. Mi gremo isti dan, samo z Lufthanso. Koliko pa vaju je prišla karta iz Londona? Do Londona sta si sama zrihtala prevoz?

Mi smo si že rezervirali avto, pa nekaj nočitev. Nekateri hoteli so ful cenejši, če jih rezerviraš v Sloveniji preko agencij, kot pa na kraju samem.
Smo pa 7 dni na območju Orlanda (Tampa + Daytona), potem gremo za 4 dni v Georgio (Savannah, Atlanta), potem pa še smo 7 dni na območju Miamija (Everglades, Florida Keys).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close