flirtanje
dokler sem bila poročena nisem flirtala ne v službi niti drugje. Seveda oni bi, ampak kjer ni odgovora tudi povpraševanje poneha. potem sem se ločila in večina je bila mnenja, da bi bila dobra takole mal za usput (žena tečna doma ne da, ločil se ne bi, ker bi preveč izgubil – hiša, otroc). Sem se sicer kasneje zaljubila v samskega sodelavca, čeprav teh romanc ne maram preveč, sedaj nisva več sodelavca, sva pa še skup. V glavnem, če bi ljudje v službah delali, ne bi bilo take krize kot je.
Ja, recimo da se to smatra pod flirtanje.
Hm, zagotovo itak ne moremo nikoli vedeti kako resni so nameni, ampak recimo da se osredotočimo samo na spogledovanja, namigovanja,… da pri tem ostane. Je to pogosto? Za primer, katerega imam v mislih, naj bi blo to normalno za celo firmo, vsi so bolj spogledljivi in vse obrnejo na seks. Kaj mislite?
Hm, zagotovo itak ne moremo nikoli vedeti kako resni so nameni, ampak recimo da se osredotočimo samo na spogledovanja, namigovanja,… da pri tem ostane. Je to pogosto? Za primer, katerega imam v mislih, naj bi blo to normalno za celo firmo, vsi so bolj spogledljivi in vse obrnejo na seks. Kaj mislite?[/quote]
V službi ravno ne, ampak je enih par kandidatov, s katerimi “redno” (ko se vidimo) flirtam (nasmeh,pomežik,namigovanja….), kaj več pa ne, tudi oni sodelujejo. Priznam, to je zato, da malo nahranim ego, da še nisem stara, da sem kljub družinskim in službenim obvezam in naporom, še privlačna-zanimiva.
Tak pač funkcioniram-in verjamem, da vas je veliko takšnih, le priznati ne upate.
Iz mojih izkušenj bi rekla, da bi vsak skočil, če bi mu ženska dala oz. tam kjer ženske dvorijo, bi ženska šla med rjuhe, če bi bil naskakovani za.
Ljudje veliko flirtajo, a so bolj previdni pri zapletanju kot prej, saj službe niso tako stabilne. Raje si privoščijo prostitutke, kelnarce, na netu kakšne…še vedno pa je največ varanja ravno s sodelavci, 50%…zato, ker je ravno v službi največ priložnosti za flirt in krono vsega: seks.
priznam….zato mi je pol oproščenega :):)
Hm, zagotovo itak ne moremo nikoli vedeti kako resni so nameni, ampak recimo da se osredotočimo samo na spogledovanja, namigovanja,… da pri tem ostane. Je to pogosto? Za primer, katerega imam v mislih, naj bi blo to normalno za celo firmo, vsi so bolj spogledljivi in vse obrnejo na seks. Kaj mislite?[/quote]
V službi ravno ne, ampak je enih par kandidatov, s katerimi “redno” (ko se vidimo) flirtam (nasmeh,pomežik,namigovanja….), kaj več pa ne, tudi oni sodelujejo. Priznam, to je zato, da malo nahranim ego, da še nisem stara, da sem kljub družinskim in službenim obvezam in naporom, še privlačna-zanimiva.
Tak pač funkcioniram-in verjamem, da vas je veliko takšnih, le priznati ne upate.[/quote]
Tak pač funkcioniram-in verjamem, da vas je veliko takšnih, le priznati ne upate.[/quote][/quote]
Je prišlo kdaj do česa več oz. ste si to želele, pa ni bilo obojestransko ali je to zgolj hec oz. nahranitev vašega ega?
zato, da se začneš onegavit v službi, res ne rabiš našega dovoljenja. Očitno ti je v življenju prelepo in zato rahlo dolgočasno (nimaš razvitih ustvarjalnih potencialov), pa ne vidiš druge rešitve kot, da se začneš drajsat v službi. Imam ravno enga sodelavca v norišnici, ker je malo preveč flirtal v službi, tako da kar začni, se bo dogajalo. Tebi pa še vsem ostalim.
PRAVILNIK -Mobing, glej ZDR
o prepovedi spolnega in drugega nadlegovanja ali
trpinčenja na delovnem mestu.
Fantje, ne se hecat. Iz nedolžnih igric, lahko pride do velikih problemov.
Smo prebrali ja, da si se z eno tu spoznal.:-) Sveža ljubezen torej. Verjamem, da sedaj misliš iskreno. A čas prinese svoje. Delajta na odnosu, gradita vse štiri stebre..pa vama bo morda uspelo. Veliko sreče obema!-)
…[/quote]
Hvala. Delava, seveda.
Ampak veš… tale moja zgornja izjava ni samo od sedaj. Tako sem se odločil že vsaj 15 let nazaj in tega sem se držal vedno in se bom tudi vnaprej. Na nek način… je življenje tako bolj pošteno – in tudi lažje.
Smo prebrali ja, da si se z eno tu spoznal.:-) Sveža ljubezen torej. Verjamem, da sedaj misliš iskreno. A čas prinese svoje. Delajta na odnosu, gradita vse štiri stebre..pa vama bo morda uspelo. Veliko sreče obema!-)
Je še kakšen tu, ki je pripravljen gradit odnos?:-)[/quote]
meni se pa zdi, da sploh ni dvoma v to, da rok resno misli s tem in da ni to neko trenutno navdušenje. po njegovih odgovorih tudi dokler je bil samski, človek ne bi mogel sklepat, da je kak lahkoživec in da na veliko flirta okoli…
haha, pa nisem njegova izvoljenka, da bi ga hvalila tu 🙂
V službi ne flirtam, ker sem nadrejena. Včasih kakšen moški malo z mano poflirta, ob tem se le sladko nasmejem in gre mimo. Drugače pa pri nas v službi fantje / moški velikokrat flirtajo še posebej s kakšno lepo mlado deklico 😉 seveda, tudi poročeni. Zakulisnih zgodb v zvezi s tem pa ne poznam (nobena še ni prišla v javnost), tako da težko rečem kako resno mislijo.
Imam pa izven službe ene tri, ki me zelo globoko gledajo že nekaj časa, pa ni še noben naredil koraka naprej.
Prvi (vidiva se enkrat na teden) prav flirta, lepi nasmeški, globoki pogledi, ogovoril me pa še ni 😉 Drugi, se vedno smeji, ko opazi da sem prisotna in pogleduje za menoj, če se v prostoru premaknem, občasno se pogovarjava vsakdanje stvari, nespodobnega povabila pa še nisem prejela 😉 Vidiva pa se vsaj enkrat na teden, včasih več.
Tretjega pa srečujem v eni malo večji trgovini in vedno ko me opazi prikuje pogled name in me ne neha gledati. Ogovoril me še ni, ker ponavadi nakupuje z ženo 😉 Čeprav se sprašujem, če so nekatere ženske slepe. Gleda me tako zelo očitno, da je že meni nerodno.
Nasplošno večkrat ujamem moške poglede, ki zasanjano strmijo vame, ko pa vidijo, da sem jih opazila pa umaknejo pogled. Samo temu ne bi rekla flirt.
Malo sem sicer razširila prvotno temo, vendar me zanima kako flirt doživljate vi.
Ooo, gospa, kako ste čudoviti in nasploh krasni! Vaše oči… kot sladka čokolada, vaše roke… kot najčistejša svila… Ooo, kako bi… – pa ne bom.
Tako nekako je flirt zame. To so lahko zabavni načini za takrat, ko ne misliš resno.
Saj bi verjetno tudi še zdaj sem ter tja (če bi bila kakšna ženska, ki razume da gre zgolj za malce izzivanja in ni zadaj nobenih namenov) – če ne bi vedel, da imam sedaj nekoga, ki bi ga tole lahko prizadelo.
Forum je zaprt za komentiranje.