Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fleki na majici

Fleki na majici

Opazila sem da je na nekaj majčkah pod pazduho klub pranju nekaj rjavih flekov; kako jih odstraniti ? Gre očitno za fleke od znoja.

Tudi jaz bi rada to vedela. Mislim, da so to fleki, ki so mi nastali na nekaj majckah, ko sem zamenjala deodorant.

jaz včasih kar s tekočim praškom malo namažem na tistem mestu in vtrem v tkanino. Večinoma pomaga

tudi jaz imam podobne težave. ugotovila sem, da so nekateri roll-oni oz. sticki takšni, da puščajo fleke oz. mislim, da je problem predvsem v sprejih – v duetu skupaj s stiki ali roll-oni ali pa single ..

negativne izkušnje imam z johnson 5,5 – stick, kakor tudi z niveo, sem pa ugotovila – po raznih preizkušnjah in posvetovanjih, da je fajn roll-on rexona, imam aloe vero /drugi pač po okusu/, še fajn diši in flekov več ni, je pa res, da če uporabljam čez roll-on še isti sprej, je pa katastrofa – beli fleki na temnih oz. rumeni fleki na svetlih oblačilih, ki jih za eno lepo ne spraviš ven .. ampak, jaz sem vztrajna ..

pri pranju uporabljam vanish – se mi zdi, da je še najboljši – včasih je treba tudi namočit pred pranjem al pa kar na flek dat in direktno v pranje ..

sem pa naredila nekaj reklame, ne?? govorim iz izkušenj ..

čim več uspehov in čim manj flekov vam želim

lp, malena

Za božjo voljo, dekleta, zakaj sploh reagirate, ko se pojavi osebek Jebanus? Komentirajte vendar temo, ki ste jo začele in ne trznite, tudi če se vsiljivec vmes stokrat oglasi! Vsakemu oslu slej ali prej poidejo moči, če tolče v prazno. Brez sogovornikov bo tudi on opešal. Definitivno mu odtegnite priložnost komunikacije – če seveda hočete forum spet v taki obliki, za kar je bil narejen.

Sorry, komentar seveda ne paše pod ta post, je bil pa namenjen neokusnemu vmešavanju nekaj postov nižje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close