Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek flebaven krčne žile prodam

flebaven krčne žile prodam

Sestra je šla v lekarno po izdelek , ker ima zatekle noge. Dali so ji flebaven. Ampak ona nima nobenih krčnih žil, zato sem šel k zdravniku, da ji je predpisal diuretik. Izdelek je brez recepta v prosti prodaji, zato sedaj prodajam po polovični ceni. Flebaven 500 mg.Škoda mi ga je stran vrečt, ker je vzela eno tableto, predno sem jaz opazil, kaj je kupila. Pusti mail.

Zakaj ji noge otekajo?

Krcne zile so zelo pogost dejavnik otekanja nog.

Odgovor na objavo uporabnika
zakaj oteka, 25.07.2021 ob 13:49

Zakaj ji noge otekajo?

Krcne zile so zelo pogost dejavnik otekanja nog.

Drugi je zadrzevanje vode, limfni sistem.

No, to so pa tablete, ki so pri meni povzročile simptome kapi. Na mra se ni nič videlo. Najbrž so bile mini možganske krvavitve. Fajn, a ne? Zdravnikom nič jasno.

Stranski učinki, 25.07.2021 ob 14:49

No, to so pa tablete, ki so pri meni povzročile simptome kapi. Na mra se ni nič videlo. Najbrž so bile mini možganske krvavitve. Fajn, a ne? Zdravnikom nič jasno.

Kaj? Resno??

Kako je to zgledalo vse skupaj?

Šnelca_783, 25.07.2021 ob 15:06

Kaj? Resno??

Kako je to zgledalo vse skupaj?

Tako, da so se mi od začetka jemanja približno 1x tedensko pojavljali nevrološki izpadi (motnje vida, ohromelost polovice telesa), ki so trajali manj kot 15 minut, nato pa popolnoma izzveneli. Kot prehodne ishemicne atake. Zdravnica je posumila celo na MS. Na mra ni bilo vidnih posebnosti, zato sem dobila diagnozo migrenske aure brez glavobola. Je pa vse skupaj sovpadalo z začetkom jemanja teh tablet, ki po prepričanju nevrologinje niso mogle biti razlog mojih epizod. Vseeno sem prenehala z jemanjem in težave so čudežno izginile (od tega je že več kot 5 let, prej pa vsak teden 1x).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close