Najdi forum

Oj!
A mi lahko kdo priporoča kakšen soliden fkk kemp v Istri?
Hvala
LP

Zelo zelo lep kamp je pri Lanterni pri Poreču, zdi se mi, da se mu reče Solaris. Mi smo bivali blizu v apartmajih v Lanterni in smo šli zvečer na sprehod včasih čez in smo bili res presenečeni, koliko lepša plaža je bila tukaj, tuši na plaži, peskovniki, pa še bazen so imeli pa zelo lepo urejene sanitarije.

Priporočam ti kamp Valalta, kjer je še posebej primerno za majhne otrke. Mi smo bili trikrat tam ( v apartmajih) in smo bili zelo zadovoljni. problem je le v tem, da imajo dokaj visoke cene.

Koversada poleg Vrsara. Menda je ffk z najdaljšo tradicijo severnega Jadrana. Čist, urejen, miren, razgiban, pa tudi folk (po mojem občutku) zelo scooliran. Dosti je pavšala, so pa tudi modeli, ki rentajo prikolice. Za šotorenje priporočam otok, kamor pa z avtom ne moreš.

LP Fidel

Ulika……eden najboljših in največjih FKK kampov v Istri…. vsekakor priporočam.

Kot je že napisala Taja, Solaris pri Poreču – zelo urejeno, veliko slovencev,sodelavka je zelo zadovoljna z Valalto pri Rovinju, malo stran od Valalte je še Monsena – tam smo bili 2x – kamp, bungalovi, apartmaji. Mi smo bili zadovoljni, zdaj pa ne gremo zaradi kar visokih cen. Pred leti smo bili v kampu Bjela uvala pri Poreču…..malo stran – plaža spada že v drug kamp, pa se ne spomnim imena, je majhen prostor za nudiste, plaža pa res ni za otroke, ker je beton in potem stopnice v morje.
Pa dobro izbiro!! Lp

solaris zraven lanterne. wc-ji tako čisti da ti lahko pade salama na tla :)..

lp
damjanc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close