FKK prvič
Super je bosta vidla. Če greš v trgovino si ogrneš brisačo, ali se oblečeš, kar se mi zdi prav. Tudi v recepcijo ne greš nag. Na parceli in plaži pa si nag,no na parceli kot hočeš, na plaži se sončiš nag, noben ni v kopalkah, če je hladno pa je jasno da si oblečen.. V Solarisu, sem šele letos ugotovila, da je na kopalnici znak kje je za moške in kje za ženske, ker zmeraj hodimo samo v eno- tudi ostale družine.Lahko se gresta skup tuširat pa ne bo noben nič čudn gledal.
Prečudovit je kamp Valalta pri Rovinju.
Za samo bivanje v kampu se mi pa zdi zelo pripravno, če imata vsak eno tako pareo ruto s sabo – prav pride za zavit se za v trgovino ali za kam se vsest ali kaj podobnega. Pri nas jo ima tudi mož (tako temno, ne ravno z rožicami in to) in vsak od otrok, saj je bolj praktična od brisače, ki je predebela, pa še počasneje se suši.
FKK Valalta je super! Lahko si nag skoraj povsod, razen v trgovino ne smeš. Pa veliko mladih je tam in je super. Edino zvečer se veliko ljudi obleče, ampak vseeno lahko greš nag na sprehod po velikem kampu. S punco sva ves čas počitnic oba povsot naga in naju ne moti, če je kdo oblečen. Tudi v recepcijo lahko greš nag, skratka nihče ti nič ne reče, ker je to pač nudistični kamp. Tisti, ki enkrat prova iti v take vrste kamp, nikoli več ne obleče kopalk. Jaz jih sploh nimam. Toplo priporočam vsem, ki se želite sprostiti.
Forum je zaprt za komentiranje.