Najdi forum

FKK prvič

S fantom sva ful navdušena nad golim kopanjem na nudl plaži.
Zdaj bi šla rada prvič kampirat s šotorom v pravi FKK kamp.
Kaj priporočate, kakšne so vaše izkušnje?

Mogoče Koversado v Poreču. Največji kamp, kjer vaju ne bo nihče “zijal” :).

Mi kampiramo v Solarisu pri Poreču. Je pa to bolj miren kamp, je pa blizu textil lanterna, kjer se zvečer kaj dogaja.

Do sedaj sva se kopala in sončila na divjih nudl plažah, pa bi šla zdaj rada še v kamp pogledat.
A so kakšne posebnosti v FKK kampih?

nobenih posebnosti ni, eni so slečeni, drugi oblečeni, enako na plaži, ne vem kakšne posebnosti imaš ti v mislih, mi smo na Cresu, Kovačine, ki je pol pol kamp.

Super je bosta vidla. Če greš v trgovino si ogrneš brisačo, ali se oblečeš, kar se mi zdi prav. Tudi v recepcijo ne greš nag. Na parceli in plaži pa si nag,no na parceli kot hočeš, na plaži se sončiš nag, noben ni v kopalkah, če je hladno pa je jasno da si oblečen.. V Solarisu, sem šele letos ugotovila, da je na kopalnici znak kje je za moške in kje za ženske, ker zmeraj hodimo samo v eno- tudi ostale družine.Lahko se gresta skup tuširat pa ne bo noben nič čudn gledal.

saj ravno to je po moje super, da ti ni treba skoz kopalk oblačit, ko si s plaže…da si lahko cel dan gola

Prečudovit je kamp Valalta pri Rovinju.

Za samo bivanje v kampu se mi pa zdi zelo pripravno, če imata vsak eno tako pareo ruto s sabo – prav pride za zavit se za v trgovino ali za kam se vsest ali kaj podobnega. Pri nas jo ima tudi mož (tako temno, ne ravno z rožicami in to) in vsak od otrok, saj je bolj praktična od brisače, ki je predebela, pa še počasneje se suši.

Pa pohitita, dokler je še kej sonca.
Vsekakor je bolje it v fkk kamp, kor pa se skrivat po divjih plažah.

Koversada je pri Vrsarju- priporočam.

oprosti, če je glupo vprašanje:
a si prsi prekriješ s paraom?

Glej, mogoče majčkeno kompliciraš. Prsi si lahko pokriješ ali pa tudi ne, kakor se ti bo zdelo.
V FKK kampu te ne nihče ne zija; vseeno, v katerem si (vsaj po mojih izkušnjah). Pejta, kamp je kot kamp, če ne bosta ziher, pa se ravnajta po drugih.

Jaz sem pri prikolici, ko hodim po kampu in na plaži skoz naga, saj je to namen FKK kampov, da si lahko skoz nag.

a si prsi prekriješ s paraom?[/quote]

Jaz za samo hojo po kampu ne, za v trgovino ali restavracijo pa. Pri kuhanju ali pomivanju posode imam pareo okoli pasu.

a si prsi prekriješ s paraom?[/quote]

Jaz za samo hojo po kampu ne, za v trgovino ali restavracijo pa. Pri kuhanju ali pomivanju posode imam pareo okoli pasu.[/quote]

Hvala za odgovor.
Itak verjetno vidiš koliko golote ti paše v samem kampu

toto mojo, le letos ni bilo nobene proste sobe

sem pa taka ofca, da sem šele zadnji dan dopusta odkrila, da imam šotor v kleti :))

solaris je fajn kamp

Kaj pa FKK plaže? Men je kul se sončit in plavat brez, medtem ko v kampu pa ne bi bla, rajš vzamema apartma (v šotoru 1 tedn – crknem, prikolice nimamo). Al lahk vzamem apartma blizu teh kampov in se hodimo samo kopat na plažo od kampa?

V Solarisu imajo kamp, sobe in apartmaje, plaža je dovolj dolga za vse, ni gneče.

Kanegra pri Savudriji.

FKK Valalta je super! Lahko si nag skoraj povsod, razen v trgovino ne smeš. Pa veliko mladih je tam in je super. Edino zvečer se veliko ljudi obleče, ampak vseeno lahko greš nag na sprehod po velikem kampu. S punco sva ves čas počitnic oba povsot naga in naju ne moti, če je kdo oblečen. Tudi v recepcijo lahko greš nag, skratka nihče ti nič ne reče, ker je to pač nudistični kamp. Tisti, ki enkrat prova iti v take vrste kamp, nikoli več ne obleče kopalk. Jaz jih sploh nimam. Toplo priporočam vsem, ki se želite sprostiti.

Keri kamp priporočate za prvič_par 30 let, brez mladičev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close