Najdi forum

FKK PLAŽE

Tudi sama se odpravljam v teh vročih dneh na dopust in že težko čakam, da odpotujem. Zaradi zdravstvenih težav nisem opravila nobene rezervacije, tako da sedaj iščem kar je ostalo. Z otroci nimam težav in so šli po svoje.Z družino nameravam v kakšen nudistični kam v Istri, zato bi prosila za kakšno priporočilo o kakšnem dobrem kampu kjer je bolj mirno in ni prevelike gneče. Za Vrsar in Koversado sem slišala, zato naj to odpade. V pogovorih slišim, da je v Istri še veliko kampov, ki so skoraj nepoznani.
Ker v FKK kampih nisem ravno redni in vsakoletni gost vas naprošam, da mi poveste, kako vi ravnate glede oblačenja v večernem in nočnem času. Ali se zvečer oblačite, ali ste v kampu goli tudi zvečer in v času ko nisi na plaži. Seveda govorim ko je vreme toplo kot je sedaj in ne ko se ohladi. Sem pristaš naturizma in se mi zdi enkratno, da se ni potrebno oblačit vsakih nekaj ur in si gol več dni, razen za odhod v trgovino.
Hvala na razumevanju in lep dopust vam želim!

Hm, glede gneče ne bi mogla reči … mi smo bili parkrat v Lanterni in imamo kar dobre izkušnje. Je pa to precej velik kamp.
Glede oblačenja – mi smo vedno tako, kot nam tisti hip ustreza. Če te zebe, se oblečeš, če ne, ne. Sicer smo bolj kot ne goli.
Želim ti prijeten dopust.

Ah, ne, oprosti, v Solarisu smo bili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close