fkk plaža
Imam 38 let in sm pred nekaj leti, zaradi bolezni izgubila eno dojko, ko sem oblečena se to sploh ne opazi, saj sem imela majhne košarice, problem, pa se je pojavil, ker si moj mož nadvse želi dopustvovat v nudističnem kampu in pravi, da je v teh kampih videl že vsega in da naj se s tem ne obremenjujem.Mož je z 1. ženo bil vedno v FKK, midva skupaj sva 4 leta, skupnih otrok, pa tudi nimava, saj imava iz prvega zakona oba že polnoletne.
Prosim za nasvet nudiste, ste se že srečali takšne ljudi na fkk plaži ali me mož samo zavaja?
Hvala za odgovore.
Kaj je to takšnega, kaj pa če se že narodiš brez kakšnega uda, se bi morali sramovati ljudi, otrok, ki imajo različne fizične deformacije, ki so ali postanejo invalidi? Problem je pri tebi, da se ti tako vidiš. Ni ravno ideološka predpostavka FKK; da smo vsi lepi, takšni kot smo, in da se ne rabimo sramovati svojega telesa?
Zakaj pa se ti potem zdi nepotrebno, ko se plešasti moški obremenjujejo s plešo? Po tej logiki bi se ti moralo zdeti potrebno. 🙂
neprsata, takole je. Verjetno so jih nekateri videli, nekateri pa jih niso. Kako pa boš vedela, ko boš tam? Bi ti bilo lažje, če bi vedela, da so vsi že videli tebi podobne? Zakaj?
neprsata, takole je. Verjetno so jih nekateri videli, nekateri pa jih niso. Kako pa boš vedela, kdo je videl in kdo ne, ko boš tam? Bi ti bilo lažje, če bi vedela, da so vsi že videli tebi podobne? Zakaj? Verjamem, da se bojiš, da te bo kdo čudno gledal, ali se ti smejal. Ampak tak človek je pač v sebi tolk zafrustriran, da se mora norčevat iz drugih. Zakaj bi zaradi takšnih ljudi, bile omejene tvoje želje, če imaš željo it na fkk? Je vredno, zaradi njih? Taki ljudje bodo vedno hodili po svetu. Boš prilagajala svoje življenje zaradi misli, ki se ljudem podijo po glavi? Njihovih misli ne moreš nadzorovat, pomembne so le tvoje misli. Kaj si ti ob tem, ko te nekdo pogleda, misliš?
Podpis.
Avtorica, poznaš še kakšno žensko, ki je šla čez podobno kot ti in tudi nima umetne dojke? Po moje bi ti najbolj pomagala pogovor z eno podobno. Naj govorijo, kar želijo, včasih se nelaglodja znebiš samo s podobno izkušnjo drugega. Verjetno obstaja kako druženje, društvo, forumi? Malo poguglaj.
Mož ji verjetno želi povedat, da je ona, takšna kot je, za njega povsem normalna in da ji ni potrebno nič skrivat. Se pa strinjam, da bi moral upoštevat njeno željo, če na to še ni pripravljena, oziroma, če si sama tega ne želi. Upam, da izražaš pred njim svoje želje in ne narediš nekaj samo zato, ker on želi, ti pa ne.
Forum je zaprt za komentiranje.