Najdi forum

FKK kampi

Lani sva bila s fantom ful navdušena nad golim kopanjem na divji nudl plaži. Letos razmišljava, da bi šla kampirat s šotorom v pravi FKK kamp.
Kaj priporočate, kakšne so vaše izkušnje?

Bila parkrat, še pred leti, v hrvaških kampih, in je bilo prav fajn. Prvi dan mi je bilo sicer malo hecno tekat gol okoli, sem se pa hitro navadila. Sem se pa oblekla za v štacuno, restavracijo.
Zdaj že leta ne hodimo več na Hrvaško, na potovanjih po Evropi pa na FKK kampe še nismo naleteli. Sploh, ker hodimo večinoma po bolj “popotniških” in ne po “dopustniških” kampih.

Bil parkrat v hrvaških kampih in enkrat na Korziki. Spet gremo na Korziko.

Poreč maš luštnega v Solarisu – Lanterna, na Pagu pa Straško. Meni sta oba všeč.

Koversada je zakon

hej,
na spletni strani http://www.avtokampi.si jih je kar nekaj, predvsem v Kvarnerju in Istri. Je pa nekaj tud kombiniranih, tekstil in FKK. Pa nove cenike imajo 🙂
lp

Dvakrat sem bila v FKK Bunculuka na Krku, lep camp, ampak za moj okus je poleti v njem preveč gužve. Pa tudi ni mi nekako do tega, da srečujem svoje sodelavce in sosede gole, tako da tudi jaz prisegam na divje plaže. 🙂 Na vsaki destinaciji se najde kakšna. 😉

Videl pred leti,na Jelsi, kako so ženske pri kosilu namakale povešene joške v juho, moški pred zakurjenimi roštilji mahali z svojimi tiči – ogabno!

Kombinacija normalen camp in FKK plaža je vsekakor sprejemljiva.

Fkk kamp je čisto vredu.Nikoli toliko gužve in hrupa kot drugod. Saj ti ni treba joške v juho namakat……. itd. Sam iz izkušenj povem, da se navadiš in si potem skoz gol. Mi smo se tudi najprej oblačili za kosilo itd….potem pa spet slačili … No kopalk nam pa le ni treba nositi. Na plaži pa smo vedno goli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close