Najdi forum

FKK kampi

Pozdravljeni!

Za letošnji dopust smo se odločili najeti avtodom in jo mahniti po Hrvaški obali. In sicer si želimo obiskati izključno nekaj FKK kampov. Če imate izkušnje in lepe spomine na določene FKK kampe, lepo prosim za vaša mnenja oziroma predloge.

Lepo pozdravljeni!

Lara

Meni osebno je najbolši kamp Bijela uvala. Sicer ni FKK kamp ima pa FKK plažo. Snitariji so na nivoju in ne kar nekaj. Leto nazaj so vse prenovili. Krasno.

Kje pa je ta kamp Bijela uvala?
In hvala ti za predlog!

Prosim še koga za kakšen dober namig!

Hvala vsem!!!
Čao!

Na Pagu ima kamp Straško tudi nudističen del kampa, vendar je bil lani kamp zelo zanemarjen. Vem, da so ga letos obnovili, vendar ne vem v kolikšni meri.
Poleg Medulina v Istri se nahaja nudistični kamp ( ime žal pozabila ), ki je bil meni zelo všeč, pa čeprav sem bila dol samo 1x. Je velik, ima ogromno sence, obala je iz kamenčkov, vendar je relativno drag. Glede gužve pa veš kakšna je Istra.
Nudistični kamp je tudi na Rabu, vendar ga še nisem obiskala. Prijatelji vsako leto hodijo tja in imajo zelo dobro mnenje o njem – moram vprašati za ime kampa.
Zaenkrat vem samo toliko in upam, da ti je kaj v pomoč!

Pozdravljeni!

Kot sem že rekla, je vsak namig dobrodošel. Ne bo prišel prav samo meni, verjetno še komu drugemu izmed vas.
Mi se imamo namen odpraviti malo dlje in sicer do FKK Ada Bojana v Črni gori. Ima mogoče kdo kakšno izkušnjo s tem kampom?! Ker pa bi potovali z avtodomom v treh etapah, se bomo torej ustavili predčasno za nekaj dni kje višje. Malo razmišljamo na Koversado, ampak verjetno je v Dalmaciji še kaj manjših in lepših kampov. Zato si torej želim slišati vaša mnenja.

Hvala in lepe sončne dni, ki prihajajo!

Lara

Bijal uvala je 5 minut oddaljena od poreča in se drži AC Zelena laguna. Povedati ti pa moram, da je eden izmed držjih kampov v istri. Mi smo trije in bivanje v prikoli pride tam mal čez 8.000 na dan.

Če primerjam Biljelo uvalo in Straško na Pagu. Razlika med njima je v eni zvezdici (B.U. 3, Straško 2), dejasnko pa je Straško bistveno bolj zabačen kamp. Meni so v kampih bistvenega pomena sanitarije. V B.U. jih čistijo vsako uro, ampka res vsako uro cel dan. Na pagu pa se je snažilka sprehodila dvakrat na dan, ampak res sprehodila. Je bil zamašen wc in kaj so naredil? Enostavno so za zaklenil in tako je ostal vsaj 5 dni. Pokvarjen. V B.U. se to ne dogodi, ker so tudi vodovodarji non stop na terenu. Če kaj crkne je popravljeno najkasneje v 12 urah. V B.U. ni potrebno skbeti za wc papir, ker ga je na voljo (razen pozno zvečer 22-dalje). Na pagu so me čukast gledal, za kakšen wc papir jst sprašujem. Je pa res, da je Straško še enkrat cenejši. FKK del Straška je bistveno bolj urejen. Mi smo bili v navadnem kampu. Baje ga nekaj prenavlajo, sej se tud vid, da nekaj migajo, sam je še daleč……

Hojla!

Sama sem že večkrat bila v Solaris-u. Kamp je krasen, sanitarije zelo urejene.

Pozdrav

Z ženo sva bila pred 15 leti na Adi Bojani.
Imajo 3 vrste apartmajev – v vrstnih hišah, samostojne bungalove in še ene starejše bungalove .
Plaža je dolga par km, lahko prideš do Albanije, je pa iz temno sive mivke, tako da se zelo segreje (nujno potrebuješ senčnik, ker ni naravne sence).
Morje je bolj malo slano , ker se meša z reko Bojano, je pa zaradi tega mešanja in valov kar malo kalno.
Obvezno vzemite s seboj mažo proti komarjem, ker jih je takrat vsaj zvečer kar mrgolelo (pa so jih potem pošpricali, pa je bilo bolje).
Imajo trgovino in restavracijo z glasbo.
Osebje je v glavnem albanske narodnosti in je zelo prijazno.
Vsa ta dejstva so stara 15 let, kako je pa sedaj ,,je pa vprašanje (ali je še sploh FKK ?) – najboljše da prej preverite na internetu.

Zanima me, če ste po tem času že bili v Adi in kako je bilo. S punco misliva it letos ampak malo imam pomisleke glede možne zanemarjenosti in govoric o krajah avtomobilov?
Baje je še vedno dost poceni.
Obstaja kakšna internetna stran? Do zdaj je še nisem našel.

Polari v Rovinju

Bunculuka na Krku

Zdravo

Toplo, toplo priporočam FKK kamp Ulika bliz Poreča. Je fantastičen kamp, zelo čist, ima bazen, restavracije, trgovino, izredno čiste sanitarije, del kampa je v senci….

mi tam preživljamo super dopust

lp

mateja

1. FKK Ulika – Poreč
2. FKK Koversada – Vrsar
3. FKK Valalta – Rovinj

lp

Punta Križa na Cresu.
Priporočam!

poleg Medulina je fkk kamp Kažela. Midva z možem hodiva vsako leto tja in se nama zelo dopade

lp mihaela

ULIKA priPoreču——super super

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close