Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice FKK kampi na Krku

FKK kampi na Krku

Z ženo sva se za letos odločila za FKK kampiranje in sicer na otoku Krk. Imate kakšne predloge glede kampov, kateri kamp je najprimernejši, kako so kampi čisti, kakšne so cene, je kaj radovednežev,…

LP
T

Živjo,

kamp, ki ga imam v mislih, sicer ni na Krku – je v Istri, ampak je zelo lep, urejen in brez radovednežev (pri vstopu v kamp mora namrec vsak zunanji obiskovalec pustiti os. dokument in navesti kam je namenjen oz. razlog obiska..). Kamp Ulika blizu Poreča. Sicer pa je tam najlepše maja, ko še ni prevelike gneče …
Mogoče za kakšno drugo poletje 😉

Kamp Konobe pri Punatu – majhen, miren, čist, prenovljene sanitarije, poceni…peščena plaža in senca za šotore.

osebno sem bil samo na obisku, nikoli nismo kampirali tam, vendar sem slišal iz večih virov, da je FKK kamp “Politin” zelo v redu… med Krkom in Punatom.

V Baški je kemp Bunculuka, ki uma prekrasno plažo. Tudi kemp je vzorno urejen. Edini problem je ta, da je v sezoni ful gužva.

Mi imamo hišo na Krku v majhni vasi Muraj, kopat pa se hodiva vedno v FKK campe. Vsi, ki so zgoraj našteti so super. Bunculuka v Baški je fajn sam je res grozna gneča, Politin med Krkom in Puntom je tudi fajn, najboljši pa je Konobe. Sploh, če imata šotor in bosta v gozdu. Krasno. Edina pomankljivost tu je, da če imaš majhnega otroka, ker moraš hodit na urejeno plažo, kjer so kamenčki.

Moj naj kraj na Krku je Baška. Tam se mi zdi, da sta dva FKK kampa, ki sta lepo urejena. Predvsem so zelo simpatični vsi tisti majhni zalivčki tam okrog…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close