Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fizični videz katerega astro. znamenja vam je všeč pri ženski in moškem?

Fizični videz katerega astro. znamenja vam je všeč pri ženski in moškem?

In zakaj vam je všeč? Oven bik dvojčka rak lev devica tehtnica škorpijon strelec kozorog vodnar ribi?

moški levi – nimam pojma zakaj

Levinja!

Niste normalni

Tehtnice so naceloma lepi moski in zenske, osebno so pa meni vsec moski kozorogi, ki vizuelno niso alfa samci, imajo pa zame nekaj privlacnega v sebi.

??

Moški levi (samo vizualno, vse ostalo – nope) in tehtnice (ti pa komplet).

Hm.. ?

Najlepši so moški rojeni v znamenju raka.So izjemno lepi, topli, seksi, romantični, karizmatični, polni sočutja …..omg ….so popolni.

Levi so kr neki. Polni sami sebe, znotraj jih pa nič ni. Pametne ženske se ne zapletajo z njimi.

Od nekdaj so me privlacili levi, mi je bil moski vsec in sele kasneje sem izvedela, da je lev, ampak na dolgi rok se ni obneslo. Verjetno me privlacijo zato, ker imam sedmo hišo v levu.

ponavadi so lepi in seksi

m in zenske

vitki z ostrimi pogledi lepimi svetlimi ocmi in lepim obrazom

ala brad pitt

katie holmes

Tole pa je tema za ravnozemljaše.

Moje astro-znamenje pri ženskah in znamenje mojega fanta pri moških. Le kako naj bo drugače. 😀

Izkušnje z moškimi devicami in škorpijoni – vizuelno privlačni, se trudijo ze,o, ciljano naučeno, ko se vržejo na “svobodni trg lova na samice”; čustveno in karakterno pa samo bejži od takih – to so čustveni vampirji, izkoriščevalci, egocentriki. Maščevalni, če ne dosežejo po svoje, kar si zastavijo za cilj.

Odgovor na objavo uporabnika
zadeva je jasna, 15.10.2021 ob 18:21

Najlepši so moški rojeni v znamenju raka.So izjemno lepi, topli, seksi, romantični, karizmatični, polni sočutja …..omg ….so popolni.

Levi so kr neki. Polni sami sebe, znotraj jih pa nič ni. Pametne ženske se ne zapletajo z njimi.

Res je glede rakov – so pa zelo labilni – hitro jih zanese, če jim kdo ali katera na dušo popiha in da vedetio, da je privlačen- bo padel/ali padla 🙂 Sploh, če je podkrepljen tak rak s kakšnimi substancami, ko se mu nekdo tako meče pod noge ( travca, alkohol, ipd – izgubi moralo).

Imam izkušnje z dvema rakoma, moškima, v razmaku 10ih let – njunih različnih starosti in življenskih izkušenj.

cien, 15.10.2021 ob 13:46

Niste normalni

???

strelci, 15.10.2021 ob 19:40

ponavadi so lepi in seksi

m in zenske

vitki z ostrimi pogledi lepimi svetlimi ocmi in lepim obrazom

ala brad pitt

katie holmes

Ja Gotov. ?

raki so zelo labilni, 16.10.2021 ob 16:47

Res je glede rakov – so pa zelo labilni – hitro jih zanese, če jim kdo ali katera na dušo popiha in da vedetio, da je privlačen- bo padel/ali padla 🙂 Sploh, če je podkrepljen tak rak s kakšnimi substancami, ko se mu nekdo tako meče pod noge ( travca, alkohol, ipd – izgubi moralo).

Imam izkušnje z dvema rakoma, moškima, v razmaku 10ih let – njunih različnih starosti in življenskih izkušenj.

Sami/E pečice s faksa ?Odvisno od človeka. Pač recimo nisi za čustvene. Pol pa raje odpirate pošte kot strme, da vas vnuk ni objel. Jao no. Škorpjoni pa tud, sami sebe pogoltnejo. Kej preberite. Ker se vam trajba. Grozno tole. Če ni protestov ravno. ?

Hja, da bi lahko iskreno odgovorila, bi morala vidt čisto vse ljudi na svetu, jih porazdelit po znamenjih in komentirat!

zato je to vprašanje zelo subjektivno in ti odgovarjajo iz te pozicije, ker objektivno je nemogoče odgovorit ravno iz zgornje trditve.

Sem ne blagne, 16.10.2021 ob 17:30

Sami/E pečice s faksa ?Odvisno od človeka. Pač recimo nisi za čustvene. Pol pa raje odpirate pošte kot strme, da vas vnuk ni objel. Jao no. Škorpjoni pa tud, sami sebe pogoltnejo. Kej preberite. Ker se vam trajba. Grozno tole. Če ni protestov ravno. ?

kaj žari tebi v zadnjiku – petarda ali meth?

Kaj ste po horoskopu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close