Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fitness center Othello v Domžalah

Fitness center Othello v Domžalah

Ali katera med vami obiskuje omenjeni center? Vtisi, mnenja, rrazmerje kakovost storitev-cena?Ali imajo latino aerobiko in pilates?

Hvala,

Mikka

Imenuje se preprosto samo OTELO in je kar se mene tiče eden najlepših in dobro opremljenih centrov v okolici Domžal. Latino in pilates imajo, prav tako burning fat jogo in ostale standardne vadbe kot je step , attack combat… v glavnem vse. Zelo prijazni vaditelji, zelo lepi dvorani, lep razgled na kamniške alpe :)… Ful všeč so mi garderobe, ki so prostorne…osebje je prijazno,.. fajn v glavnem

Nataška, to je blo pa kot ena reklama za center, a si na njihovi plačilni listi? Glede garderob pa se strinajm s teboj, nikjer ni tako prostornih, prav zato grem raje tja, kot drugam.

:)) Ja ne bi se branila še enega dodatnega plačilnega pildka…haha…

Da smo si na jasnem – to ni bila plačana reklama, ampak vtisi ene zelo zadovoljne stranke..

spletna stran Otela, urnik, galerija ipd.

Ce napisem, da ce si simpaticna bejba, sam mal fina, je Otelo pravi za tebe, jih bom 100% slisal od kaksne, ki seveda ni fina, tako da tega ne bom napisal.

🙂

Hvala vsem za odgovore-

Tinko,

bo držalo; nisem ne bejba ( sem mami 2 otrok in zato ne morem bit bejba, ker so te-te “ledig in frej”), ne fina dama; to pa zato zato, ker mi je Otelo najbližji v radiusu in ima latino aerobiko in pilates, kar mi najbolj ustreza :-))

Lep dan vsem,

Mikka

milfica praus.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close