Fiši suši
Ne, hotela je povedati, da si lahko privošči dopust.
Če ne bi drugi vedeli, da je bila na dopustu, bi bil oddih brez pomena.
Kak sem sedaj zavisten, je ziher bila z nekim mladim dalmatinskim ljubimcem na Jadranu!
Evo, pa je dosegla, kar je hotela. :))
Moški, npr. Dater se pohvali, da je bil z žensko na kosilu in v kinu, ona pa pa z dopustom. haha 😀
Kak sem sedaj zavisten, je ziher bila z nekim mladim dalmatinskim ljubimcem na Jadranu!
Moški, npr. Dater se pohvali, da je bil z žensko na kosilu in v kinu, ona pa pa z dopustom. haha :D[/quote]
Nimam potrebe, da bi neznancem pripovedovala o svojem dopustu in podobno. Zame odklop pomeni tudi prekinitev vseh odvisnosti, ki so več ali manj nuja v današnjem svetu. Vsako leto enak ritual, ne vem zakaj si letos tako presenečen.
Moški, npr. Dater se pohvali, da je bil z žensko na kosilu in v kinu, ona pa pa z dopustom. haha :D[/quote]
Nimam potrebe, da bi neznancem pripovedovala o svojem dopustu in podobno. Zame odklop pomeni tudi prekinitev vseh odvisnosti, ki so več ali manj nuja v današnjem svetu. Vsako leto enak ritual, ne vem zakaj si letos tako presenečen.[/quote]
Gf je kej farbe? 😉
Nimam potrebe, da bi neznancem pripovedovala o svojem dopustu in podobno. Zame odklop pomeni tudi prekinitev vseh odvisnosti, ki so več ali manj nuja v današnjem svetu. Vsako leto enak ritual, ne vem zakaj si letos tako presenečen.[/quote]
Gf je kej farbe? ;)[/quote]
Nekaj pa že:). Drugače uporabljam visoko zaščito, ker mi je škoda kože, da bi se cmarila:).
Saj ne da mislim branit zeh-n-zehko, ampak dvomim, da je “hvaliti se” alfa in omega vsega, kar pocnemo. Moje zivljenje je ze lep cas dolgi dopust, pa se s tem se nikoli nisem “hvalil”, lol.
Forum je zaprt za komentiranje.