Fiši suši
Jaz pa par ljudi tukaj raje preletim; če je post krajši od treh vrstic, še gre, ostalo pa… Đabe.
Jaz tud določenih ne berem ne glede na dolžino, celo tem, ki jih odpirajo znani neregistrirani ali žnjiti nicki, ne odpiram. Škoda cajta za branje smeti, ki jih odmečejo zafrustriranci. V bistvu ugotavljam, da preberem samo kako četrtno vsega, najbolj ženske pisoče (Senzo, Skelo,Pandoro1, Iskreno), od tipov pa Booma, flasha, ker imata razgiban stil pa občasno marihuanco (kadar ne tolče čez ženske).
Meni so pa skrpucala Jožeta Oblaka fenomenalna. Drugače kot provokacijo jih pač ne morem jemati, in znotraj te provokacije občudujem izčiščenost stila, poenostavitve do fundamenta. En vaški posebnež izpod rok Daniila Harmsa.
Nisem si mislil, da lahko hudičko pogrešam. Ampak morda je to samo ker je itak pol MON na dopustih[/quote]
Nekaj je na tej hudički, ki ti sede. Sem ti rekla, da bejžta na pijačko[/quote]
Lej, tako hudo pa spet ni da bi še na pijačko z njo hodil. Bi se mi vsi smejali v stilu… Noben je ni hotel, tale jo je pa komaj dobil 🙂
Nekaj je na tej hudički, ki ti sede. Sem ti rekla, da bejžta na pijačko[/quote]
Lej, tako hudo pa spet ni da bi še na pijačko z njo hodil. Bi se mi vsi smejali v stilu… Noben je ni hotel, tale jo je pa komaj dobil :)[/quote]
Raje bi imel v mislih, da so nesposobni bili za handlat tako rib’co in jo niso mogli dobit.
Lej, tako hudo pa spet ni da bi še na pijačko z njo hodil. Bi se mi vsi smejali v stilu… Noben je ni hotel, tale jo je pa komaj dobil :)[/quote]
Raje bi imel v mislih, da so nesposobni bili za handlat tako rib’co in jo niso mogli dobit.[/quote]
Kako “tako ribco”? Kakšna pa je? Poznamo samo njeno virtualno podobo, ki jo je ustvarila. To je najbrž nekaj podobnega kot klic na kako vročo linijo. Ko je v oglasu bejba in pol v resnici pa tam sedi kakšna debela zašpehana matrona.
tole se te je prijelo
Raje bi imel v mislih, da so nesposobni bili za handlat tako rib’co in jo niso mogli dobit.[/quote]
Kako “tako ribco”? Kakšna pa je? Poznamo samo njeno virtualno podobo, ki jo je ustvarila. To je najbrž nekaj podobnega kot klic na kako vročo linijo. Ko je v oglasu bejba in pol v resnici pa tam sedi kakšna debela zašpehana matrona.[/quote]
Kako pa, samosvojo, trmasto,…. pač moraš znat s takimi. Virituala gor ali dol, ne moreš ti fejkat tle po cele dneve, sorry to ne gre.
Ok to je res njen velik minus, bolj kot to me pri njej zmoti, ko se ne more postavit kdaj v vlogo tistega šibkega. Ostala mi je v spominu ena tema, ko je ženska pisala v kaki hudi depresiji je, Fiši pa brez milosti po njej. Ne zaveda se, kako huda stanja so to in kake neslutene posledice lahko ima to za nekoga, ko se človek znajde v stiski in prosi za pomoč, na drugi strani pa naletiš na eno tako, ki se še besedno znese nad tabo. To me je full šokiralo iz njene strani.
Ok to je res njen velik minus, bolj kot to me pri njej zmoti, ko se ne more postavit kdaj v vlogo tistega šibkega. Ostala mi je v spominu ena tema, ko je ženska pisala v kaki hudi depresiji je, Fiši pa brez milosti po njej. Ne zaveda se, kako huda stanja so to in kake neslutene posledice lahko ima to za nekoga, ko se človek znajde v stiski in prosi za pomoč, na drugi strani pa naletiš na eno tako, ki se še besedno znese nad tabo. To me je full šokiralo iz njene strani.[/quote]To je njena navada. Ko zavoha šibkost napade kot pitbull… prava mala piranja 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.