Filozofska fakulteta je za večno brezposelne kokoši
Jahman ima take verodostojne informacije glede fakultet, študija. Od kolega, ki ni spacal faksa skupaj. He, he, jahmani vreščijo kako je izobrazba nepotrebna, kako je vse brezveze, kako se nič ne naučijo na faksu… vse informacije pa dobi od nekoga, ki ni bil spsoben drugega kot se vpisat na faks in potem ga ne spacat. Ni čudno, da tale jamhan dela v nekem skladišču, valja se pa po Tamkuučiri.
Ko ga dobiš na laži, hitro spremeni. Prej je bila 3 letna, zdaj je pa 4 letna. Kam sta pa dodatni 2 leti izginili?
Tega kaj je študiral pa itak ne ve 🙂 Ve samo, da je bil faliran študent. Samo ne ve še ali ima poklicno ali kaj.
Jao, jao. A tvoja mama je kuzla ali prasica? Kako jo kličeš?
Pravijo, da si skladišnik, znaš vsaj vilčarja vozit?
Torej imaš faks, ampak delaš pa cele dneve kot fiziikalc v skladišču. Ej, kak faks je to, da ne moreš dobiti službe, kjer je 40 urni delovnik?
Seveda si pozabil, da je hodil v 4 letno šolo. Ko si prebral na monu, da to, kar si ti natolceval, sploh ne obstaja Pa si spremnil zgodbico.
Nisi pa še našel podatka kaj je študiral. Zdaj si bolj previden, raje ne napišeš, ker bi te spet ujeli pri laži.
Zgleda pa, da si tudi ti študiral neko bedno smer, da moraš cele dneve v službi viset. Da ne dobiš neke spodobne službe, kjer je 40 urni delovnik.
Jahman, 30.09.2023 ob 14:58
Germanistiko je študiral.
He, he, kaj pa je germanistika? Slabo si si namislil tole zgodbico :). A to potem postaneš germanist? In kaj točno to je?
En namig: islandščina, švedščina, norveščina, angleščina…. vse to so germanski jeziki.
Da boš lažje napletal zgodbico naprej.
Anonimno 10282, 29.09.2023 ob 11:57
Res je
Avtorico delodajalci zavrnejo ker ni sinko od župana. Razumem to sem sama v istem. Kaj ma znanje in izkušnje tukaj? Nevem.
Glavo pokonci! Ponosna bodi na svoje dosežke. Dokazale smo se filofaxa ne nardi vsakdo.
Da nekdo dokonča FF s slovnico na takem nivoju, pa res čisto vse pove o tej fakulteti. Jaz sem inženir, torej naravoslovec, pa bi me bilo dobesedno sram takšnega zmazka.
Zakaj sploh pošiljamo glupo pičkovje na fakse? Službe za zabit nesposoben folk ne zahtevajo visoke izobrazbe, te pa so tako ali tako skrajni domet takšnih kmetic.
Te službe mogoče ne zahtevajo visoke izobrazbe, zahtevajo pa študentski status. In tega lahko dobiš, če greš študirat. Mislim da je nekdo drug tukaj zabit kmet. Najprej nehajte biti tako bolestno pohlepni in zaposlujte tudi tiste na zavodu, ne samo študente in študentke, samo ker malo prišparate.
https://germanistika.ff.uni-lj.si/univerzitetni-studijski-program-prve-stopnje-germanistika
Se vidi, da nimaš blage veze, o čem sploh pišeš, debilčina orangutanska.
Hja, Jahman, zdaj se pa odloči ali je v davni preteklosti študiral kot si prej navedel ali je študiral sedaj, po bolonjcu?
Hočeš mogoče povedat, da se je s poklicno šolo, aja zdaj si jo preimenoval v srednjo tehnično, šel študirat na univerzitetni študij nemščine? ALi je šel kar brez mature na študij germanistike ali kako?
Iz FF nikoli, 30.09.2023 ob 16:37
Ljudje ki jih poznam s končanim filofaksom, so čisto nesposobni, ne produktivni, mislijo kako pametni so, dejansko pa ne vedo nič in so povsem ne samostojni pri delu, pojma nimajo po vrhu vsega pa še veliki lenuhi. V našem podjetju se jih močno izogibamo.
Poznaš pač nekaj zgub ali pa se ti zdijo take, ker tako hočeš. Ko ti bo dolgčas, poglej malo v pravopis – poglavje o vejici in o pisanju skupaj oz. narazen, koristilo bi ti.
S FF res težje prideš do službe, a študiji so zanimivi in dajo ti širino. Kakšne smeri se mi zdijo tudi zelo težke, sploh kakšna klasična filologija, filozofija, azijske študije. Tudi poglobljen študij jezikov je nekaj drugega kot tečaji in znanje, ki ga pridobiš v praksi. Če bi bila zdaj mlada in bi imela dovolj premoženja, od katerega bi lahko vsaj solidno živela, ali pa res dobre veze, bi se odločila za FF.
Forum je zaprt za komentiranje.