Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Film Ob tebi

Film Ob tebi

Ob tem filmu sem pa jokala kot dež. Ga je kdo gledal ?

Sem gledala in mi še zdaj tečejo solze. Mislim, da sem prvič po dveh letih pogledala film od začetka in konca in naletim na lih takšnega solzavega grrr grrr.

Sem gledala. Po dolgem času en lep film.

To je film Me before you? Ko od njihovega dopusta dalje solze kar same tečejo do konca filma…čudovit film.

2 žarna, ki ju ne maram: romantični filmi (pocukrano, razplet znan, ista modla za osamljene in čustveno podhranjene gospodinje 🙂 ) in pa avtobiografije (napihnejo vse in naredijo junaško dramo, iz par dogodkov nekega človeka, ki dejansko večino življenja pade v neko sivino povprečja …) 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

dober

Eden lepših filmov, nisem se še tako jokala kot pri tem.

Če boste šle gledat čudoviti film “Zvezda je rojena” (Star is born), v glavnih vlogah Bradley Cooper in Lady Gaga, boste tudi jokale. Pa še glasba v tem filmu je krasna!

A je bil na TV in če na katerem programu?

Hvala za pomoč, bi pogledala za nazaj.

Brala knjigo in proti koncu tud črk nisem več videla. Film sem včeraj prvič pogledala. Lep a s knjigo ni primerjave. Prebrala sem tudi nadaljevanje Brez tebe. Priporočam.

Bil je včeraj ob 20.00 na Pop tv. Res lep film. Jaz imam danes čisto zabuhle oči od joka.

jaz sem ga samo na koncu gledala, tako, da ne vem o čem se je šlo. Ne vem, zakaj je bil tip na vozičku, se je ponesrečil? Imel je negovalko, ki se je očitno zaljubila vanj, čeprav je z nekom živela, tako sem nekako dojela. Manjka mi bistvo, ker sem videla samo konce cca. 15 minut filma. Kdo lahko pove kaj več?

Očitno sem nekakšna anomalija, da nisem čisto preč od joka nad tem filmom. Je bil pa kar zanimiv, nikakor tako osladen, kot bi lahko bil…

Tukaj se pa podpišem.

Knjiga je še boljša. Sta pa tudi dve nadaljevanji. Torej tri knjige: Ob tebi, Brez tebe, Samo jaz.

Zelo dober film, tudi za zamisliti se.

Prebrala dve knjigi in včeraj gledala film. Dober za ta žanr.

lep film, s pozitivko emilio clarke in z glasbo po mojem okusu 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=nTCHtYEtBxk

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ta film je kot gledati življenje na dvoru Luisa XIV. Sama bogatija in simpatično dekle.
Če ne bi bil on bogataš, bi bil v domu. To je reala.

Jaz sem se pri tem filmu najbolj zamislila o tem, da ti je v nesreči marsikaj prihranjeno oz. lažje če si bogat.
Pred leti je bil en film o fantu, ki je postal tetraplegik zaradi padca z motorjem. In potem kaže pekel skozi katerega je šel po raznih bolnicah in domovih za oskrbo.

Jaz sem se pri tem filmu najbolj zamislila o tem, da ti je v nesreči marsikaj prihranjeno oz. lažje če si bogat.
Pred leti je bil en film o fantu, ki je postal tetraplegik zaradi padca z motorjem. In potem kaže pekel skozi katerega je šel po raznih bolnicah in domovih za oskrbo.
[/quote]

ok, ampak tetraplegiku ni bilo ravno kaj dosti prihranjeno, pa tudi lažje mu ni bilo zaradi vsega denarja. Meni je bila sicer vsebina všeč, ne preveč sluzav in niti tako zelo predvidljiv, kot nekateri tukaj pravijo, mi pa absolutno ni bila všeč njena igra. Z vsem onim spakovanjem me ni prepričala niti malo. To vlogo bi morala odigrati Rachel McAdams. Ona naredi še tako povprečno vsebino gledljivo.

ok, ampak tetraplegiku ni bilo ravno kaj dosti prihranjeno, pa tudi lažje mu ni bilo zaradi vsega denarja. Meni je bila sicer vsebina všeč, ne preveč sluzav in niti tako zelo predvidljiv, kot nekateri tukaj pravijo, mi pa absolutno ni bila všeč njena igra. Z vsem onim spakovanjem me ni prepričala niti malo. To vlogo bi morala odigrati Rachel McAdams. Ona naredi še tako povprečno vsebino gledljivo.
[/quote]

Rachel in Emilia sta si zelo podobni, le da se prvi leta že fino poznajo in te vloge ne bi mogla prepričljivo odigrat. Tudi v preveč podobnih vlogah smo jo že videli in je že izpeta. Emilija deluje bolj sveže. Zame boljša izbira.

Pravkar sem ga gledal, zelo lep…

Odgovor na objavo uporabnika
Lep film, 29.10.2023 ob 00:31

Pravkar sem ga gledal, zelo lep…

Kje,na katerem programu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close