Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Film Nezvesta

Film Nezvesta

Dajte kaj komentirat, kaj mislite o tem filmu (o vsebini)

“Nikoli se ne konča dobro!” bo še rekla njena prijateljica – in v večini primerov se ne …
Drugače pa luštani igralci v filmu … sploh Olivier Martinez … da noge šibijo …

Ful mi je všeč film in glavna igralca.. Mmmm, Richard je hot hot; tist mladič se lahk kr skrije pred njim :-))

Jap…Noro dober, pa kadri z njim tudi… :)))

..edino Gere proti koncu izpade težaški možek…mi varanje bolj pozitivno deluje kot umor.

…za Oliviera mislim tisto, da je dober…da ne bo dileme… ;)))

Kaj bi dala za en tak strasten seks…

Nisem gledala od začetka. Zakaj je sploh začela varat?

dolgčas v družinski rutini.
pa si je malo popestrila dan…za dnem…
dokler ni tihi možek pogruntal in ukrepal po svoje. 🙁

Kako se je končalo? Gledala sem ravno do tam, ko je stari potolkel mladega!
Sicer pa Oliver… mmm…kaj bi mu delala!

seksi film…ona scena v kavarni…mater sta dobra…mmmmmmmmm

mene tudi zanima kako se je film končal. Gledala sem do tam, ko je zavijal ljubimca in ko je žena klicala, da prekinja z ljubimcem, potem se je pa sinček zbudil in ni hotel zaspati nazaj.

me pa res zanima kakšen je bil konec, kaj je naredil s truplom, kaj je povedal ženi…..

Dober film, ja http://www.kolosej.si/filmi/film/unfaithful/

Ja, itak, da je umor hujši. Vendar mene pa je spreletela misel: kam vse lahko pripelje varanje! Vseeno je bil vzrok ali povod za ta umor ženino varanje. Torej? Pa ne opravičujem umora. Ampak vseeno, brez varanja tudi umora ne bi bilo. Možu je pač “pao mrak na oči”, ko je videl tisto darilo – sneženo kroglo, ki jo je on podaril ženi, žena pa potem ljubimcu. In kot se je kasneje izkazalo, je bilo v podstavku njegovo posvetilo oziroma sporočilo ženi…

RES NORO DOBR FILM….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close