Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Film Divja

Film Divja

Mogoče kdo ve, ali je bil v kinematografih že predvajan film Divja po istoimenski knjigi? V filmu igra glavno vlogo Reese Witherspoon. Rečeno je bilo, da naj bi prišel film ven konec lanskega leta, pa se ne spomnim, da bi ga zasledila na programu kakšnega slovenskega filma.

Na torent.si ga imaš, verjetno tudi na partisu, za kinematografe ne vem. Predogled imaš na na tej strani[/url].

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Hvala, vem, da se da film dobiti na spletu, vendar bi ga rada videla na velikem ekranu.

Ne, ni ga še bilo… sem ga tudi jaz čakal pa sem si ga potem pogledla kar na popcorn time. Datuma za slovensko premiero ni niti na imdb, tako da ne vem, če sploh bo… Jaz sem slišala, da naj bi bil spomladi, ampak je bo že počasi konec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close