Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Filerji hematom

Filerji hematom

Pozdravljeni!

Prosim za odgovore samo tistih, ki imate izkušnje.

Ali je katera po injekcijskega vnosu hijaluronskega polnila oziroma botoxa imela hematom. Zbiram korajžo, da bi šla že celo leto pa me je strah ravno tega.

In še to: je bil kdo na filerju pri zdravnici Nastiji Lazar  v Kopru.

Hvala za odgovore.

Metka

Hodim k njej in sem zadovoljna. Hematoma nisem imela, so pa običajno modrice. Je pa to odvisno od posameznika, občutljivosti kože.

ah kaj ti to sploh sanjaš?prvič slišim pa imam  polnila že več let.

vedno gre lahko kaj narobe sploh pri operacijah ampak pri filerjih ti ne more bit nič hudega.

se pa seveda lahko zgodi da koža drugače reagira.

aja pa malo prepozna si…bi mogla že 10 let prej iti

Odgovor na objavo uporabnika
9201285, 03.06.2021 ob 10:54

Hodim k njej in sem zadovoljna. Hematoma nisem imela, so pa običajno modrice. Je pa to odvisno od posameznika, občutljivosti kože.

Modrica je le slovenski izraz za hematom. Morda ste imeli v mislih, ker je bilo majhno – se vedno je medicinsko to hematom.

Morda se tole: Ni vezano na obcutljivost koze, ampak kako strokovno natancno je poseg narejen. Obcutljivost koze je npr. vnetna reakcija… Lp

Pa te modrice lahko prekriješ s pudrom, mislim si potem za med ljudi ali ne?

firbec1975, 03.06.2021 ob 10:09

Pozdravljeni!

Prosim za odgovore samo tistih, ki imate izkušnje.

Ali je katera po injekcijskega vnosu hijaluronskega polnila oziroma botoxa imela hematom. Zbiram korajžo, da bi šla že celo leto pa me je strah ravno tega.

In še to: je bil kdo na filerju pri zdravnici Nastiji Lazar  v Kopru.

Hvala za odgovore.

Metka

Uf, če je hematom, se je lahko zgodilo, da je bilo aplicirano v žilo….. Pokazat nujno – drugemu ne temu, ki je delal. Drugo strokovno mnenje – takoj.

s tem se ni za hecat, 03.06.2021 ob 15:24

Uf, če je hematom, se je lahko zgodilo, da je bilo aplicirano v žilo….. Pokazat nujno – drugemu ne temu, ki je delal. Drugo strokovno mnenje – takoj.

Pojdi pokazat  estetski kirurgiji Fabjan v Akaran – ker si ravno iz KP, ni daleč zate.

Še to: logično pomisli: hialuronska kislina  kot polnilo je telesu takoj za lastno maščobo najbolj prijazno polnilo in se razgrajuje, absorbira, ker nastaja tudi v telesu – in ni normalno, da imaš že eno leto “hematom” po aplikaciji.  Nabulana žila bo to.

Na vseh spletnih straneh estetskih kirurgov omenjajo možen nastanek modrice ali otekline po vnosu filerja oz. botoksa. Meni se modrica vedno pojavi. Včasih le za vzorec in se komot prekrije s pudrom, se je pa zgodilo tudi, da en teden puder skoraj ni pomagal. Bila sem pa pri dveh kirurgih in ni bilo razlike. Sedaj se vedno odločim za poseg ko vem, da sem lahko tudi en teden doma. Če ni potrebno pa toliko bolje. Samo svoje izkušnje povem…

pri meni ni problemov.ne rabim nobenega pudra…mogoče le korektor na mestu špika ker je pikica…

rajši povejte kam hodite in koliko daste za botoks

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close