Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style figaro ter ravnalci las

figaro ter ravnalci las

Živjo!

Mene pa zanima vaše mnenje koliko je uporaba figara ter likalnikov las za lase škodljiva? sama imam neko srednjo dolžino in si puščam dolge. Moji lasje so precej tanki, ne ravno gosti… razmišljam o nakupu pripomočka, s katerim bi si lase lahko včasih zlikala, včasih navila (pač na elektriko), samo se bojim, da bi lase s tem preveč uničila. Kako je s tem? Hvala!

lp!

Spoštovana Ona 029 drugič.
Če boš kupila kvaliteten likalnik in figaro, ter si lase z njima obdelovala 1x na teden – potem ni velikega strahu za poškodbe. Paziti morate le, da ne držite likalnika ali figaro dalj kot par sekund – max 5, na enem mestu, da ne pride z izsušitve lasu. Las ima od 10-15% vlage, ki se z kemičnimi (barvanje, trajna, ravnanje…) in mehanskimi sredstvi (feniranje, likanje, kravžlanje…) zmanjšuje.
Priporočam profesionalne ravnalce ali figaroje znamke Babbillys Paris.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Živjo!

Jaz ti priporočam da si nabaviš likalnik za lase corioliss, je res prva liga. Je pa malo dražji, samo se res splača. Z njim lahko delaš tudi prav lepe kodre. Mislim da imajo tudi dvd na katerem lahko vidiš kako se dela kodre z likalnikom.

Lp,
Tortisse

hvala…

koliko pa stane ta likalnik? torej se znjim delajo tudi kodri?

čau

Hy,
točne cene ne vem, mislim pa da imajo internet stran in če v najdi.si vpišeš corioliss bi moglo kaj najti. Dajo se delat pa res lepi kodri ker ima plošče lepo zaobljene pa še plavajoče so. Je pa potrebne malo vaje. Jaz sem ga kupila v enmu salonu in si sploh ne morem predstavlat da ga ne bi imela. Res je cool!

Uživaj!
Tortisse

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close