Najdi forum

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če je bil kdo na Fidžiju? Kakšne so cene? Kakšni so vaši vtisi? Koliko stane letalska vozovnica?

Pozdrav.

Zdravo Soncica!
Letos marca sem bil na Fidziju. Ceprav nisem bil v najbolj idealnem casu (kar veliko je dezevalo), sem nad tem otocjem vec kot le navdusen. Mene je fasciniralo to rajsko vzdusje, glasba, ples, obicaji, prijaznost ljudi in seveda plaze, morje…
Edino na glavnem otoku – Viti Levu (na katerem se nahaja mednarodno letalisce) nimas kaj poceti. Za mesto Nadi imas dovolj 1-2 dni (samo, da si uredis prevoze in prenocisca za naprej), potem pa ga cimprej popihas z ladjo na kaksen manjsi otok (ali dva ali tri ali vec – odvisno od tega koliko casa imas na razpolago) in tam uzivas v raju. Priporocam otok Mana (skupina otokov Mamanuca), tudi Robinson Crusoe Island je bil zelo zanimiv (predvsem zaradi vzdusja, ceprav je izredno majhen in prevec blizu glavnega otoka), potem pa se seveda cela skupina otokov Yasawa.
Cene so zelo nizke (za kosilo sem placeval med 150 in 400 SIT, za prenocisce pa med 1000 in 2500 SIT na noc), vendar je na otockih vse malenkost drazje kot na “celini”.
Letalska karta pa je kar draga. Jaz sem letel z Air New Zealand in Fidzi je bil le del potovanja (poleg Nove Zelandije in ZDA). Mislim, da je trenutno najcenejsa vozovnica s korejsko letalsko druzbo KOREAN AIR (npr. februarja in marca za 248.000 SIT). Imas moznost za stopover v Seoulu. Povprasaj v kaksni Kompasovi poslovalnici!
Lep pozdrav
Pepson

Pepson,

koliko si pa ti dal za to letalsko vozovnico? in kje v ZDA si vse letel?

Hvala za odgovor.

LP

Cena letalske vozovnice Dunaj – London – Los Angeles (2 tedna) – Auckland (4 tedni) – Nadi (2 tedna) – Auckland – Los Angeles – London – Dunaj z letalsko druzbo Air New Zealand (mladinska tarifa): 290.000 SIT + TAX (skupaj 320.000 SIT).

kje si jo pa kupu, v Sloveniji?

Pazi to:
vprasal sem na veliko razlicnih agencijah, pri nas, v Avstriji pa tudi po internetu sem iskal.
Npr. v Avstriji bi me enaka varianta stala 410.000 SIT, pri Adria Airways so mi ponudili to karto za 620.000 SIT, na internetu (opodo, travelocity, expedia…) pa je ta kombinacija stala kar 1.110.000 SIT. Saj niso normalni!!!
No, karto sem nazadnje (spet) kupil pri Kompasu.

Neverjetne cene!!!
Varianta je karta preko STA v LJ – 5 stopoverjev za 230.000 sit + 25.000 taks, ali za 390.000 sit + takse okrog sveta s 15 postanki po želji!

Koliko pa stanejo prevozi med otoki? Ter za koliko časa je najbolje iti, če si tak človek, da bi rad poleg poležavanja na plažah počel in videl še kaj drugega?

Hvala in lep pozdrav.

To je pa že kar sprejemljivo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close