Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Fiat Bravo – izkušnje

Fiat Bravo – izkušnje

Pozdravljeni.

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z avtomobilom Fiat Bravo 1.6 16V letnik je pa 1997.
Avto mi je všeč, cene so primerne,…

Zanima me pa predvsem poraba, vzdržljivost in pa kvaliteta avtomobila.

Lep pozdrav.

Se spomniš tisto pesem?
“nikoli več…”
Lepa pesem! Avto je prava polomija. samo crkuje nič ne dela motorji so v kurcu in komaj čakaš da se ga rešiš! skratka ko ga boš kupil boš kmalu ugotovil da si kupil nepremičnino!

tko hudo pa spet ni

Timm povprašaj tu na forumu boš dubil podatke od uporabnikov ki imajo te avte http://www.fiat-klub.si/forum/

ja kaksen avto mas pa ti

lp:))

Jest imam stilota tako da o bravotu ne morem govoriti z stilotom pa sem zelo zadovoljen

Jaz pa mam Xantio 1.8i z skoraj vso možno opremo in lahko se pšohvalim da do zdaj nisem imel niti enega priblema z tem avtomobilom!
Le redno jo servisiram in to je to!

Saj ne rečem da so vsi bravoti hin ampak po izkušnjah kolikor sem jaz teh avtomobilov že popravljal in kake napake so imieli (imajo) ga jaz osebno nebi mel!
saj ni slab v obliki gledano ampak tehnika pa je v kurcu že tipo-ji so imeli velike težave s to elektroniko in tehniko!
Pać stvar okusa!

l.p.

Saj ne rečem da so vse Xantie hin ampak po izkušnjah kolikor sem jaz teh avtomobilov že popravljal in kake napake so imeli (imajo) je jaz osebno nebi mel!
saj ni slaba v obliki gledano ampak tehnika pa je v kurcu že BX so imeli velike težave s to elektroniko in tehniko!
Pač stvar okusa!

Se sliši znano?

Mater butl!
Primerjaj malo te avtomobile!
Italjani nabiti z elektroniko ki so že tistega časa hoteli nekaj pokazati pa jim žal ni uspelo!
delam z večina avtomobili in ti lahko markaj svetujem!
No tebi ne morem ker kolesa ne popravljam in ne se ne ubadam z njimi!

In če nisi kaki testni voznik potem nisi preizkusil toliko avtomobilov kot jaz!

Pa previdno z kolesom in na Juris

Ne vem,zakaj se toliko pritožujete nad tem avtomobilom.Sama ga vozim 2 leti in pol,sicer 1.4 12v l.98 n sem zelo zadovoljna.Avto gre kot sulica,potegne,zelo prostoren,nikoli problema,tako da prosim…
Sicer ga pa zdaj prodajam,kajti kupujem novejše vozilo,vendar mi je zelo hudo,ker ta avto je super!!!!!Ne bo ti žal.

LP,

Aja,poraba pa okoli 9 litrov!

Pozdravljeni!Mene pa zanima,če imate in kakšne izkušnje z renault scenic in xsara piccaso?Prosim,pišite!

poraba 9 litrov pri 1.4?
Če mene vprašaš mnogo preveč!
Toliko moj pije pri mestni vožnji pa je motor 1.8!
drugače mi pije tam cca 7.5!

Saj pravim da ni vsak avto krš. Jaz sem pač naletel na take ki so bili res bad! In kateri je prišel in mi je znal marsikaj povedati o tem fiatu!
Mopja kolegica ga je kupila za 550k na njega še je vrgla cca 300k (popravljala ga je na servisu fiat) ko pa ga je prodala pa je dobila borih 85k saj je motor šel v ku.. elektronika je vse delala kar nebi smela!
Evo zaj vozi AX-a pa je zelo zadovoljna!

jaz rečem majn elektronike je v avtu boljše je!

kaj te zanima?
Katere motorje si gledal? Diesel ali bencin?
Ti dve znamki sta zelo konkurenčni!
pri dieslih pri renaultu je rahel problem z turbinami rade se kvarijo!
Udobje ter poraba sta v obeh primerih zelo identični! Cene so v mejah normale!
vsekakor se boš odločil se ne boš napak!
saj sta to zelo dobra avtomobila!Redno servisiranje potem bo avto šel ko urca!

Italijani so znani po veliki porabi, seveda pa tudi po tem, da ob speljevanju ne delaš kolone. 😉 Zahtevajo kar nekaj prilagajanja v slovenskem prometu.
Imajo pa porabo primerno teži noge na gasu. Če avto voziš koz HGT-ja bo imel pač tudi tako porabo. In 9l pri 1.4 mašini res ni tako hudo, če se voziš npr. po mestu. Je čisto odvisno, kako ga voziš in kako speljuješ. Če pa voziš kot povprečen slovenec, kar pomeni, da je glavni cilj tvoje vožnje počasno speljevanje, vlečenje čez križišča in pospeševanje jeter do magične omejitve 50 cca. 10s, potem tudi poraba ne bo 9l.

Smo pa leta nazaj imeli doma dve bravi z 1.6 16V mašino in do takrat, ko smo jih imeli doma (to je bilo 4 leta) ni bilo nikakršnih problemov. Poraba je bila pri normalni vožnji med 6 in 7. Je pa res, da so sedaj ti avti že stari in imajo po možnosti že petega lastnika in 200k km prevoženih (na števcu pa sicer ene 70 :))).

ti dam čisto prav!
Najbplje je da prej ko ga kupiš reskiraš tistih 7 jurjev za tehničnega in ga pelješ pa naj ga temeljito pregledajo!

me veseli da nimas problemov

jaz sem imel vcasih ar 33 in je bil kul avto zdaj pa opla vectro pa ima skoraj 290000 km pa meje samo enkrat pustil na cedilu in sicer spraznil mi je akumulator

vse je odvisno od avta na kaksnega naletis
drgac pa skoraj vsak avto je kul

lp:)))

New Report

Close