Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fiat 500 – vaše izkušnje

Fiat 500 – vaše izkušnje

Zanimajo me vaše izkušnje s Fiatom 500.
Predvsem, če se vam pogosto kvarijo oz. s katerimi težavami se najpogosteje srečujete z njim. Odločam se za nakup letnika 2008, a je na internetu kar nekaj kritike glede avta. 🙁

Hvala za odgovore<3

Oziraj  se raje za Fiat 500 hibridom,  nekje 1-2 leti starega, če ga kje sploh lahko še ujagaš trenutno. Pri nas ga je nemogoče kupit. Top avto za mestno ležerancijo in uživancijo.

Jst bi isto ficota…

Un k sm ga gledu te dni je kr prodan… 8800e, 2016 letnik… 77000 prevozenih… 1,2 lounge…

Nebi jst 2008… skor 20 let…

Aja, jst kar sem gledal jih hvalijo… pac je tud ksn ki pravi da je jajc… ampak v povprecju kot sem jst naredil analizo, so zadovoljni…

Nebi ga tolk let proizvajal… še kr je na trgu…

Odgovor na objavo uporabnika
Alaria, 01.06.2024 ob 22:40

Oziraj  se raje za Fiat 500 hibridom,  nekje 1-2 leti starega, če ga kje sploh lahko še ujagaš trenutno. Pri nas ga je nemogoče kupit. Top avto za mestno ležerancijo in uživancijo.

Moj proračun je 5000€, tako da je to na žalost ni opcija. 🙁

Frnikula810, 01.06.2024 ob 22:46

Moj proračun je 5000€, tako da je to na žalost ni opcija. 🙁

Starejši modeli Fiat 500 od leta 2011 so problematični. Prijatelj, ki jih servisira, povedal. Potem morda raje še malo stisni in prihrani in kupi novejši model.

Italijani so vedno izdelovali dobre mestne avte.

Fičo je retro dizajn, bencinski fiatovi motorji pa so zanesljivi in prenesejo veliko kilometražo.

Glej, da bo avto redno servisiran, se pravi preveri servisno zgodovino in da ni bil fsut.

Zadnje serije dobrih avtov se končajo tam nekje 2014. To velja za vse proizvajalce. Ne bi si upal kupiti nič od letnika 2024.

Fičo bo ohranjal ceno.

Bela, biserna ali svetlo belo-modra mu dobro pristojijo.

fiatista, 01.06.2024 ob 23:10

Italijani so vedno izdelovali dobre mestne avte.

Fičo je retro dizajn, bencinski fiatovi motorji pa so zanesljivi in prenesejo veliko kilometražo.

Glej, da bo avto redno servisiran, se pravi preveri servisno zgodovino in da ni bil fsut.

Zadnje serije dobrih avtov se končajo tam nekje 2014. To velja za vse proizvajalce. Ne bi si upal kupiti nič od letnika 2024.

Fičo bo ohranjal ceno.

Bela, biserna ali svetlo belo-modra mu dobro pristojijo.

Lep opis in dober nasvet.

In kakšna kovinska barva je tudi zelo lepa in pristoji tudi Fiatu 500 v kombinaciji z notranjimi usnjenimi sedeži, pa morda še pomično strešno okno, da dobiš delni cabrio in zagotovljen veter v laseh – top ujaganje.

DEj nehi, kupi ga. Čas beži, privošči si,

Čas bo pokazal, potem vprašaj

Timetraweler, 02.06.2024 ob 10:11

DEj nehi, kupi ga. Čas beži, privošči si,

Čas bo pokazal, potem vprašaj

12 za to??

https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=19618452

To narediš takole. Lepo drsiš po plehu, tipaš vse vogale in takrat ti spregovori notranji glas.

Moraš biti nežen…ona ima to…vem, da zmore

A je vredno to 12? Ni ane?

Realno kolk je?

Čas je vreden, ki ga z njim preživiš, ne glede na ceno. Najbolje, da sama presodi. Če je avto na voljo in po tej ceni v tem času potem ima to vrednost.

Vsakdo je nekomu vreden

Timetraweler, 02.06.2024 ob 10:41

Čas je vreden, ki ga z njim preživiš, ne glede na ceno. Najbolje, da sama presodi. Če je avto na voljo in po tej ceni v tem času potem ima to vrednost.

Vsakdo je nekomu vreden

SEreš.

Ga imam, in ne menjam za nič drugega. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close