Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek feminizem uničuje življenja

feminizem uničuje življenja

Če ti ne bi bilo pomembno, če ne bi o tem razmišljal, kaj mi mislimo o tebi, potem se sploh ne bi več oglašal; saj naša mnenja, kaj mislimo “o tvoji prijateljici” si dobil.

Fukfehtar z bambijevimi očmi pa si po moje ti sam, samo preoblečen v malo(meščana).

Kot prvo, rekel sem, da je nepomembno to kako gre MENI v življenju. Špekuliranje o tem nima dosti veze s tem, o čemer sem pisal.

Sam pa gotovo nisem noben fukfehtar. Beden comeback.

Jej, jej meščan. Tu gor ne vidim nobene pobesnele feministke pa razočarane gospodinje tudi ne, vsaj po odgovorih na tvojo temo ni slutiti, da bi katera spadala v to kategorijo. Je pa en fukfehtar: meščan, ki kljub temu, da ima punco, razmišlja o podiranju ‘prijateljice’ .
Lep pozdrav od pristne nemeščanke :), ki ne razume kaj je tu gor feminističnega in še manj razume, zakaj razmišljaš o skoku čez plot s svojo ‘prijateljico’, ki jo opravljaš in ponižuješ na MON-u?
Zgleda, da nemeščani nismo tako pametni, da bi to razumeli.

Mogoče mu žaga ne vreže, malo bo moral nabrusit, pa bo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

He he he…si pa duhovit, beta Matjažko. Morda bo kaka drobtina padla z mize tudi zate.

Ti se imaš za alfa samca?

Alfa samci s ene bojijo samozavestnih žensk. In ne razmišljajo, dabi varali svojo punco.

Daj, ženske so ti čist prav napisale, samo napihuješ se nekaj, kot žaba, v bistvu te pa muči, da te ta dotična ženska ni šlivila 5 posto, ko je bila mlajša.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Imam.

Sem uspešen in dejaven.
.
Ni se mi treba ukvarjati z drobtinami (ženskami nad 25 let).

Ostalo so pa vaše psihoanalitične blodnje in fantazije.

Spet nekaj novega – ženske nad 25 let so drobtine 🙂

Samo nekoč se boš pa moral ponižati in pogoltnit tud drobtino. Tvoja punca ne bo večno pod 25. Tebi se bodo pa tudi začeli lasje redčiti.

Spet nekaj novega – ženske nad 25 let so drobtine 🙂

Samo nekoč se boš pa moral ponižati in pogoltnit tud drobtino. Tvoja punca ne bo večno pod 25. Tebi se bodo pa tudi začeli lasje redčiti.[/quote]

Drobcena, kot drobtinica. A ni to ljubkovalno? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Da ni tale meščan iz MB 🙂 – mariborčan :).

Saj če imaš denar, si lahko 80-letnik in se lahko ukvarjaš z 20-letnice. Samo problem je v tem, če je denar edino, kar lahko (po)nudiš ženski, ker to privlači točno določen tip žensk. Ta tvoja “nesojena nevesta” očitno ni taka, pa jo je treba z nečim razvrednotiti, da se bolje počutmo v svoji mizeri, a ne?

Robi, eni imamo pač intelekt, šarm in smisel za humor, a ne? 🙂 To grejo najstnice na naju kot muhe na drek, da se jih otepaš … pahaha :)))

Mogoče mu žaga ne vreže, malo bo moral nabrusit, pa bo. :D[/quote]
Zima bo še dolga….Bo Bibitko zeblo, če ne bo drv…:)

To pa res…Mislijo, da sem star 20 let….:)

Mene tudi spominja na mariborčana.

Sama uspešnost nič ne pomaga, če v sebi obsojaš ženske.

Ne meščan ni mariborčan.:)

Res je sicer, da ima tudi mariborčan “kriterije” glede starosti žensk, ki so za njega zanimive oz. s katerimi se sploh ukvarja; ampak je za razliko od tega malomeščana bolj inteligenten, razgledan in ne stresa takih neumnosti.

Sicer pa se je mariborčan oglasil tudi v tej temi in je temu malomeščanu “povedal kar mu gre” 🙂

Bi ji znal podkurit? Kaka trda bukova, če bi na žerjavico dajal? 😀

Mariborčan ima trenutno čas samo za eno čist posebno punco.:)

[/quote]

Ni, ni. Mariborčanu so do 28 sprejemljive.
Poleg tega so mu pa starejše noro privlačne, a jih hkrati prav majčkeno sovraži ;-}

Mariborčan ima trenutno čas samo za eno čist posebno punco.:)[/quote]

Ja, bravo za mariborčana… čestitke.:)

Zdaj pa to posebno punco le razvajaj in pazi na njo, saj “posebnih” ne srečaš kar tako.:)

Mariborčan ima trenutno čas samo za eno čist posebno punco.:)[/quote]

Ja, bravo za mariborčana… čestitke.:)

Zdaj pa to posebno punco le razvajaj in pazi na njo, saj “posebnih” ne srečaš kar tako.:)[/quote]

Ti nisi nič posebna, si kot ostale? Lahko bi si kodrčke navila s fru fru frizurco, da bi malo izsstopala? 😀

Vsak je na svoj način poseben… unikaten.:) To nas dela zanimive.:)

Ampak…. vsake oči imajo svojega malarja. Jaz verjetno tudi s kodrčki za mariborčana ne bi bila “posebna”.:)

Vsak je na svoj način poseben… unikaten.:) To nas dela zanimive.:)

Ampak…. vsake oči imajo svojega malarja. Jaz verjetno tudi s kodrčki za mariborčana ne bi bila “posebna”.:)[/quote]
Prestara….Ups…Premalo mlada…..:)

Ne bi verjela, kako težko.

Ponavadi so one klasične v stilu “plačaj mi koktejl, pa se bom družila s tabo”.

Je prav osvežujeoče spoznati kakšno, ki zna povedati še kaj drugega, kot s katerim prfumom se šprica.

Jaz pa sploh ne pijem koktejlov, tako, da tip, ki bi mi plačal koktejl, odpade :).

Je prav osvežujeoče spoznati kakšno, ki zna povedati še kaj drugega, kot s katerim prfumom se šprica.[/quote]

Je prav osvežujeoče spoznati kakšno, ki zna povedati še kaj drugega, kot s katerim prfumom se šprica.[/quote][/quote]

Kaj pa pivo ? 🙂

Pajki, pa kje najdeš takšne!? Kje najdeš toliko takšnih, da napišeš ponavadi? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pajki, pa kje najdeš takšne!? Kje najdeš toliko takšnih, da napišeš ponavadi? :)[/quote]

To je zato, ker samo med urbanimi kvazi lepotičkami išče.
Tudi ta stavek ga razgalja:

“Je prav osvežujeoče spoznati kakšno, ki zna povedati še kaj drugega, kot s katerim prfumom se šprica. “

No, morda mu slednja zaupa, da je njena kozmetičarka za brazilsko depilacijo, rabljen avto kupila…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close