Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem je kuga moderne družbe

Feminizem je kuga moderne družbe

Mogoče bi bilo bolje če bi prišla peš, ker v čevlje se ji pa zagotovo ne bi…[/quote]
Nč ne verjamem.[/quote]

Lahko preveriš… 😉

http://mgtow1.blogspot.si/2017/02/shows-off-girlfriend-gets-told-she-made.html

https://www.youtube.com/watch?v=SOVHOpjw4JY

http://www.returnofkings.com/70425/research-suggests-that-a-womans-body-incorporates-dna-from-the-semen-of-her-casual-sex-partners

To je ygolj tvoje prepričanje. Zmotno…
– Sem marsikaj. “Wannabe večni žurer” pač ne. Niti žurer, kaj šele večni. Še manj “wannabe” vse to. Tudi moje “klatenje po svetu”, je vse kaj drugega kot si večina forumašev predstavlja. Vendar ker resnice ne prenesete je niti prebrali ne boste. Tako ni vezana na temo.
– Zate je argumentacija vzrokov za določene civilizacijske trende v povezavi s feminizmom, na temi o feminizmu, utrujajnje. Zamisli se malo, no, kaj, kje in kako si komentiral. Očitno te analitično razmišljanje utruja. Drugače povedano, bližje ti je življenje z možgani na /off. Kaj ti naj rečem. Nije žvaka za seljaka.In ti se imaš za intelektualca?
– Pišeš, da vam pamet solim, da premalo furate tradicionalne vrednote. A res? Žalostno kako tuj vam je koncept LIBERTY! Tako zelo, da natančnega prevoda slovenščina sploh ne premore. Tako niti do danes niste skapirati da gre za bit tega kar zagovarjam. Ker tu bi vsi nekaj po komunajzarsko forsirali uravnilovko razmišljanja.

Vse na kar sem s pripetim člankom nakazal je to, da so dolga desetletja forsiranja feminizma širom “zahoda” družbo spremenila do te mere, da raste delež MISLEČE moške populacije, ki več ne vidi smisla, RAČUNICE!, v “tradicionalni” zvezi. Kaj vse to za sabo potegne, če še ne vidite. pa so lepo pokazali tudi znani eksperimenti na mišji populaciji.

Skratka, jaz nikomur ne pametujem kako mnora živeti. Zgolj nakazujem na razloge, ki so povod za družbene trende, ki jih videvamo. Moje privat obnašanje pa je le en primer PRILAGODITVE na realnost. Pod drugačnimi pogoji bi bil motiviran drugače živeti. Tako pa živim kot živim.

Pa kljub vsemu se nam ni potrebno “gonti” okoli po svetu in glede živimo bolj kvalitetno kot ti tam.[/quote]
Dream on. Dream on.

Vi si niti predstavljati ne morete mojega zivljenja. Meni pa so vasa, od dna pa do nivoja vasih menagerjev, dobro znana. Sicer pa zaplankanci kot ste res verjamete v to vaso silno kvaliteto zivljenja. Dokler vas reala ne udari v celo. Zato pa pravim, dream on dream on. :)[/quote]

Ja pa LOL no …
A ti RESNO še vedno hodiš na mon razlagat kakšn rich-ass svetovljan si?!
Kok let že traja to razlaganje? :))))))
Nič, bom to parkirala to tvojo navado zraven svojih petnajstih lamborghinijev, ki mi jih Melanija pride spucat po fruštku. Gre glih vkup.

Dream on. Dream on.

Vi si niti predstavljati ne morete mojega zivljenja. Meni pa so vasa, od dna pa do nivoja vasih menagerjev, dobro znana. Sicer pa zaplankanci kot ste res verjamete v to vaso silno kvaliteto zivljenja. Dokler vas reala ne udari v celo. Zato pa pravim, dream on dream on. :)[/quote]

Ja pa LOL no …
A ti RESNO še vedno hodiš na mon razlagat kakšn rich-ass svetovljan si?!
Kok let že traja to razlaganje? :))))))
Nič, bom to parkirala to tvojo navado zraven svojih petnajstih lamborghinijev, ki mi jih Melanija pride spucat po fruštku. Gre glih vkup.[/quote]
Ni ga hujšega kot luzerjem dati na znanje, da nisi eden izmed njih…

Lahko s eimaš za karkoli, evolucijsko si nepomemben. Slepo črevo, skupaj s feministkami, lepolaskami, geji, župniki. Je čist vseeno, ali se imaš za ne vem kakšnega asa, evolucijsko si tam nekje kot kakšen geek, ki cele dneve igra igrice in žre sladkarije. Oba sta na istem, ekr ne nadaljujeta svoje vrste. Zato je meni bizarno, kako se taki kot si ti in lepolaska norčujete iz takih ljudi, sami pa ste tam nekje kot oni. Kaj bo končen uspeh tvojega lajfa, da boš eno bogato truplo?

DXY je evolucijsko v super poziciji. Več ali manj bo lahko nategnil in oplodil tisto, ko se mu bo zazdelo. Je v veliko boljši pozociji, kot ste vi luzerji. Ženske bežijo pred vami. Katera si pa želi bebca brez denarja, ki nima niti za kruh…

Seks je evolucijsko pomemben samo, če pridejo potem kakšni potomci. Sicer pa menim, da 40+ letni dedci s seksom samo zdravijo svoje frustracije iz mladosti. Če bi on bil nekaj, bi s enakavsal že, ko je bil mlad in lep in brez denarja. Ko je moški mlad so hormoni na višku, kdor se takrat ne nakavsa, je zamudil. On zdaj samo prepričuje samega sebe, kakšen as je.

Bedak. Vsaj v slovar poglej, kaj “evolicijsko” pomeni.

Kot da je tema o meni, a ne? Tako zelo vam gre v nos, da nisem luzer, povprečnež. Da ne živim, in razmišljam, po vaših enoumnih komunajzarskih merilih. Slovenec ti vse oprosti, le uspeha ne. A ne?
Karkoli napišem, le članek sem prilepil na temo, in že si ne morete pomagati, da ne bi prešli na ad hominem. S svojo fikcijsko predstavo o meni. in predvidljivo linearnim, enodimenzionalnim, načinom razmišljanja. Človek napiše, da mu je všeč pasulj, da ga dosti poje, in že ste prepričani, da se mu življenje vrti okoli fižola in prdenja.

In ko smo že pri ad hominem… Res žalostno, da ne moreš dojeti poante s katero sem se javil na temo. Kako zelo tuj ti je koncept človeške prilagodljivosti, vzročno posledično razmerje. Jej, jej.
In daj že ekrat oladi s tem svojim izpostavljanjem kako asi fukate v mladosti. Pač si, če si, kolikor pač si. Good for you. Zahvali se staršem. Namreč, obnašaš se kot 18 letnik, ki se v šolo pripelje s, kaj pa vem, očetovim passatom. In misli kak frajer je. Ali pa pride kot ostali, ampak vsi vedo posel v katerem je familija. Morda je pač zgolj genetika, vzgoja, karkoli. O moji mladosti pa tako nič ne veš. Ali pač?
Kaj so pa tvoje zasluge, dečko? Vedno so razlogi zakaj se nekomu dogaja, ko se mu dogaja, medtem ko večina lepo drka na strani. No, kaj si pa tI iz sebe potem naredu? Ne le materijalno ustvaru. Čeprav slednje, ko si enkrat 40, ogromno pove o tvoji (ne)kapaciteti. Samo gre tudi za to v kakšno stanje si dovedu svojo glavo. In življenje, življenski slog, ki ga živiš. No, kaj danes ženske vidijo v tebi? Ne le na prvi pogled ali po prvih par besedah. Seveda gre za retorična vprašanja. Vendar, vedi, tu tiči razlog, da si že desetletje več ali manj na suhem, kvečjemu “a has been”. Če bi že takrat šlo za tvoje zasluge, bi tudi danes malo drugače živel. In bi se moral žensk še otepat. Tako pa nam pridigaš o aseksualnosti kot superiornem stanju duha ali kaj že. Tudi jaz imam obdoblja, ko se z ženskami ne ukvarjam. Se mi ne da. Kakšno razočaranje, druge prioritete, splet okoliščin, karkoli. Obdobja! Da bom pa pri 40ih rekel, spolnost me več ne zanima, konec, nikoli več? Čemu? Ti pa po želji. Pa si lahko svoje teorije o evolucijskem pomenu seksa gladko nekam zatakneš. Smisel mojega življenja je, da v njem uživam kar se da. Vsestransko. Drugi pa po svojih željah.

Ma v čem si ti poseben, lepo te prosim. Niti tolk jajc nimaš, da bi rekel: nimam zveze, ker se mi babe gravžajo, ali pa nočem. Obešaš se na družbene koncepte in na nekakšno feminizacijo, ki d aje kriva, samo d abi izpadel malo lepši pred to babjo publiko tu. Kakšen je to dec, ki ne upa niti pošteno poevdati, da se je za nekaj odločil, ker se je pač odločil.

To, da em sprašuješ, kaj ženske vidijo na meni, samo dokazuje, da nisi nič poseben, pač navadnis eksualni suženj, ki ga babe obračajo po svoje. Odrasel boš, ko se boš nehal spraševati, kaj naj bi neke babe videle na tebi. Ampak do takrat je zate dolga pot, nemara predolga. Dost žalostno, da se moraš pri teh letih in domnevnih življenjskih uspehih še vedno hvalisati, kako ti uspe kdaj navdušiti seksualno užitno žensko. Mislim, čestitam, hočeš medaljo zdaj? Nam je to uspevalo že kot revnim študentom brez keša, pa nismo mislili da smo kaj posebnega zato rofl..

Dej modelček, na forumu si, noben te ne vid, noben ti nič ne verjame, kdo bo teb za karkol fovš. Pa te romane pišeš o nekih zarotah, kako so vsi proti teb, k ena ženska si, k išče pozornost. Sam tih bod pa pejt stran.

Tudi prav, če so se tebi ženske zagravžale, ti več ne stoji, oz. si “odrasel”, ker več nisi seksualni suženj, itd. Vidiš, meni ne gre nič v nos kak stil življenja ti furaš. Tako kot me niti malo ne moti, da kdo drug fura družinski life ali kaj že. Po želji, rečem. Ker ljudje smo si različni. Jaz to razumem. Pogosto gre tako za splet okoliščin. Zadeve se skozi življenje menjajo. Gremo skozi razna obdobja. Itd. Večina komunajzarsko vzgojenih Slovenceljnov, vključno s tabo, pa žal ne. In druge posiljujete s svojo resnico o edinem pravem. Po vsem drugem pa pljuvate po dolgem in počez. Razumevanja, nula. Dopuščanja razlik, nula. Tudi tu me posiljuješ z ne vem čem vse.

Za mano so razno razna obdobja, ki so ali pa tudi ne imela veze z ženskami. Naša žiivljenja so dosti več kot ženske. Vsaj moje je. Nobena zveza ni bila moj kronski dosežek. Niti razno razne avanture. Vse to mi predstavlja zgolj en delček razgibanega življenja. Zato mi niti ta tvoja odkrita aseksualnost ne predstavlja nobene razsvetlitve pa naj gre še za takšno pozitivno spremembo v tvojem osebnem življenju. Pač ti je padel nivo testosterona. Morda si kaj bolan. Morda… karkoli. Ti že veš. No, najbrž ne. Ampak tvoja stvar.

To kar nedojebanci, have beens in razni drugi luzerji, skupaj z ostalo komunajzarsko srenjo, ki forsira svojo edino pravilno uravnilovko zivljenja/razmisljanja, doživljate moje pisanje kot hvalisanje je vasa stvar. Odraz vase jebe od zivljenja. Vase realnosti. Meni pa predstavlja zgolj normalno življenje. In, verjemi, nisem edino, ki tako zivim. Samo luzerji ste pac obdani z luzerji in drugega sveta ne poznate. “Pametni” ste pa za 10 tistih, ki vas 10x prekasajo. Tako kot obicajno…

Zato mi ne rabis nic razlagat kaj bi naj jaz moral narediti, reci, izjasniti se, ipd. Meni se ni treba tu nic pretvarjati. Nobenemu dobrikati. Edini moj “greh” je da pisem selektivno, o cem mi pac je. Kakor kdaj. Pa se to sem prilagodil nivoju medija, prisotnih ljudi. In nek cas so bile pac zenske na tapeti.

Za to mentalno siroto od nedojebanega neinteligentneza npr. ni vredno izgubljati časa. Včasih se mi zdi, da je v sorodstvu s tistim Jozetom O. Ker pa vseeno premored nekaj empatije, se mi decko kar malo smili. Ker dvomim, da sem prvi, ki mu je to povedal. O inteligenci. Jeba.

Isti si k Lepolasec, samo da ti ne trollaš, ampak dejansko verjameš v to kar pišeš. Vsi drugačni od tebe, ki so na določenem področju manj dosegli od tebe so luzerji. Če se ne bi tok šopiru bi ti še blo kej za verjet, tko pa samo izpadeš patetičen. Jokaš ker noben ne verjame tvojim pravljicam. To da je cel forum neki ljubosumen na tvoje dosežke bo bolj slaba tolažba, se boš mogu kej boljšga spomnt.

Slaboumnež, čemu vse to? A ti še ni jasno, da mi nisi do kolen? Sploh intelektualno. Si kot en mali mešanček, ki najeda dogi. Delusional, da ji predstavlja kaj več kot malo večjo muho na štirih nogah. Dvomim, da boš kdaj v življenju spoznal razliko me tvoje fiktivno adolescentno (ne)samozavestjo in pravo samozavostvo, za katero stojijo konkretni objektivni rezultati. Slednjim ljudem je za mnenja zafrustrirancev s tvoje jebo od življenja bore malo mar.

Kolikor je meni jasno se 40+ letniki (sploh tisti, ki so neki dosegli v lifu) ne kurčijo tkole po forumih, majo ziher, kej bolj pametnega za počet. Ta komentar “nisi mi do kolen” je samo še dodatno potrdil tvojo bedo.

Samo en pici mici medklic, pa nič osebnega… Doge niso najbolj prikladne za primerjavo z malimi, brihtnimi, trdoživimi in načeloma precej zdravimi mešančki.
Njihova življenjska doba je relativno kratka, nagnjene so k težavam s kolki, hrbtenico, obračanjem želodca, pa v principu so bolj kot ne plašne. Pa po kakšni hudi brihtnosti tudi ne slovijo.

Just saying…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Me veseli, da si nas izobrazila. Skoda le, da si z opisom malih mešančkov, kot brihtnih, trdoživih in zdravih, pokazala svoj bias. Namreč, ne gre za pasmo ampak cel spekter pasem. Pa nič novega. Že stokrat videno.

Na splošno pa tole. Poln curak imam ljudi, ki mi pametujejo kako bi moral, če posplošim, živeti. Ko mi beli vitezi, katerih življenski uspeh je, da so “zapecali” eno ali dve ženski vztrajno pametujejo o ženskah, uspehu, življenju. Kot nedonošenčku, ki šele mora sezreti. Ko mi neizkušeni zaplankanci posiljujejo s svojim, njim edino znanim, načinom življenja. Ko se mi nerazgledani zapečkarji norčujejo iz svetovljanstva. Ko me ne preveč brihtni indoktrinirani komunarzarji posiljujejo s političnimi parolami in svojo namišljeno moralno superiornostjo. Ko se razno razni luzerji čutijo moralno upravičene do mojega zaslužka zgolj zato, ker je višji od njihovega. Itd. Itd.
Skratka, sploh ni problem v tem, da ste drugačni, z drugačnimi prepričanji in življenskimi zgodbami. Med mojimi prijatelji in znanci so raznorazni ljudje iz 6 celin. Problem je v tem, da vas večina ne prenese, da nisem tak kot vi. Da ne razmišljam kot vi. Spominjate me na anti-Trump norijo. Ni važno kaj Trump naredi ali reče. Odziv levičarjev je predvidljiv. Katastrofalen. Zato do večine vas več nimam nobenega potrpljenja. In, če me že zanese sem, vam imam kaj kmalu dosti. In vam povem kar vam gre. Brez ovinkov.

pametuje, “svetuje” in razlaga kako bi se jaz moral obnašati, razmišljati in/ali živeti.

“Kolikor je tebi jasno…”? Haha. Tebi je bore malo tega v življenju jasno. Ene same zablode so te in tipično adolescentno obnašanje. Pač odraz grozljive nesamozavesti. Nič nenavadnega, če ne bi bil že toliko star. Dejansko mi je čisto jasno, da si ženskam popolnoma nezanimiv. Najbrž je res najbolje, da se še bolj vržeš v fitnes in čez par let, ko boš malo izstopal zahaklaš kakšno še manj inteligentno bimbačo. Samo dvomim, da premoreš disciplino za kaj takega. Bo lažje med menihe. Samozavestnež, koji oksimoron.

Aha, ti si edini, k se zdi ženskam zanimiv. A karakter maš čist poden. Tko k te berem, kr ena jokica, pr 40ih letih se obnašaš kot da jih nimaš niti 20. Btw, kaj te tok žre to, da eni hodmo na fitnes pa skrbimo za postavo? Se počutš ogrožnga debeluhar ?

Pa glih ti mi boš predaval o inteligentnih babah, ko se hvališ, da porivaš 20 letne študentke, lmfao. Spider ti je lepo napisu, dokler nisi pršu do dnarja je bla suša, zdej pri 40ih pa poskušaš nadoknadt vse za nazaj. Ampak kaj ko si že postaran, osivel in ni več isti filing 🙂

Me veseli, da si nas izobrazila. Skoda le, da si z opisom malih mešančkov, kot brihtnih, trdoživih in zdravih, pokazala svoj bias. Namreč, ne gre za pasmo ampak cel spekter pasem. Pa nič novega. Že stokrat videno.

Na splošno pa tole. Poln curak imam ljudi, ki mi pametujejo kako bi moral, če posplošim, živeti. Ko mi beli vitezi, katerih življenski uspeh je, da so “zapecali” eno ali dve ženski vztrajno pametujejo o ženskah, uspehu, življenju. Kot nedonošenčku, ki šele mora sezreti. Ko mi neizkušeni zaplankanci posiljujejo s svojim, njim edino znanim, načinom življenja. Ko se mi nerazgledani zapečkarji norčujejo iz svetovljanstva. Ko me ne preveč brihtni indoktrinirani komunarzarji posiljujejo s političnimi parolami in svojo namišljeno moralno superiornostjo. Ko se razno razni luzerji čutijo moralno upravičene do mojega zaslužka zgolj zato, ker je višji od njihovega. Itd. Itd.
Skratka, sploh ni problem v tem, da ste drugačni, z drugačnimi prepričanji in življenskimi zgodbami. Med mojimi prijatelji in znanci so raznorazni ljudje iz 6 celin. Problem je v tem, da vas večina ne prenese, da nisem tak kot vi. Da ne razmišljam kot vi. Spominjate me na anti-Trump norijo. Ni važno kaj Trump naredi ali reče. Odziv levičarjev je predvidljiv. Katastrofalen. Zato do večine vas več nimam nobenega potrpljenja. In, če me že zanese sem, vam imam kaj kmalu dosti. In vam povem kar vam gre. Brez ovinkov.

pametuje, “svetuje” in razlaga kako bi se jaz moral obnašati, razmišljati in/ali živeti.[/quote]

Hja DX…. a si pozabil da je tole Slovenija? uravnilovka in pametovanje kako naj živimo…. kaj pa misliš da jaz skoz poslušam, samo se ne dam(o) 🙂

Še vedno pa mešaš v to komunizem ki nima ničesar z podnom od takih ljudi, oni niso nikdar prebrali manifesta, kaj šele da bi prebrali Wealth of Nations ali kaj podobnega…. dejansko žališ dogmo komunizma ko take ljudi označiš za komuniste 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Neinteligentni nesamozavestnež, (To ni žalitev. Ti enostavni si in neinteligented in nesamozavesten. Kot da še ne veš. Prosim lepo…;)

Pohvalno, da se vsaj s telesom trudiš nekaj narediti. Samo kaj ti to pomaga, ko si na vseh ostalih področjih, ki štejejo, ne le pri ženskah ampak življenju na splošno, na nivoju svojega nekdanjega telesa.

A to ste se mladi in stari od nedavno deklarativni aseksualci sedaj začeli prepričevati, da so stiridesetletniki, ki jih studentke se vedno pogledajo, v svojih dvajsetih poznali le desanko? Ja, seveda. Potem pa svizec… Haha. Na svet gledate iz svoje luzerske perspektive. Samo le ta je dosti bolj pester. Vaša aseksualnost pa je predvsem odraz vasega endokrinega sistema in nesposobnosti priti do spolnosti. Hugh Hefner se vam pri 90ih smeji. Pa to se ne pomeni, da mu suzenj zensk/seksa ali kaj ze.

DXY, največji paradoks je očitanje drugim nečesa, kar sami počnemo. Naj ti razjasnim misterij in rešitev iz tvojega začaranega kroga pregovarjanja na monu.

[EQ]
samorefleksija sámorefleksíja -e ž (ȃ-ȋ) filoz. nanašanje česa na samega sebe
[/EQ]

Kar mene bega je to, zakaj se nad feminizmom najbolj in skoraj izključno jokate samski moški?
Saj nimate doma emancipirane ženske, zakaj potem tak jok in stok?
Aja, verjetno zato, ker je pred emancipacijo vsak dripec lahko dobil fajn babo, ki ga je morala pedenat, al kako?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close