Fejstbuk je sedaj MEta
hj ggg r, 02.11.2021 ob 08:24
Fejstbuk ima po novem lepo slovensko ime Meta. Zakaj digitalno in socialno neizobraženi monovci na tem forumu še naprej uporabljajo staro ime fejstbuk. To me pa res razjezi, tipi skoz obdelujejo internet, pa sploh ne razumejo, kaj se tam dogaja.
Facebook je še vedno Facebook le prestrukturiral se je. Če je bil pred mesecem Facebook krovno podjetje, ki je imelo v lasti Instagram, Whatsapp etc. Se je danes spremenilo to, da imamo krovno podjetje Meta, ki ima v lasti Facebook, Instagram, Whatsapp etc.
Podobno je pred leti naredil Google, ko se je prestrukturiral v Alphabet.
Tisti monovci, ki študirate internet spet niste dobro naštudirali. Novo ime je Meta Platforms, Inc. Spremembo pa bodo uveljavili 1 decembra. Sam tolk o tistih, ki mislijo da je fejstuk še vedno fejstbuk. Sedaj bo vse virtualno, nič več resnično. Se strinjam z uporabnikom wd, uporabljajo samo fejstup-i
hj ggg r, 02.11.2021 ob 12:32
Tisti monovci, ki študirate internet spet niste dobro naštudirali. Novo ime je Meta Platforms, Inc. Spremembo pa bodo uveljavili 1 decembra. Sam tolk o tistih, ki mislijo da je fejstuk še vedno fejstbuk. Sedaj bo vse virtualno, nič več resnično. Se strinjam z uporabnikom wd, uporabljajo samo fejstup-i
Zanimiv pogled.
A sam ga npr uporabljam za to, da dopolnjujem in izboljšujem znanja s svojega hobi področja, ki v Slo ni ravno množično zastopano. Na Fb sodelujem v tematskih skupinah s člani s celega sveta, kjer marsikaj izvem, se naučim, včasih se dogovorimo z skupne treninge online, včasih se uspemo v živo srečati (skupni treningi in učenje drugačnih metod) s kom, ki pride v našo bližino z drugih koncev, ipd.
Uporabljam ga tudi za učenje in preverjanje metod digitalnega marketinga .
To sem pa napisal zato, da boste doumeli, da ni ves domet takšnih platform stiskanje “like” gumbov fotografijam fotošopiranih riti, ki jih objavljajo kakšni “vplivneži”.
rok-1, 02.11.2021 ob 12:45
Zanimiv pogled.
A sam ga npr uporabljam za to, da dopolnjujem in izboljšujem znanja s svojega hobi področja, ki v Slo ni ravno množično zastopano. Na Fb sodelujem v tematskih skupinah s člani s celega sveta, kjer marsikaj izvem, se naučim, včasih se dogovorimo z skupne treninge online, včasih se uspemo v živo srečati (skupni treningi in učenje drugačnih metod) s kom, ki pride v našo bližino z drugih koncev, ipd.
Uporabljam ga tudi za učenje in preverjanje metod digitalnega marketinga .
To sem pa napisal zato, da boste doumeli, da ni ves domet takšnih platform stiskanje “like” gumbov fotografijam fotošopiranih riti, ki jih objavljajo kakšni “vplivneži”.
Več sort nas je, drži. Smo pa tudi taki, ki firme, ki ji lahko slediš edino na fb ne jemljem resno, niti ne kontaktiram. Če nimajo za eno spletno stran, klinc jih gleda. Smešno, ampak resnično. Isto z mojim hobijem, ki je vedno bolj v domeni starčkov. Je par forumov, v katerih še sodelujem, ko jih ne bo več… no ja, 30let se ubadam z njim, tudi brez forumov bo šlo. Mulcev itak ne zanima, bo šlo z nami v grob.
Tudi firma, ki ima v lasti Yahoo isto počne, ravno včeraj so spet spremenili ime. Sporočilo pa poslali pred tednom. Pol so še enkrat hoteli, ker imam IP iz SLO, da ker sem na uk.co-ju, prebekslam na .com. Mobitel tudi ne obstaja več, a ime se je obdržalo. Še celo več, je sinonim za mobilno telefoniranje. Tako, da fesjtbukovi ne bi smeli imeti težav, razen, če imate kakšne pomisleke z vidika zlorabe vaših podatkov in imate v mislih kakšne tožbe, je dober, da veste koga boste tožili.
Forum je zaprt za komentiranje.