Fejsbuk profili
-
Zanima me, če vas moti, da si vaš partner ogleduje profile drugih žensk na fb.? Namreč, midva imava isti fb račun, in vidim večkrat, da si ogleduje določeno osebo ki jo tudi osebno pozna. Čez nekaj minut je oseba zbrisana iz zgodovine. Enkrat sem ga vprašala, se je razburil, da delam dramo brezveze, da mu je pač simpatična punca. Zdaj mu nič več ne rečem, ampak priznam, da mi ni vseeno. En čas sta službeno sodelovala, mu je večkrat pisala kaj naj še naroči, pa da mu želi lep dan, on je odgovarjal na kratko uradno, na nekatera sporočila pa sploh ne. Edino enkrat jo je vprašal, kako je blo tisti dan, ker je imela neke opravke. To je bilo lani, a zadnje čase prbl. enkrat na mesec prečekira njene storije oz zgodbe na fb. A res delam dramo, ker v sebi sem nemirma, ne morem si pomagat.
no, tkole bom rekla: če se človek razburi, potem navadno skuša prikriti neko stvar z ostrim odzivom. nekaj najbrž že more bit na tem, drugač ne bi burno odreagiral.
je pa res da mogoče sploh ni nič, glede na to da ji ne odpisuje na sporočila na fb.. ali ji pa noče odpisovat na fb, da ti ne bi vidla ker ve da mata skupen profil, ona pa mogoče tega ne ve, kaj pa js vem. pa se potem pogovarjata drugje.
poizkusi ga še enkrat na lep način vprašat
skupni profil, 18.06.2021 ob 18:56
Kako skupni profil?
Kdo pri zdravi pameti ima skupni profil?
In ja, FB je namenjen temu, da si ogleduješ druge profile in oni tvojega.
tvelve pointz ☺
čeprav nikoli nisem razumel, zakaj se folk daje na oglede ☺☺☺ in potem traumira, ker odzivi niso po oh in sploh … pričakovanjih ☺
Forum je zaprt za komentiranje.