Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “fazani” dijaki – sprejem

“fazani” dijaki – sprejem

v 1. letnik srednje …
kar vidim na cesti kako so “fazani” pokracani … mi je ogabno.

se nihčene upa, zna … upreti temu izbruhu nasilja, zaznamovanja … novih dijakov na šoli???

da mi “mojega” otroka tako pokracajo, zasvinjajo … grem lepo od enega do drugaga in vsakemu pribijem zidarsko, da bi imel vsaj en mesec “mavrico” na ksihtu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To pa so res pretiravali. Sem gledala po TV, in je res zelo pretirano.

To je zgleda LJ. Pri nas, v našem okolišu, tega popisovanja ni oz. je kakšna črtica, dve, tri… tu pa tam… Moke in jajc pa pri nas ne mečejo.

Ne vem pa, kako bi lahko pri teh letih kdorkoli kaj naredil. Se mi zdi, da je že vse prepozno za kakšne ukrepe. Mogoče če bi ciljali na mlajše generacije torej osveščanjem nas staršev, da bomo leta in leta vplivali na svoje otroke in njihovo razmišljanje.

rigorozno:
preko medijev animirati šolske svete staršev, zagroziti s kaznimi mulariji, policijo in varnostnike pred šole … simpl.
aja, pa menda so učitelji v šoli zato, da vzgajajo .. ali so tam samo zato, ker jim je doma dolgčas ??

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bog ne daj, da učitelj reče kaj proti otroku..Ima že naslednji dan starše na grbi. 🙂

Meni je to ogabno in še z alkoholcem. Škoda, da sta dva, ki so ju pridržali in kasneje predali staršem, mladoletna. Polna rit vsega.

Bog ne daj, da učitelj reče kaj proti otroku..Ima že naslednji dan starše na grbi. :)[/quote]
to je precej fama, da učitelji nič ne smejo, ki jo gojijo zadojeni učitelji!!

Bog ne daj, da učitelj reče kaj proti otroku..Ima že naslednji dan starše na grbi. :)[/quote]
Mah, kaj starše, v trendu so že tudi odvetniki.

Tole si pa malo na pamet pljunil, ha? Od takrat, ko so tvoji otroci (ki menda že vozijo avto) hodili v šolo, so se stvari močno spremenile, kaj šele od takrat, ko si v šolo hodil ti… Verjemi, da se je tehtnica precej nagnila na stran pravic v primerjavi z dolžnostmi učencev in dijakov…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tole si pa malo na pamet pljunil, ha? Od takrat, ko so tvoji otroci (ki menda že vozijo avto) hodili v šolo, so se stvari močno spremenile, kaj šele od takrat, ko si v šolo hodil ti… Verjemi, da se je tehtnica precej nagnila na stran pravic v primerjavi z dolžnostmi učencev in dijakov…[/quote]
aha … pol pa svizec čokolado …
Če bi BraniSvoj Štrukelj pol toliko blebetal o tem, kakšna “orodja” imajo učitelji v rokah, kot gnoji o sesutju šolskega sistema zaradi plač (škoda, da se sesuje) bi imeli starši mularijo zelo na kratko, ko bi jih poslali v šolo.

Tole si pa malo na pamet pljunil, ha? Od takrat, ko so tvoji otroci (ki menda že vozijo avto) hodili v šolo, so se stvari močno spremenile, kaj šele od takrat, ko si v šolo hodil ti… Verjemi, da se je tehtnica precej nagnila na stran pravic v primerjavi z dolžnostmi učencev in dijakov…[/quote]
Če bi BraniSvoj Štrukelj pol toliko blebetal o tem, kakšna “orodja” imajo učitelji v rokah, kot gnoji o sesutju šolskega sistema zaradi plač (škoda, da se sesuje) bi imeli starši mularijo zelo na kratko, ko bi jih poslali v šolo.[/quote]
Ja, ja, javna uprava, kev kev… Ni mi do prežvekovanja starega čigumija.

Še vedno so starši tisti, ki morajo poskrbeti za večinski del vzgoje, učitelji pa za izobrazbo. Poleg tega je precej težko nekoga vzgajati, če ga vidiš 2-4 šolske ure na teden.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa da ne bo nesporazumov in mimosunkov, sem totalno proti krstom dijakov prvih letnikov, ampak to je nekako tako kot z obrezovanjem – če sem lahko jaz potrpel/a, boš pa tudi ti… Težko prepričaš večino letnikov na šoli, da bojkotira tiste, ki bi ga vseeno izvajali…

Če bi BraniSvoj Štrukelj pol toliko blebetal o tem, kakšna “orodja” imajo učitelji v rokah, kot gnoji o sesutju šolskega sistema zaradi plač (škoda, da se sesuje) bi imeli starši mularijo zelo na kratko, ko bi jih poslali v šolo.[/quote]
Ja, ja, javna uprava, kev kev… Ni mi do prežvekovanja starega čigumija.

Še vedno so starši tisti, ki morajo poskrbeti za večinski del vzgoje, učitelji pa za izobrazbo. Poleg tega je precej težko nekoga vzgajati, če ga vidiš 2-4 šolske ure na teden.[/quote]
učitelje trenirajo!! (za davkarski denar!!) da znajo delati z mularijo.
Ima, da delajo svojo obrt kot vodja proizvodnje, ki ima pod sabo 100 tečnih babnic … in normo, koliko mora biti narejenega!!
Simpl — zato dobi plačo, da imajo najbolj mirni pogoje v katerih se naučijo kar učitelj predava.
dokler kdo dopušča kaj drugega … po turško na kol z njim.

Moji hči je bila tako “pridna”, da je šla dvakrat v prvi letnik in prišla dvakrat popisana domov, letos, ko je nastopilo “maščevanje” pa so na šoli prepovedali fazaniranje….čudna so pota gospodova…

Vseeno so starši tisti, ki slabo vzgojijo otroke, ki so potem nemogoči v razredu, tako da zlivaj gnojnice samo po učiteljih…

delovni pogoji so stvar sindikata!!! – naj jih zagotovi.

učitelji pa so 65% gnoj. Sicer nebi imeli takšne države kot jo imamo.
drmatorje (1 / dva razreda ) se pač “disciplinira” … lahko tudi s kakšno funkcijo, dodatno animacijo …

ne se zajebavati z družbo, ker imamo Jankovičevih primerov že reveč (vožnja brez izpita, neplačevanje dobaviteljev, … ) takih, simpl stvari, ki jih je povzročilo tudi šolstvo!! — ker je ne reagiranje, mižanje… zaradi ata — KORUPCIJA!!!

Kako ste nekateri zagovedani! To se vsak sam poriše, če se če. In jasno, da se bodo, ker so ravno v letih, ko se grupirajo in iščejo pripadnost med vrstniki. Saj bodo imeli še uradni krst, ko bodo počeli razne neumnosti z moko in vodo, da bo le zabavno. Ajej, včasih pomislim, če ste kdaj v šolo hodili?

Drugi so jih. V tem je fora. Stisnejo te v kot, hočeš nočeš in posilijo z alkoholcem. Sorry, men to ni normalno.

a tebe tudi lahko vsak po.f.uka ki se mu zdiš kul?? In se kar sama mečeš na tiče, ki so ti rajcig??? … krula

Šola je državni aparat, učni načrt pa vnaprej določen. Večina učiteljev ga do junija predela, če že ravno hočeš uvajati normo. In učitelji so samo orodje sistema, ki potrebuje otopelega potrošnika, ki se boji štrleti iz povprečja. Zato se nihče danes ni uprl množičnemu krstu “fazanov”. Kako potem lahko rečeš, da učitelji slabo opravljajo svoje delo?
In dokler bo izobraževanje podvrženo ustrezanju sistemu in ne ustrezanju ljudem, ne bo nič drugače.

Ah ne verjamem, da te kar posilijo z alkoholcem. Če nočeš sodelovat, pač ne sodeluješ. Meni se danes dva fazančka v pekarni nista zdela nič kaj ustrahovana, celo zdelo s j e da sta na nek način ponosna… ker nista več osmarčka.

Jep, tudi obrezan fantek je after all ponosen, ker ni več fantek, ampak moški. 🙂

krula!!
Če učitelji nimajo občutka, da gre za popolno degradacijo oseb!!, ki prvič vstopajo v “njihovo ustanovo” … so vredni šusa v glavo!!

še vajencev nihče ne pošilja v skladišče po “augenmas” … pa je to klientela s komaj končano osnovno šolo !!!

skratka: šolstvo je gnojno … naj “razpade”.
in ja: moje pokolenje se pač nima kaj družiti z izmečki družbe … preveč plačam DDV, da bi bili “enaki”!!
gnoj je gnoj, prase prase, …

Daj no, Senza, obrezovanje in fazani? C’monn. Mediji itak vsako stvar ultra napihnejo.

krula!!
Če učitelji nimajo občutka, da gre za popolno degradacijo oseb!!, ki prvič vstopajo v “njihovo ustanovo” … so vredni šusa v glavo!!

še vajencev nihče ne pošilja v skladišče po “augenmas” … pa je to klientela s komaj končano osnovno šolo !!!

skratka: šolstvo je gnojno … naj “razpade”.
in ja: moje pokolenje se pač nima kaj družiti z izmečki družbe … preveč plačam DDV, da bi bili “enaki”!!
gnoj je gnoj, prase prase, …[/quote]

Joj, da te ne bo razneslo… They’re just doing their job. Preboli ali se pa požri.

naslednje leto bo tudi javno razdevičevanje ☺

Nimam TV-ja, cel dan sem letala po mestu (=nisem poslušala radia ali bila na netu), tako da mi nihče ni ničesar napihnil, sem jih en kup lahko videla kar sama.

Saj vem, da te je v bistvu sram, ker si bedno pokracan (=bad), ampak vsaj nisi več eee, devetošolček (=good).
Saj vem, da boli in peče (=bad), ampak vsaj nisi več fantek (=good).

In kaj mulcem preostane? Naj travmirajo, ali naj raje ponotranjijo kao pozitivno plat?

Zdaj pa ne vem, kako to, da ne vidiš povezave… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close