Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Fasnihonista in ostale prosim za pomoč pri št.

Fasnihonista in ostale prosim za pomoč pri št.

Fashionista in ostale, prosim, če mi razložite kaj pomeni npr. št. kavbojk 26/30.
Za 26 vem, ne vem kaj pa pomeni /30 ali /32 ali /34.
Doma ima ene, ki so št. 26 in bi rada naročila na Stilago, samo se malo bojim, da mi ne bodo prav.
Pa kakšna je znamka LTB, a je v redu.
Hvala.

Druga št. pomeni dolžino hlačnic.

A, druga št. je dolžina hlačnic. Hvala.
Oklevam še med št. 26 in 27. Drugače imam italijansko 40.
Model, ki nosi hlače ima kakšen cm. manj obsega in piše da nosi št. 27, samo jaz imam ene št. 27, pa so mi kar malo široke.
Če kakšna mogoče pozna to znamko, bi prosila še za kakšen nasvet.
LP

Prva številka:

26 je 36 naša, to je italijanska 40. 28 je 38 naša, to je it. 42. 27 je torej med našo 36 in 38 oz. it. 40 in 42.

Druga številka je dolžina, 30 je skrajšana. Torej ok, če si visoka okoli 160 cm. 32 je navadna dolžina, 34 je enkrat podaljšana (za malo nad 170 cm). 34 je dvakrat podaljšana (okoli 180 cm). Za reees visoke občasno obstaja še 36 podaljšana.

Pred kakim tednom sem tu napisala pretvorbo vseh velikosti kavbojk, samo zdajle nimam časa iskati. Lahko pa poiščeš sama.

Znamke LTB pa žal ne poznam.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

aaaa, zanimivo Fashionista, ker sem zadnjič kupovala hlače skinny jeans hlače v h&m take nacefrane na stegnih takih še nimam. V glavnem in potem vzamem 3 cifre 26, 27, 28 in drugače imam 36 konfekcijsko in probam 26 kot praviš je to po naše 36tka sem jih lahko spravila gor samo so bile tesne, premajhne v bistvu potem dam gor 28tko so mi bile totalno prevelke kot praviš je to naša 38tka, potem dam pa gor 27 kot praviš je to naša 36-38tka no te so bila pa totalno vlite in sem potem te nabavila.

Vseeno hvala za pojasnilo glede teh številk jaz poznam samo te naše 36, 38…

Na žalost so cifre odvisne tudi od proizvajalca in se ne moreš zanesti, da ti bo 26 od LTB prav. Jaz včasih poguglam, na kakem forumu potem najdem odgovor (išči recimo za firmo LTB: LTB jeans true to size).

Jaz nosim konfekcijo 36, kavbojke imam pa vse od 26 do 30.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close