Fashionista pomoč
Ker so tvoji nasveti zelo uporabni bi tudi jaz rada izkoristila tvoje znanje in prosila za pomoč
Imam izrazito hruškasto postavo, ki sem se jo naučila lepo obvladovati z primernimi oblekami. Imam pa velik problem, ker v garderobi vsake ženske naj bi bile tudi kavbojke, pa tudi želim si jih. Samo jaz rabim normalno visoke, enakomerne temne barve in z enoko širokimi hlačnicami, toliko kot v stegnih tudi spodaj. Pa saj veš kaj rabim. Problem je edino ker ne vem kje bi jih dobila. Povsod imajo spodaj malo ožje, ali pa vsaj v kolenih ožje, ne pa enakomerno ravnih. Tudi hlač ne dobim v teh krojih.
Ali ti mogoče veš kje pa imajo tak kroj kavbojk ali hlač.
Zahvaljujem se za morebiten odgovor
Živjo,
ravne kavbojke, vsak kakšen model, je običajno imela Dorothy Perkins. Tudi jaz kupujem straight kroj, včasih s širšimi hlačnicami, včasih z ožjimi, pa sem jih tam vedno dobila. Ok, je bilo treba res malo pogledati, morda jih en mesec ni bilo, pa so prišle naslednji mesec, ampak v končni fazi sem jih lahko kupila. 🙂
Ker so Angleži in imajo na trenutke podobno modo, bi se ti splačalo pogledati še k Marks & Spencer.
Ali pa morda Esprit, ga tudi mnoge hvalijo, samo sloh ne vem, kje v Sloveniji še je, če ni sploh samo na netu. Če sem prav videla, je v Cityparku iz Esprita nastal nek Sportinin outlet.
http://www.esprit.eu/en/women/all_brands/CLOTHES/jeans/straight/082CC1B031_938
Pa še malo spletnih nakupov:
http://www.next.co.uk/shop/gender-women-category-jeans/fit-straight
Kot sem zdajle opazila, gre povsod na spletu za straight modele, torej so krojeni ravno ob nogi in ne preveč široko. To izgleda ravno in je ok za širše boke, še sploh, če zgoraj oblečeš nekaj takega, kar potegne pozornost na zgornji del telesa (bluzo z naborki, na primer). Edino če imaš slučajno široka meča, bodo ti modeli preozi zate in bodo spodaj videti bolj skinny.
Širših ravnih pri surfanju po netu nisem opazila, morda pa najprej prekličeš zgornje trgovine in povprašaš, da veš, če bo kje kaj uspeha, če bi slučajno želela imeti bolj wide leg, ki so pa sploh super.
Upam, da kaj pomaga,
LP,
Lenka
Takole, še sveže poročilo iz Dorothy Perkins, ker sem bila ravno danes slučajno tam. Na odddelku v Emporiumu nimajo trenutno nobenih straight ali wide leg hlač. Tako da edino, če bojo kaj prišle, dobave so tako vsak teden, samo punce nič ne vedo, kaj dobijo. Je presenečenje. 🙂
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.