fantov “realizem”
Živjo!
Mogoce mi zna kdo razložit, zakaj bi fant rekel partnerki da se precenjuje ker verjame vase in si želi nekaj ustvariti?? A ni ljubezen da si stojis ob strani in četudi ti lahko zunaj vsi nasprotujejo, najdeš doma varnost in zaupanje pri partnerju? Alu sploh lahko ljubi nekoga za katerega misli da,se precenjuje in da ni tolko sposobna, kakšna ljubezen je sploh to lahko? Kam bo tako fantovo ozkogledno mišljenje vodilo v naslednjih letih partnerskega zivljenja? Jaz sm popolnoma drugačna ampak sm ga spustila v svoje srce se preden je zaceu take govorit, verjela sm v njega, zdej pa take poslušam?
Morda je le rahlo nevoščljiv ali pa te želi zaščititi in ohraniti na realnih tleh. Kadar ni podpore od najbližjega/ih, je za večino marsikaj težje – to hkrati pomeni, da tebi manjka nekaj samozavesti, volje in vere vase…po prebranem sem dobila vtis, da se preveč zanašaš na zunanje faktorje in ne na tiste, ki bi jih morala razviti v sebi (da se ne bi ukvarjala z neprijetnimi pripombami partnerja/koga drugega).
Si predstavljaš, da bi te vsak dan bodril/utrujal z idejo, da moraš (p)ostati top ženska v vseh pogledih….mar ne bi dobila občutkov strahu, da mnogo preveč pričakuje od tebe in da bi sčasoma živela le še za to, da mu ugodiš…to spet ne bi bila prava pot, saj bi živela po pričakovanjih nekoga drugega.
Poskusi delati na sebi, da ti ne bo črnogledost partnerja jemala volje in podirala tvojih ciljev; sprijazni se, da on pač tak je, kar pa ne pomeni, da te nima rad 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.