Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantje na pomoč

Fantje na pomoč

Hojla moška družba, imam res en velik problem. Moj zlati možek si res že nekaj časa želi brivski aparat. Ker pa ga še ni uporabljal (mislim, da še nikoli ??) nimam pojma kakšnega naj mu kupim in ali je res tako uporaben kot pravijo. Vaše izkušnje???
Že v naprej hvaležna Rožica!

Jaz ga uporabljam, ker se mi ne ljubi mečkat in packat z mokrim britjem. Zame osebno je pomembno, da ima vgrajeno baterijo in se lahko kakšen teden brijem tudi brez priključka na elektriko. Sem zadovoljen in imam Philipsa (nek starejši model s tistimi krogci).

Enim bolj pašejo “rotacijski” (s krogci), drugim pa “vibracijski” (bolj linearen, če lahko tako rečem)…

To boš težko kar na blef kupila, je pa tukaj precej tudi zdenarci pogojeno – če boš dala 50.000 sit ne boš nič napačnega kupila, samo to je pa že kar vsotica…

evo a ves kaksnega kupi sicer ni poceni ampak sem z njim zelo zadovoljen.da se ga prat pod vodo je za polnit ima une tri kroge saj ves kaj mislim je prilagodljiv….firma philips philishave aquagenic 7000 quadra.cena okoli 30 do 40 k se ne spomnim zdi se mi da 30

Jaz sem imel v življenju priliko uporabljati tako Philpsov model (s krožnimi rezili) in Braunove modele z mrežicami in se mi slednji zdijo nekoliko bolj učinkoviti.
Vsekakor pa tudi jaz priporočam aparat z akumulatorsko baterijo iz srednjega ali višjega cenovnega razreda, npr. 25.000-35.000.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close