Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fantje glede žensk se boste morali naučiti

Fantje glede žensk se boste morali naučiti

Odgovor na objavo uporabnika
monovka, 05.08.2025 ob 18:34

cornicello, 05.08.2025 ob 18:18

Pussy Surfer, 05.08.2025 ob 15:08

monovka, 05.08.2025 ob 14:47

Pussy Surfer, 05.08.2025 ob 13:59

monovka, 05.08.2025 ob 13:53

Pussy Surfer, 05.08.2025 ob 13:37

Takoj sta se oglasili dve prefrigani kavki, ki sta se prepoznali hehehe

Fantje ne bodite naivni. Večkrat si preberite napisano in sami preverite na terenu. Če boste poslušali, brali nasvete od prefriganih kavk ste ga najebali.

? tudi to so vedeli že tvoji davni predniki. Če naj bo ženska po tvojih željah, ne sme znati misliti s svojo glavo.
A temu se pa v moškem slovarju reče prefriganost?

Si ti fant? Ti je med nogami zrasel kurac? Povečan ščegi, brki, brada še ne pomenijo, da si fant hehehe

Prepoznala si se in zato si se oglasila. Naj ti čim manj naivnežev nasede.

A zdaj ti že moj testosteron povzroča komplekse? Vidiš, moji moški so pa ravno zato bili moji, ker se me niso bali ?

Med mojimi nogami vse štima, nedavno potrdila medicinska stroka. Ti zrihtam termin pri mojem ginekologu, da še tebi preveri inštalacijo? Ali raje endokrinologu?

Tvoji moški niso bili samo tvoji zato so vedno imeli še kaj za zraven hehehe

Meni nisi zanimiva. Tako, da boš morala kar k svojemu ginekologu.

Pojdi v kakšno drugo temo smrdet. Ta tema je namenjena fantom, da ne bodo naivno nasedali na prefrigane ženske fore.

@Pussy
Surfer
Pojdi v kakšno drugo temo smrdet. Ta tema je namenjena fantom, da ne bodo naivno nasedali na prefrigane ženske fore.

No, koncno je to monovko se nekdo spregledal in ji dal pravo definicijo. ?

???  kaj si naj zdaj mislim o tvojem poskusu zadnjič? Saj si pa zaštartal, pa potem pustil nedokončano. Pri vseh opravilih si tak polovičar?

Mišek, meni komot poveš direkt, nič bat! Kar junaško, saj si pa ja močnejši spol!

Razen, če fantje tukaj razvijate timski duh, to je pa pohvalno in obetavno. S skupnimi močmi boste pa menda uspeli eno nemočno starko utišat… ??

@monovka

Znamo, vsaj nekateri na tem forumu, tudi med vrsticami brati, tvoje komentarje.
Zelo napadalne in, vecinoma, pritlehne, ko ti napisemo resnico o tebi.
Nic hudega. Tudi take zenske morajo “blesteti” tukaj, saj zato je pa forum odprt tako, kot je.

Ja, prefrigana si.
Za zensko populacijo tukaj.
Fantje tvojemu besedicenju niti slucajno ne morejo nasesti.

PS – ne se trudit z odgovorom. Res, pejt v kaksno drugo temo smetit.

monovka, 05.08.2025 ob 18:15

Jejhata, kako zelo si me zdaj pretresel!
Na vso moč se sekiram, ker si mi povedal, kar sama nisem vedela. O, groza …

Žre me tudi, da tebi nisem všeč. Zame je to mali konec sveta.???

Potem pa me zanima, zakaj ti moder in iznajdljiv svetovalec ne uporabiš mene kot primer, čemu se naj tvoji hvaležni učenci izogibajo. Veš, koliko truda bi si prihranil?

Nisi mi zanimiva, v nobenem pogledu. Niti malo. Kot sem že rekel, pojdi v kakšno drugo temo smrdet.

v Srbiji poteka to malo drugače. Tam znajo tudi ženske povabit moškega na kosilo v restavracijo.

.https://youtu.be/f3WQ5AUXjXs

Pussy Surfer, 05.08.2025 ob 12:14

Če ste ji zelo všeč njeni visoki kriteriji, ki jih ima na seznamu odpadejo, nekam izginejo…racionalnost odpove, intuicija odpove…Marsikaj vam bo dovoljeno in odpuščeno. Tudi zelo toksične igrice. Tudi po pet let in več.

Če ste ji všeč ali še kar všeč potem se bo začelo preverjanje kriterijev po standardu, ki ga je postavila. Ker kriterijev ona že ne bo spustila nižje.

Če ji niste všeč potem vam nič ne pomaga, tudi če ste po kriterijih vse ostale kriterije izpolnili. V nekaterih primerih kratkoročno pomaga zelo debela denarnica. Ampak res samo kratkoročno.

Zdaj pa dobro razmislite kje ste. Če ste v drugih dveh kategorijah lahko zelo najebete, če imate v mislih resno vezo. Tako, da pravilna izbira po tem algoritmu je samo zabava.

Ja in? Valjda ne boš s tako, ki ji nisi zelo všeč.

sam povem, 05.08.2025 ob 21:16

v Srbiji poteka to malo drugače. Tam znajo tudi ženske povabit moškega na kosilo v restavracijo.

.https://youtu.be/f3WQ5AUXjXs

Znajo tudi tu. Pa ne samo v restavracijo.

Grof, 05.08.2025 ob 13:26

z ženskam moraš znat delat. Jaz priznam, da mi ta veščina nikoli ni šla najbolje od rok. ?

“znat delat z ženskami” so čist obične socialne veščine, če znaš z ljudmi, znaš tudi z ženskami, konec koncev so tudi one ljudje na nek način.:)

Res je, da eni niso ravno rojeni socialno vešči, ampak tega se da naučit, zato se jim pa reče veščine, ne pa npr. socialni dar, kot se naučiš streljat ali pa avto vozit.

cornicello, 05.08.2025 ob 19:19

@monovka

Znamo, vsaj nekateri na tem forumu, tudi med vrsticami brati, tvoje komentarje.
Zelo napadalne in, vecinoma, pritlehne, ko ti napisemo resnico o tebi.
Nic hudega. Tudi take zenske morajo “blesteti” tukaj, saj zato je pa forum odprt tako, kot je.

Ja, prefrigana si.
Za zensko populacijo tukaj.
Fantje tvojemu besedicenju niti slucajno ne morejo nasesti.

PS – ne se trudit z odgovorom. Res, pejt v kaksno drugo temo smetit.

Nobene resnice o meni ne moreš tu napisati, ker se ti ne sanja o njej.
Sploh pa se jaz držim teme in jo komentiram s svojim mnenjem O TEMI, ne o uporabnikih, kot to počneš ti.
Če se počutiš napadenega z mojimi zapisi, pomeni le, da si se v njih našel. Ne moreš mi pa očitati napadov na kogarkoli, ker striktno komentiram opise in vsebine, nikoli avtorjev. Dokaži mi nasprotno, če lahko.

Se pa oba strinjava, da si nisva niti malo všeč. Po tvoje naj ženske molčijo, če že kaj rečejo, se pa morajo strinjati z moškim. Nisem ta tip ženske in očitno nama ljubezen ni usojena ?

Bodiva zdaj resna: moti te, če kdorkoli v tvoji temi izrazi nepritrdilno mnenje, še posebno pa, če to stori ženska. Kvari ti temo in ne dobiš stoprocentne potrditve, da si najpametnejši. Seveda si zato ne želiš kontra mbenj. Razumem te. Bolj, kot si misliš.

Ti boš pa moral razumeti, da je tole odprt forum in tvojo javno odprto temo lahko komentira kdorkoli in kakorkoli. Tudi tebi nevšečno. Nimaš možnosti tega prepovedati.

Je pa ena veliko bolj uspešna metoda, da se izogneš nezaželjenim komentarjem. Enostavno vljudno prosiš, naj svoje zapišejo le tisti, ki tvoje mnenje podpirajo.

Hvala in prosim delata čudeže. Poskusi kdaj to namesto napadanja.

To se mi pa berejo kot navodila za srednješolce. Sori, meni se ni treba o ženskah ničesar naučiti, niti prilagajati. Živim svoje življenje, to je to. Pa še vedno , kljub vsej ignoranci, rade pridejo v moj lajf malo pogledat. Mogoče ravno zato. Kr naprej neka navodila za moške, bodi to pa to, stoj v vrsti, izpolnjuj kriterije…bolj kot tako delate, bolj se vsi skupaj vrtite v začaranem krogu nekega iskanja.  No, res pa je, d ami je že 20 let bolj kot ne jasno, da ženske ne prinesejo dolgoročno veliko pozitivnega, prej zmedo in neravnovesje, zato resne veze itak ne iščem.

samski cinik, 06.08.2025 ob 06:25

To se mi pa berejo kot navodila za srednješolce. Sori, meni se ni treba o ženskah ničesar naučiti, niti prilagajati. Živim svoje življenje, to je to. Pa še vedno , kljub vsej ignoranci, rade pridejo v moj lajf malo pogledat. Mogoče ravno zato. Kr naprej neka navodila za moške, bodi to pa to, stoj v vrsti, izpolnjuj kriterije…bolj kot tako delate, bolj se vsi skupaj vrtite v začaranem krogu nekega iskanja.  No, res pa je, d ami je že 20 let bolj kot ne jasno, da ženske ne prinesejo dolgoročno veliko pozitivnega, prej zmedo in neravnovesje, zato resne veze itak ne iščem.

Nov nesposoben. meni gredo smokiji na živce. Naj ga dajo komu v danko. Spim in jem. To je to.

Naj uganem. Uuuu u za sabo imaš bad romance. In zdaj imaš življenje v danki.

Ja in? To so vast problemi ne nasi ?. Nam je cist super v moski druzbi na zabavah, morju, doma, itd. Pa se imamo fajn in brez problemov.

Pa ravno ti redno deliš tu neka navodila in modrosti. Kako zelo si smešen, tak nemočen cepetavček, ki nujno rabi potrditev retardov iz mona.
Ti ne znese, da bi samega sebe ocenil, a ne da? Premalo kapacitete.
Primernejši nik zate bi bil samski zagrenjenec.

Tapravi se je oglasil, 08.08.2025 ob 11:22

Pa ravno ti redno deliš tu neka navodila in modrosti. Kako zelo si smešen, tak nemočen cepetavček, ki nujno rabi potrditev retardov iz mona.
Ti ne znese, da bi samega sebe ocenil, a ne da? Premalo kapacitete.
Primernejši nik zate bi bil samski zagrenjenec.

Za samskega cinika seveda

Usmiljenja vredno bitje. Zastonjkarski prostitut. Porabiš in greš. Saj ni niti smešno.

Pik, 08.08.2025 ob 10:10

Ja in? To so vast problemi ne nasi ?. Nam je cist super v moski druzbi na zabavah, morju, doma, itd. Pa se imamo fajn in brez problemov.

sausage fest se temu reče.

Jaz ne rabim potrditve nikovar. Ne bom pa tiho, da se boste pač eni bolje počutili.

samski cinik, 08.08.2025 ob 16:12

Jaz ne rabim potrditve nikovar. Ne bom pa tiho, da se boste pač eni bolje počutili.

Verjetno se ne zavedate tega, ampak hvalisavost vedno kaže na potrebo po zunanji validaciji, lahko poguglate, zato vam je to napisala.

8409

Ne rabim tvojih podnapisov. Če napišem, d aje najbolje biti sam, in se vam enim to zdi hvaisavost, potem to ni moj problem. Mogoče vas ima večina tu gor težave s samozavestjo in vam je vse hvalisavost.

Ampak ja, sem doumel, kot moški bi s emoral cel čas delati ponižnega in babovju v rit lezti, kajne?

samski cinik, 08.08.2025 ob 18:05

8409

Ne rabim tvojih podnapisov. Če napišem, d aje najbolje biti sam, in se vam enim to zdi hvaisavost, potem to ni moj problem. Mogoče vas ima večina tu gor težave s samozavestjo in vam je vse hvalisavost.

Ampak ja, sem doumel, kot moški bi s emoral cel čas delati ponižnega in babovju v rit lezti, kajne?

Če ste tako razumeli napisano, mogoče vendarle rabite podnapise.

Sej ni to zdaj neka sramota, Slovenija ima največji delež bralno nepismeniih v OECD, cca. tretjina populacije.

8409

Ti si bolj naporen kot kakšna baba, ki ima menstruaicjo.

Samooklicnai “slavist”, ki s emu pogosto zapiše beseda “bojo” namesto bodo. Napišem ti zadnjič: najdi si babo za je.bat, ne mene.

Sva se razumela? ja NE bom tvoj poligon za neke manipulacije in verbalno gimnastiko.

samski cinik, 08.08.2025 ob 18:30

8409

Ti si bolj naporen kot kakšna baba, ki ima menstruaicjo.

Samooklicnai “slavist”, ki s emu pogosto zapiše beseda “bojo” namesto bodo. Napišem ti zadnjič: najdi si babo za je.bat, ne mene.

Sva se razumela? ja NE bom tvoj poligon za neke manipulacije in verbalno gimnastiko.

Ne da se mi “zapiše” bojo namesto bodo, ampak dosledno pišem bojo. Oboje je pravilno, ampak tudi če ne bi bilo, bi pisal bojo, ker pišem v pogovornem jeziku, na netu smo in je to ne samo dovoljeno, t.i. knjižni zborni jezik bi deloval izumetničeno. Pa saj najbrž tudi sami napišete oni vejo in ne oni vedo, ali pač?

Ni isto, če poznaš pravila, pa jih kršiš, in kršenjem pravil iz nevednosti.

Ne domišljaj si, no! Nihče se zaradi tvojega pisanja ne počuti nikakor drugače, povsem nepomembno je in nikogar se ne dotika.
Razen tebe samega.
Ali morda kakega res totalno zavoženega fehtarja, ki bi po vsej sili rad našel neko fufljo.

Beremo pa tudi mnogi drugi, ki nas parčkanje niti malo ne zanima. Ker se pa pogovarjamo, pač komentiramo, kar zapiše kdorkoli, tudi ti.
Iz vsakega tvojega pisanja pa izbija tvoja osebna slika. Ta pa žal govori vse kaj drugega od neizmernega zadovoljstva, povrhu pa jasno kaže tvoj zaničevalen odnos in nepoznavanje, čeprav se tako rad prikazuješ poznavalsko.

Čisto vseeno nam je zate, si pretrmast, da bi se kdo s tabo hotel ukvarjati. Le dajem ti na znanje, kaj se jasno vidi iz tvojih modrovanj. Lastna spoved in samotolažba.
Nespretno skušaš igrati svetovalca drugim. Kakor hitro ti nekaj stopi na žulj, te zagrabi prava ihta in ne znaš je skriti. Kakor tudi pravkar.

Zato vsi razberemo, da lažeš o sebi. Nikar si ne domišljaj, da je to komu mar. Gola iztočnica za čvek in nič drugega. Ti kot oseba si totalno nezanimiv in neprivlačen. S tvojimi pravljicami se pa tudi nihče ne počuti nagovorjenega.

Ne delaš tega, kar si želiš, da bi bilo videti. Skratka, neuspešna misija, dečko.

.https://www.youtube.com/shorts/xiExWP-ndxg?feature=share

.https://www.youtube.com/shorts/Lato-JIgDUA?feature=share

Sej pa nisem nikol trdil, da sem simpatičen človek.  Ko sem začel tukaj komentirat in sem na vsak zapis doživel zelo žaljive replike, me je to dodatno radikaliziralo. Sori, nisem jaz na svetu zato, da vam luzerske riti brišem. 90% ljudi, ki me obdajajo, me ne zanima. Napišem pač, kot mislim, če vas to ene moti, to ni moj problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close