Fantje glede žensk se boste morali naučiti
Če ste ji zelo všeč njeni visoki kriteriji, ki jih ima na seznamu odpadejo, nekam izginejo…racionalnost odpove, intuicija odpove…Marsikaj vam bo dovoljeno in odpuščeno. Tudi zelo toksične igrice. Tudi po pet let in več.
Če ste ji všeč ali še kar všeč potem se bo začelo preverjanje kriterijev po standardu, ki ga je postavila. Ker kriterijev ona že ne bo spustila nižje.
Če ji niste všeč potem vam nič ne pomaga, tudi če ste po kriterijih vse ostale kriterije izpolnili. V nekaterih primerih kratkoročno pomaga zelo debela denarnica. Ampak res samo kratkoročno.
Zdaj pa dobro razmislite kje ste. Če ste v drugih dveh kategorijah lahko zelo najebete, če imate v mislih resno vezo. Tako, da pravilna izbira po tem algoritmu je samo zabava.
Pussy Surfer, 05.08.2025 ob 12:14
Če ste ji zelo všeč njeni visoki kriteriji, ki jih ima na seznamu odpadejo, nekam izginejo…racionalnost odpove, intuicija odpove…Marsikaj vam bo dovoljeno in odpuščeno. Tudi zelo toksične igrice. Tudi po pet let in več.
Če ste ji všeč ali še kar všeč potem se bo začelo preverjanje kriterijev po standardu, ki ga je postavila. Ker kriterijev ona že ne bo spustila nižje.
Če ji niste všeč potem vam nič ne pomaga, tudi če ste po kriterijih vse ostale kriterije izpolnili. V nekaterih primerih kratkoročno pomaga zelo debela denarnica. Ampak res samo kratkoročno.
Zdaj pa dobro razmislite kje ste. Če ste v drugih dveh kategorijah lahko zelo najebete, če imate v mislih resno vezo. Tako, da pravilna izbira po tem algoritmu je samo zabava.
Ti si iz tega naredil celo znanost (ali pa znanstveno fantastiko?)
Odkril si pa toplo vodo, veš.
Partnerstvo in odnosi niso zgolj razumski projekt, nikoli niso bili in nikoli ne bodo. Oni drugi – čutni, nagonski in čustveni faktor prinese 50% celote, tega pa ti v celoti izpuščaš. Napaka, ti povem ?
Loti se še tega segmenta, toplo priporočam z namenom zagotavljanja zadovoljstva nad uspešno vloženim trudom.
Velja isto za ženske opozorilo (večina mislim da itak ve). Če se mu bo dvignil na vas mu bo vseeno kdo ste, kakšne so vaše želje in potrebe, se bo samo pretvarjal da ga zanima zato ker se mu je pač dvignil.
Če se mu ne dvigne na vas….ste lahko faking boginje, najboljše ljubimke, najboljše kuharice, najboljše prijateljice, najboljše mame….še opazil ne bo da obstajate.
Pussy Surfer
ženske so psihično neuravnovešena bitja. toliko kot jim dovoliš, toliko si vzamejo in ali zahtevajo. koliko lahk ovkradejo toliko vkradejo.
jaz vam to isto stvar kot avtor govorim že veliko časa. inspet bom dal primer. plavalni tečaj. tipično. iz starega clionta 2 stopi mlad 27 letnik, visok, suh, postaven, taki lepi, atelstski, lih prav kil. 188cm. ima na sebi neko ceneno majčko, neki jeans in rider sandale. in se fse mamice slinijo do konca. fse bi se pofuakle takoj. evo takoj. poleg pa ateki mojih let, trebušek, plešica, neki kavzi zirhtani, kao nabiladni, ako uspešni neki samiček pofukani. hočejo kazat da imajo dnar. pa kratken oge, neke naphnene ugabne mišice. neki tatoji, neki kvazi bogatunčki z nekimi merceesi, bmw audi a6 seveda. 100 let odpira kuferant, da bi ga ja kera starikula fsaj pogledala. hahaha ura za 5000, športna ura za 700. očala draga, fse saj vete.
pa jih nbena nit ine pogleda. in čist iasto je za ženske. čim je stara preko 30 je konec. adijo. raje spokaj pa idi domov. nima smisla to se 30+ letnice začenjo nek irihtat, pa solarji ,pa vegi hranica pa joškice pa žnablce pa fse no. pa neki bmw x3 pa take. in ta alfa prasica misli da je huda. moški , ateki okoli pa gledajo in se slinijo nad 17, 18, 19 letnico iz dijaškega doma. ki sploh ni neki ful huda. sploh debela. oblečenak o kolšar. JE PA MLADA. MLADA PIZDICA. lepo štrleče joške, lepa koža. in te starikule 30+ ,ilijo da so relevantne če imaj drage stvari. hahahah ha sam smeješ se.
isto, 05.08.2025 ob 13:28
Velja isto za ženske opozorilo (večina mislim da itak ve). Če se mu bo dvignil na vas mu bo vseeno kdo ste, kakšne so vaše želje in potrebe, se bo samo pretvarjal da ga zanima zato ker se mu je pač dvignil.
Če se mu ne dvigne na vas….ste lahko faking boginje, najboljše ljubimke, najboljše kuharice, najboljše prijateljice, najboljše mame….še opazil ne bo da obstajate.
Tresem se ob mnenju dvigajočega ali nedvigajočega kurčka.
Pussy Surfer, 05.08.2025 ob 13:37
Takoj sta se oglasili dve prefrigani kavki, ki sta se prepoznali hehehe
Fantje ne bodite naivni. Večkrat si preberite napisano in sami preverite na terenu. Če boste poslušali, brali nasvete od prefriganih kavk ste ga najebali.
? tudi to so vedeli že tvoji davni predniki. Če naj bo ženska po tvojih željah, ne sme znati misliti s svojo glavo.
A temu se pa v moškem slovarju reče prefriganost?
monovka, 05.08.2025 ob 13:53
? tudi to so vedeli že tvoji davni predniki. Če naj bo ženska po tvojih željah, ne sme znati misliti s svojo glavo.
A temu se pa v moškem slovarju reče prefriganost?
Si ti fant? Ti je med nogami zrasel kurac? Povečan ščegi, brki, brada še ne pomenijo, da si fant hehehe
Prepoznala si se in zato si se oglasila. Naj ti čim manj naivnežev nasede.
Pussy Surfer, 05.08.2025 ob 13:59
Si ti fant? Ti je med nogami zrasel kurac? Povečan ščegi, brki, brada še ne pomenijo, da si fant hehehe
Prepoznala si se in zato si se oglasila. Naj ti čim manj naivnežev nasede.
A zdaj ti že moj testosteron povzroča komplekse? Vidiš, moji moški so pa ravno zato bili moji, ker se me niso bali ?
Med mojimi nogami vse štima, nedavno potrdila medicinska stroka. Ti zrihtam termin pri mojem ginekologu, da še tebi preveri inštalacijo? Ali raje endokrinologu?
Ko slep vodi slepega 😀
Btw….če ti predstavim eno zelo dobro žensko, spoštuje moške, delala bo s tabo kot s kraljem, počutil se boš ob njej kot bog….boš z njo? Ker je popolna bodoča žena. Aja…ima pa 120 kil :). Torej? Ti jo predstavim? Ti ki jokaš da ženske ne zanima kaj vse jim lahko ponudiš in kdo si če jim nisi všečen 🙂
monovka, 05.08.2025 ob 14:47
A zdaj ti že moj testosteron povzroča komplekse? Vidiš, moji moški so pa ravno zato bili moji, ker se me niso bali ?
Med mojimi nogami vse štima, nedavno potrdila medicinska stroka. Ti zrihtam termin pri mojem ginekologu, da še tebi preveri inštalacijo? Ali raje endokrinologu?
Tvoji moški niso bili samo tvoji zato so vedno imeli še kaj za zraven hehehe
Meni nisi zanimiva. Tako, da boš morala kar k svojemu ginekologu.
Pojdi v kakšno drugo temo smrdet. Ta tema je namenjena fantom, da ne bodo naivno nasedali na prefrigane ženske fore.
nikol se ne bojo, ker jih sploh ne znajo prav prebrat, pri njih je vse kontra, videno na monu že tisočkrat. drolja je njim poštena zvesta.. a poštena zvesta pa lažnivka, manipulatorka itd. ne moreš proti njihovi naravi, naj pač uživajo z droljami samo naj ne mečejo vse v taisti koš, ko jih spet zajebčkajo, prevarajo, izigrajo itd itn.
✌
A bejš no… zanimivo, kako to zmeraj velja samo za ženske. Kot da moški nimate svojih svetih kriterijev. Ko se zgodi tista iskrica, gre racionalnost lepo na dopust, kriteriji pa začnejo popuščat. Brigajo mene kljukice mojih standardov, če ni kemije. In če je kemija… potem kljukice kar same od sebe izginejo.
Zartrose, 05.08.2025 ob 15:51
nikol se ne bojo, ker jih sploh ne znajo prav prebrat, pri njih je vse kontra, videno na monu že tisočkrat. drolja je njim poštena zvesta.. a poštena zvesta pa lažnivka, manipulatorka itd. ne moreš proti njihovi naravi, naj pač uživajo z droljami samo naj ne mečejo vse v taisti koš, ko jih spet zajebčkajo, prevarajo, izigrajo itd itn.
✌
V bistvu ni neke razlike. Nobenmu ni za zaupat, čeprav so mogoče različni razlogi. Na koncu te nekaj stane, tako ali drugače. V bistvu so me še najdražje prišle tiste ta poštene. Pri poštenih ena plača ne pomeni nič.
Pussy Surfer, 05.08.2025 ob 15:08
Tvoji moški niso bili samo tvoji zato so vedno imeli še kaj za zraven hehehe
Meni nisi zanimiva. Tako, da boš morala kar k svojemu ginekologu.
Pojdi v kakšno drugo temo smrdet. Ta tema je namenjena fantom, da ne bodo naivno nasedali na prefrigane ženske fore.
Jejhata, kako zelo si me zdaj pretresel!
Na vso moč se sekiram, ker si mi povedal, kar sama nisem vedela. O, groza …
Žre me tudi, da tebi nisem všeč. Zame je to mali konec sveta.???
Potem pa me zanima, zakaj ti moder in iznajdljiv svetovalec ne uporabiš mene kot primer, čemu se naj tvoji hvaležni učenci izogibajo. Veš, koliko truda bi si prihranil?
@Pussy Surfer
No, koncno je to monovko se nekdo spregledal in ji dal pravo definicijo. ?
cornicello, 05.08.2025 ob 18:18
@Pussy Surfer
No, koncno je to monovko se nekdo spregledal in ji dal pravo definicijo. ?
??? kaj si naj zdaj mislim o tvojem poskusu zadnjič? Saj si pa zaštartal, pa potem pustil nedokončano. Pri vseh opravilih si tak polovičar?
Mišek, meni komot poveš direkt, nič bat! Kar junaško, saj si pa ja močnejši spol!
Razen, če fantje tukaj razvijate timski duh, to je pa pohvalno in obetavno. S skupnimi močmi boste pa menda uspeli eno nemočno starko utišat… ??
monovka, 05.08.2025 ob 18:34
??? kaj si naj zdaj mislim o tvojem poskusu zadnjič? Saj si pa zaštartal, pa potem pustil nedokončano. Pri vseh opravilih si tak polovičar?
Mišek, meni komot poveš direkt, nič bat! Kar junaško, saj si pa ja močnejši spol!
Razen, če fantje tukaj razvijate timski duh, to je pa pohvalno in obetavno. S skupnimi močmi boste pa menda uspeli eno nemočno starko utišat… ??
😀 😀 😀
Forum je zaprt za komentiranje.