Fantje, boste postali feministi?
Prevod (upam) ni potreben…
Če želite ženske neko enakopravnost, potem se temu primerno tudi same začnite obnašat. Prvo kot prvo zakaj vzbujate pozornost s to eno in isto tematiko, se zgovarjate na neko zgodovino in se delate uboge žrtve, vsakič, ko vas nekdo grdo pogleda in vas spomne v kakšnem krutem svetu živimo ? Kot drugo pa, glede na to, da imamo že na tem forumu celo vrsto feministov, zakaj morajo ti branit žensko, ko je napadena, če pa se je ta sposobna branit sama ?
Vas ti moški potem branijo zato, ker to kar tu nakladate v resnici sploh ne drži in ker ne verjamejo v vaše intelektualne sposobnosti, ali pa pač samo mislijo, da vas bodo na takšen “gentlemanski” način, ki je v resnici podcenjevanje vaših intelektualnih sposobnosti, lažje spravili v pojstlo ?
Saj ti tudi lahko poiščeš pomoč kjerkoli. Govora je o agresivnih moških, ki ženskam te pravice ne dajo. Dvomim, da boš razumel. Kdo pa je agresiven? Tisti, ki se boji.
Čudno vprašanje, glede na to, da se borijo proti enakopravnosti. Če se borijo, pomeni, da enakopravnosti še ni.
To je tako kot da bi tebe obesilil za jajca sredi trga, ker pač imaš rdeče lase, ker bi bila pač gonja proti rdečelascem aktualna. Bi se strinjal ali bi se upiral? Potem pa bi bedasto, tako kot ti tukaj, vprašal tega, ki te želi rešit, zakaj te brani, če pa si se sposoben branit sam.
Čudno vprašanje, glede na to, da se borijo proti enakopravnosti. Če se borijo, pomeni, da enakopravnosti še ni.
To je tako kot da bi tebe obesilil za jajca sredi trga, ker pač imaš rdeče lase, ker bi bila pač gonja proti rdečelascem aktualna. Bi se strinjal ali bi se upiral? Potem pa bi bedasto, tako kot ti tukaj, vprašal tega, ki te želi rešit, zakaj te brani, če pa si se sposoben branit sam.[/quote]
Seveda enakopravnosti še ni. Žensk se n da obešat za jajca (še). 🙂
To je tako kot da bi tebe obesilil za jajca sredi trga, ker pač imaš rdeče lase, ker bi bila pač gonja proti rdečelascem aktualna. Bi se strinjal ali bi se upiral? Potem pa bi bedasto, tako kot ti tukaj, vprašal tega, ki te želi rešit, zakaj te brani, če pa si se sposoben branit sam.[/quote]
Marko,ti si čist hecen….ne borijo se PROTI enakopravnosti, ampak ZA enakopravnost….a ne?
Marko,ti si čist hecen….ne borijo se PROTI enakopravnosti, ampak ZA enakopravnost….a ne?[/quote]
Včasih sem pa res 🙂 … proti neenakopravnosti. :))
Prevod (upam) ni potreben…
https://www.youtube.com/watch?v=p-iFl4qhBsE%5B/quote%5D
Tema je v redu, niso pa tvoji motivi v redu, če ti služi kot povod za razčiščevanje nekih notranjih konfliktov in jeze, ki je nezavedno in neopravičeno naperjena na moški spol (moški pljuvamo, moški trpinčijo ženske, moški so mamini sinčeki, moški so svinje…), da deluješ, kot da nenehno iščeš razloge za prepir z nasprotnim spolom, dobiš pa jih le s s temami, ki polarizirajo spola na 2 tabora, katerih reakcije itak v naprej poznaš. S tem, da se poistovetiš s temi trpinčenimi ženskami, v sovražnike pa pretvoriš forumske slamnate može, da se lahko bockaš z njimi, ni v redu.
Ti pa čist zares nisi gladek….LOL, Kaj vse spesniš….kr neki klamfaš ene svoje teorije o tem,
kaj jaz mislim….ker tem pojma nimaš, bi lahko za spremembo povedal kaj TI misliš…a bi šlo?)
Moji motivi? Isto. Tudi od daleč se ti ne sanja o njih. Tema ni namenjena temu, kar ti bluziš, ampak
komentiranju Emminega govora in konstruktivni debati….s tem ne mislim tvojih konstruktov o tem,
kaj naj bi si po tvojem jaz mislila….dej že dojami da vedno in dosledno mem tolčeš….
p.s. a si sploh pogledal posnetek, al si kot ponavadi samo videl moj nick in napisal isto kot vedno?
Ti pa čist zares nisi gladek.…LOL, Kaj vse spesniš….kr neki klamfaš ene svoje teorije o tem,
kaj jaz mislim….ker tem pojma nimaš, bi lahko za spremembo povedal kaj TI misliš…a bi šlo?)
Moji motivi? Isto. Tudi od daleč se ti ne sanja o njih. Tema ni namenjena temu, kar ti bluziš, ampak
komentiranju Emminega govora in konstruktivni debati….s tem ne mislim tvojih konstruktov o tem,
kaj naj bi si po tvojem jaz mislila….dej že dojami da vedno in dosledno mem tolčeš….
p.s. a si sploh pogledal posnetek, al si kot ponavadi samo videl moj nick in napisal isto kot vedno?[/quote]
Če bi imela malce uvida, bi vedela, da so tvoji odgovori pogosto zelo ‘neumerjeni’, čustveno eksplozivni, zaničljivi in prezirajoči do (nasprotnega spola) in ne ravno spoštljivi niti v splošnem bountonu? 🙂
Prava feministka ima rada moške, zato ni ideološka feministka in ne deli spola na dobre in slabe.
Mene to sicer ne moti, ampak očitno se ne zavedaš, zakaj takšne reakcije s strani moških, ki seveda niso “pravi moški”, razen Robija (on je bolj mehek do vseh žensk) in Oneta (on misli isto, ko jaz, a je bolj diplomat pri izbiri besed heeh 😀 ), če ti nazaj jezikajo in ne soglašajo – čeprav se tvoj pristop dojema približno takole, kakor sem odebelil besede v tvojem odgovoru : ‘utihni butl, kaj boš ti meni govoril bedak, kreten, nimaš blage veze o ničem, samo bluziš’. ;))
Žal Emmo Watson prenašam lahko samo nago in čimbolj tiho…..
Glede feminizma pa samo en zanimiv citat, ki ponazarja kaj vse je narobe z tem kako ženske smatrajo svojo enakopravnost napram moškim……..
”Every woman is a feminist.
Until the first punch.
Then it’s all, “You can’t hit a girl!!””
Forum je zaprt za komentiranje.