Najdi forum

fant

fanta imam 2 meseca in pol, do sedaj je bil ful pozoren do mene itd., v enem dnevu pa se je čisto spremenil, ko je šel en dan sam žurat. Kako naj vem, ali se je ohladil do mene ali kaj se je zgodilo?

koliko sta stara mi povej, pa ti mogoče kaj svetujem 🙂

verjetno na žuro vrgel oko na drugo

nekaj čez 20.

mlada sta še, verjetno ni bila kriva žurka, ampak kaj drugega. Mogoče pa je spoznal, da mu je zaenkrat več do samskega življenja, kaj veš. Se spomnim, ko si še tako mlad, te od druge osebe lahko odvrne čisto majhna, neopazna malenkost (neurejeni nohti ali kaj podobnega). Nič se sekirat, tako vsaj veš, da to ni tisto ta pravo. Pusti ga pri miru in svojo energijo raje vloži v spoznavanje česa drugega. Veliko sreče 🙂

saj že od samega začetka vem, da ni čisto pravi zame, ampak bolj tako za preganjanje dolgčasa in zabavo. No, bomo videli, kaj bo, jaz bi sicer še malo bila z njim.

imave isti problem, razlika je le v tem da sva midva skupi 2leti. ko mu rečem kako se je ohladil, mi reče da je to nek čist normalnega. naj mu najdem tipa ki se ni spremenil. prvo sem pomislila da me vara.ker pa menim da ni tak tip mu zaupam. vem da sem ogoče naivna.

Probi ga nardit ljubosumnega.deluje za neki časa.ker se ustraši da te bo izgubil.

Rekla ti bom srečno.

Po moje se je žal na žurki nekaj zgodilo in v igri je druga.
Tudi jaz sem šla na žurko in se vrnila hladna in čudna, našla sem drugega. Saj vem da je grdo ampak zgodilo se je in jaz se samo človek z napakami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close