Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant se je ohladil

Fant se je ohladil

Skupaj sva tri leta. Na začetku vse super. En brez drugega nisva zdržla. Da ne govorim o spolnosti. Zelo velika privlačnost. Ta privlačnost je ostala. Se jo začuti med seksom ampka nekako se je seks zmanjšal. Ni več tako pogosto. Sploh mi je čudno da je bilo na začetku z njegove strani non stop pobuda. Zdej je kr nekako upadlo. Ni mi jasno. A nisem več zanimiva al tud moškim po parih letih zveze mal upade želja po seksu?

Vara te.

če se je ohladil mu zakuri bicikl.

Bi komentirala, pa ne bom. Saj bo še katera druga kaj napisala in jaz se bom potiho strinjala. Ti avtorica pa boš že vedela za pravi odgovor.

Tri leta privlačnosti….no ja, ne traja to kaj več. V tem času bi se moral vajin odnos razviti in poglobiti v ljubezen, privlačnost je samo še en plus, nikakor pa temelj, ki bi imel daljši rok trajanja, ga nima. Če sta se v svoji zvezi izpela, je čas za kaj novega.

Ko je zima se vse stvari ohladijo.

Ko je zima se vse stvari ohladijo.

trenutno ta kriza traja na vsej zemeljski obli. Počakaj na mesec maj. Kaj pa ti avtorica? Si vroča med nogami.

Kot ti je že nekdo napisa, to je že čas, da se odnos poglobi. Seveda med rjuhami ni več tako razburljivo, kot na začetku, a vseeno bi moralo biti lepo, prijetno, strastno.
Ni nujno, da te vara. Mogoče so tudi kakšne druge spremembe, ga kaj skrbi v službi, korona kriza in je opustil kakšne hobije?
Pogovorita se, nimaš kaj izgubiti. Sama zaključke delat, je nesmisel.

mal se mu izmikaj, mogoče je vse preveč na pladnju.

Malo se zamisli kolikokrat si ga zavrnila, kolikokrat si ga kaznovala z zavrnitvijo seksa. Sedaj ti to počasi in vztrajno vraca

https://youtu.be/J3_NZiMMg60

tri leta je prezgodej za ohladitev. Nekaj ga je odbilo v tvojem vedenju na splošno zaradi česar se počuti ranjen (lahko se v družbi nisi spoštljivo do njega obnašala).., lahko, če ti bi rekel, da ti nič ne bi bilo jasno, da se je ohladil zaradi te tako brezvezne stvari recimo za tebe, (mogoče tvoje ustnice niso več tako sočne med igranjem z jezikom med sexom) ali pa ima kakšno simpatijo v službim recimo, lahko pa tudi na internetu…

Jep, jep… morda pa se je naveličal vedno ene in iste poze in dolgočasne posteljne rutine.

Najboljše da ga vprašaš zakaj je tko

Jep, jep… morda pa se je naveličal vedno ene in iste poze in dolgočasne posteljne rutine.
[/quote]

Poza se men ni zdela nikoli problem, itak, ko ženska moškega začuti se mu prepusti pa jo tip lahko pol obrača kot na žaru..
Tipa odbije sprememba v vedenju ženske, ko se mogoče ta tega niti zaveda ne, ni več pozorna, mila in ne čuti več ritem življenja pri tipu. Seveda velja to tud v obratni varianti… Zato je treba spoštovati trenutke strastnega kresanja, ker so dragoceni in neponovljivi…
Čas in rutina sesuje strast.

Nastane problem, če je odnos samo med rjuhami. Jaz ne bi delala težav če vidiš da je to to. Pričakovat doš 10 let se vsak dan dol dajala je pa malce iluzorno

A res ohladil se je

Veš kod moški ti bom odgovovoril

A ženske res mislite da mora vedno moški dajati pobudo in prositi same pa čakate da bo partner kleče plazil in prosil a bova mi boš dala itd. haha. Veš mine ti to prosjačenje enkrat ženske pa mislite kako bomo noreli za vami.            Potem pa še nekatere kakor hlod v postelji potem res ti ni in se tudi ohladi.

Odgovor na objavo uporabnika
Zanima me nekaj, 03.12.2020 ob 21:11

Skupaj sva tri leta. Na začetku vse super. En brez drugega nisva zdržla. Da ne govorim o spolnosti. Zelo velika privlačnost. Ta privlačnost je ostala. Se jo začuti med seksom ampka nekako se je seks zmanjšal. Ni več tako pogosto. Sploh mi je čudno da je bilo na začetku z njegove strani non stop pobuda. Zdej je kr nekako upadlo. Ni mi jasno. A nisem več zanimiva al tud moškim po parih letih zveze mal upade želja po seksu?

Itak se je naveličal, a ti se še po treh letih nisi naveličala enega in istega? Kaj je narobe s tabo?

Zakaj se moški ohladijo?

Nisem prepričana, da je dobro iskati krivca. Vsak od nas se razvija v svojo smer. Ali kot je napisal Tone Pavček  – vsak človek je zase svet… vsak tiho zori, počasi in z leti… Ni nujno, da zorita v isto smer. Krivca tukaj ni. Ne spravljaj krivde nase.

Ne pusti, da ti nekdo tudi v glavo kako si – premalo vroča,  preveč zatežena,  hlod, sitna, pa užalila si revčka…. NEEE. Si takšna, kakršna si in kakršna TEBI paše biti. NISI KRIVA.

Če tebi na sami sebi ni kaj všeč, pa to spremeni. Nikoli pa se ne spreminjajo za koga drugega!

Če si hlod, ni panike. Če ti to paše,  ti pač to paše.

Vprašaj ga direktno in ne vali krivde nanj in NE SPREJMI krivde nase.

Očitno sta pred prvo preizkušnjo.

Nič hudega. Preizkušnje nam pomagajo ugotoviti kdo smo in kaj hočemo in kam gremo.

Ni nujno, da bodo vajine poti šle v isto smer. Sploh ni nujno. In če se to ne zgodi, nič zato, ker to pomeni, da si bosta dala prostor, da si najdeta sorodno dušo.

Redki so pari, kjer lahko rečeš, da sta dva zaljubljena vse življenje. Nemogoče skoraj. Sem pa velikokrat slišala, da nastane po 3 letih prva kriza, po 7ih pa druga. To je sicer vraža.

Pomembno je, da ostaneš zvesta sebi in da se zavedaš, da je zveza dvojina in nisi kriva in on ni kriv. S tega štartaj pogovor. Krivca iščejo otroci. Odrasli se zavedajo vzrokov in posledic in se o tem lahko pogovarjajo na spoštljiv način.

Želim ti veliko modrosti pri iskanju vzrokov zakaj se je ohladil. In imej se rada. Varuj sebe in svoje interese ter svoje dostojanstvo.

Se strinjam z zapisanim da moskemu tudi dopizdi ko more on dat pobudo, ko te more za vse prosit. Prvo razmisli ce prineses v razmerje kaj razen debilnega razmisljanja in pizde…

Ne sekirej se to je cist normalno… Ko tip ugotovi da smo njegove se pocas zacne ohlajat ker smo mu samoumevne ampak to ne pomen da vara al pa nas ne mara vec.. Po tokih letih je to cist neki normalnega.. Mal muomeni da ti pac ta hladnostni vsec.. Ko hoce on tvojo pozornost bodi ti hladna pa se bo malo bolj potrudil.. Vrjemi govorim iz prve roke.. Pogovarjej se povej kaj te moti

Ključ je pogovor, o tem s partnerjom. Tam boš našla odgovor. Ponavadi je če si se zredila ne skrbiš za telo, telesna privlačnost pade, higijeno. Potem drugo v večini primerov je da nimaš pravega respekta, si ga s čem ponizala, ozalila, ranila z besedo. In zaradi tega pade interes, to lahko popraviš da se opravičiš in tega ne ponoviš več.

Ponavadi je na začetku vse tip top potem pa se en v zvezi ne trudi se počuti preveč odobno in se začnejo dogajat čudne zadeve in interes pade. Ponavadi par mescov preden gresta skupaj zivet in potem začneta skupaj planirat svojo prihodnost, se dogovorita kaj se od vsakega pričakuje in oba delata na tem da to kaj imata ohranita.

Nisi hodila k tabornikom ne? No če bi… bi vedela, da je potrebno ogenj vzdrževati. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=cv9hdVdtLZo

Raje se nabavi toplotno črpalko (vibrator), manj zajebancije. Kak ogenj neki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close