Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant/punca

Fant/punca

Pozdrav,

Pravkar sem izvedel , da je kolega dobil res lepotico za punco (obdarjeno). Tip ima pa krepko preko 150kg, nima denarja.

Poznam kar nekaj takih primerov.

Punce, kaj gledate pri takih fantih oz v cem je point?

Lepa zgodbica ja. Kera bi pa hotela enga tipa ki ima 150 kg pa brez denarja. ????

Predvidevam, da je ta tvoj prijatelj dober človek – ene si tudi želimo še kaj drugega kot ?. Če je punca takšna termah, je lahko tudi izkusila dovolj ?, da ve kaj si želi in česa ne.

Kolega je obdarjen. Saj to je edino pomembno, ane?

Morda je ženska (finančno) neodvisna, osvobojena takšnih in drugačnih predsodkov in jo predmetni moški zna popeljati na vrtiljak strasti oz jo nafila z občutki notranjega zadovoljstva, ki presegajo lepo formo in debelo denarnico 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4811, 16.07.2021 ob 16:33

Predvidevam, da je ta tvoj prijatelj dober človek – ene si tudi želimo še kaj drugega kot ?. Če je punca takšna termah, je lahko tudi izkusila dovolj ?, da ve kaj si želi in česa ne.

Ma dej nehi no. Človek je brez denarja in kaj se bosta gledala cele dneve. Sej ne pravim, da moraš imeti miljončke ampak neka osnova pa mora bit. Jaz sem star 35 in imam stanovanje žal v najemu, dokaj solidno službo in povprečen avto. Punca s katero sva skupaj 3 leta živi pri meni. Zdej pa si predstavljej, da sem brez denarja??? Vsega tega ne bi bilo. Kaj mi pomaga če sem prijazen, dober itd….

12_;&__nnj, 16.07.2021 ob 16:38

Ma dej nehi no. Človek je brez denarja in kaj se bosta gledala cele dneve. Sej ne pravim, da moraš imeti miljončke ampak neka osnova pa mora bit. Jaz sem star 35 in imam stanovanje žal v najemu, dokaj solidno službo in povprečen avto. Punca s katero sva skupaj 3 leta živi pri meni. Zdej pa si predstavljej, da sem brez denarja??? Vsega tega ne bi bilo. Kaj mi pomaga če sem prijazen, dober itd….

“Nima denarja” verjetno ne pomeni, da je brezdomec, brez dohodka – predvidevam, da je avtor želel povedati, da ni premožen v smislu Ferrari in zajtrk v Havani.

Kar se pa tvojega primera tiče – a k punci se pa ti ne bi vselil? Če si si zaželel kešP, ki ne prispeva k najemnini ali pa vsaj da polovico za stroške – potem pa je to tvoj problem. Če ni desetletje+ mlajša je na tebi. Halo?

Če bi se preselila na vrat na nos v Sydney bi pričakovala, da prvo leto morda ne bom imela za pol najemnine, po treh mesecih bi že težko imela izgovor zase.

Če si želiš sponzoruše izvoli – samo ne govori, da smo vse takšne.

Anonimno 4811, 16.07.2021 ob 16:52

“Nima denarja” verjetno ne pomeni, da je brezdomec, brez dohodka – predvidevam, da je avtor želel povedati, da ni premožen v smislu Ferrari in zajtrk v Havani.

Kar se pa tvojega primera tiče – a k punci se pa ti ne bi vselil? Če si si zaželel kešP, ki ne prispeva k najemnini ali pa vsaj da polovico za stroške – potem pa je to tvoj problem. Če ni desetletje+ mlajša je na tebi. Halo?

Če bi se preselila na vrat na nos v Sydney bi pričakovala, da prvo leto morda ne bom imela za pol najemnine, po treh mesecih bi že težko imela izgovor zase.

Če si želiš sponzoruše izvoli – samo ne govori, da smo vse takšne.

No dej ne napenjaj se. Midva s punco si deliva najemnino in stroške. Nimava problemov s tem. Tako da je ona daleč od kešp….

Nima denarja. Kaj pa potem to pomeni. Vrjetno nič dobrega. Ker, če bi ga imel bi avtor napisal je povprečen fant, ki ima službo ampak ni pa bogat.

Zakaj pa si se izražal kot da ne?

Jaz sem star 35 in imam stanovanje žal v najemu, dokaj solidno službo in povprečen avto. Punca s katero sva skupaj 3 leta živi pri meni. Zdej pa si predstavljej, da sem brez denarja???

Potem pa napiši “s punco sva že tri leta v najemu, imam solidno službo na katero se precej zanašava, ker je najemnina visoka in si samo na njenem dohodku ne bi mogla privoščiti samostojnega skupnega življenja.”

Mislim, malo morgen! Se obnašaš kot, da se poznamo!

In glede na to, da je avtor napisal, da je punca vizualno lepa, fant pa ima 150kg – zagovarjam svoje mnenje, da je avtor verjetno želel izpostaviti, da fant ni premožen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close